Aurelian Temisan si Andrei Aradits danseaza ZIZI cu Andreea Balan in culisele „Te cunosc de undeva”!

tcd1Inaintea unui concert pe care l-au sustinut la Polivalenta, Andreea si Petrisor Ruge, colegul ei de scena, s-au jucat in backstage si au creat dansul bucuriei. Dupa ce au invatat zeci de stiluri de dans la Dansez pentru tine in Romania si in Mexic cu cele mai spectaculoase coregrafii si prize, acestia au vrut sa faca „o comedie, o nebunie, un dans care te face sa razi din momentul in care il inveti”. Asa s-a nascut ZIZI pe care artista il explica in felul urmator: „Am macanit, am dat cu capul si apoi ni s-a facut foame”.
Febra dansului ZIZI i-a prins si pe colegii jurati ai Andreei Balan din emisiunea „Te cunosc de undeva”! Dansul bucuriei a strans peste un milion de vizualizari deja pe Facebook iar Aurelian Temisan si Andrei Aradits au prins curaj sa invete miscarile direct de la artista care a creat acest nou fenomen.
Daca in cazul lui Temisan, Andreea a folosit expresii din sport, acesta fiind jucator in Nationala de Fotbal a Artistilor, Andrei Aradits a venit cu ideea de a incerca miscarile dansului ZIZI pe Beethoven. Ce a iesit, puteti vedea in filmuletele de mai jos.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *