Bibi lansează noul single – “Dansez cu inima ta”

Compusa si produsa in studioul Pink Elephant, single-ul reprezinta un nou pas in cariera artistei care s-a implicat in procesul de creatie, scriind versurile alaturi de Theea Miculescu. “Dansez cu inima ta” este acompaniat de un videoclip in regia lui Razvan Leucea (Jean Gavril, Feli, August Day), ce surpinde joaca unor adolescenti ce descopera prima iubire intr-un peisaj superb.

”Am pus mult suflet in piesa „Dansez cu inima ta” și sunt sigură că foarte mulți dintre ascultători se vor regăsi! Nu aș putea să numesc această melodie o continuare a piesei „Ciocolata”, ci aș putea spune că alături de acest proiect am mai făcut un pas in cariera mea.”

 Ultimul an a fost foarte special si aglomerat pentru Bibi, ce a implinit doar 15 ani cu cateva luni in urma. Dupa ce a creat isterie cu single-ul “Ciocolata”, BiBi a fost recrutata in echipa Disney Romania, unde a dat viata unuia dintre personajele din “Star Darling”. Talentul sau si timbrul deosebit au fost remarcate si de producatorii de la “Festigal”, unul dintre cele mai complexe si spectaculoase productii realizate anul trecut in Romania. A urmat “Coji de portocale”, un remake dupa hit-ul clasic al Simonei Nae & Cristi Nistor, care a venit “la pachet” cu un cadou pentru fani, BiBi lansand si o versiune speciala de Craciun.

Prima lansare a artistei din 2017 a fost o colaborare cu Klyde si Jimmy Dub pe piesa “Road To Monaco”, scrisa de Eric Turner, un compozitor american stabilit in Suedia, cunoscut pentru colaborarile sale cu Tinie Tempah, Avicii, Lupe Fiasco.

In prezent, pe artista o putem gasi si pe canalul ei de Youtube, unde lanseaza in fiecare joi noi provocari si sketch-uri muzicale prin intermediul vlogului, asteptat cu nerabdare de cei peste 100 de mii de subscriberi.

Muzica: Nicolae Stan, Radu Baisan, Theea Miculescu

Text: Lixandru Bianca-Mihaela (BiBi), Theea Miculescu, Nicolae Stan, Mircea Nistor

 

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *