Băieții de la MAXIM te îndeamnă: Adu-ți aminte!

„Adu-ți aminte” este titlul noului single MAXIM, dar cine poate să uite cea mai îndrăgită trupă de băieți din România? 

Bogdan, Alexander, Iulian și Adi sunt adorați de fanii de pretutindeni iar asta îi motivează să lanseze piese care devin foarte curând hit-uri și sunt cântate la unison de public la numeroasele concerte din țară.

Despre piesa „Adu-ți aminte” membrii trupei spun că este una emoționantă. Bogdan declară: „Piesa are un mesaj puternic, este o poveste de viață, care ne amintește să prețuim copilul din noi”.

Băieții au filmat un clip plin de culoare ale cărui cadre surprind perfect spiritul lor tânăr și neliniștit. 

În același timp au trecut cu brio proba temperaturilor joase de la filmări, nu s-au lăsat afectați de frig și au demonstrat că amintirile lor le țin de cald și sunt catalizatori perfecți pentru voie bună și distracție.  

Bogdan, Alexander, Adi și Iulian au fost puși pe glume și abia așteptau să se joace cu spray-urile colorate și să deseneze pe mașina pusă la dispoziție, băieții au transformat filmările într-o petrecere mare, unde alături de prieteni au dansat până în zori.  

„Adu-ți aminte”, produsă sub îndrumarea lui Adi Sînă în studioul Akcent Music, în colaborare cu casa de producțiie Roton Music, este o piesă emoționantă, un mesaj deosebit al trupei prin versurile căreia îndeamnă fanii să nu piardă amintirile care le-au atins sufletul.  

Acest single urmează popularei piese „Te trag” lansată în vara acestui an, care a surprins în videoclip secvențe din viața de turneu a trupei. Aceste turnee și concerte sunt amintirile preferate ale băieților, unde pe lângă întâlnirea cu mii de fani au parte de faze amuzante, de care își aduc aminte cu drag ulterior.

„Adu-ți aminte” este piesa care va răscoli amintirile fanilor!

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *