ALEX CEAUSU, desemnat REGIZORUL ANULUI, la MAMAIA MUSIC AWARDS

alex ceausuAlex Ceausu a reusit sa se impuna in showbiz-ul autohton prin sutele de videoclipuri realizate in timp record, atat pentru artisti romani cat si internationali, precum Tonny Cottura, Pachanga, Shukhbir, Big Ali, Dj Sava, Alex Velea, Nicole Cherry, Anda Adam, Fly Project , Anna Lesko, Loredana, Mandinga, BUG Mafia etc.

Si pentru ca aceste realizari cereau si un binemeritat premiu, regizorul a fost desemnat „Regizorul anului”, in cadrul evenimentului Mamaia Music Awards.

„Nu am alergat niciodata dupa trofee, ar ma bucur cand acestea apar, pentru ca imi demonstreaza faptul ca munca imi este apreciata. Cu totii avem nevoie de aprecieri, asta ne si stimuleaza si provoaca, in acelasi timp, sa cream in continuare.”, spune Ceausu.

Share This:

Leave a Reply

Un comentariu la „ALEX CEAUSU, desemnat REGIZORUL ANULUI, la MAMAIA MUSIC AWARDS

 • 7 august 2014 la 23:54
  Permalink

  Oferta serioasa de locuri de munca!
  Suntem deja un fenomen in extindere, pentru ca oamenii se conving zilnic de seriozitatea noastra! Oferim din start contract legal si dovada platii! Am trimis deja si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati lejer 3 ore pe zi si castigati 300 dolari lunar, ca operator online! Pentru detalii, trimiteti textul
  ”Info” la adresa de email: contact_afaceri@yahoo.com

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.