Daniel Iordăchioae are o fetiță care-i moștenește talentul

iordachioaieDaniel Iordăchioae se mândreşte cu faptul că fetiţa lui îi va călca pe urme şi îi va duce meseria mai departe. Cei doi au cântat deja împreună, aceasta demonstrând că i-a moştenit talentul tatălui său.

Daniel Iordăchioae, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea, din 14 februarie, la “Te cunosc de undeva!”, are doi copii talentați. Darius și Salma au cântat deja alături de tatăl lor, însă doar unul dintre ei ar vrea să-i calce acestuia pe urme.

“Am cântat cu Darius în Herăstrău, acum vreo 10-11 ani, și cu Salma la «Răzvan și Dani» (râde). Fetița mi-a moștenit talentul muzical și chiar vrea să urce pe scenă, la un moment dat. Băiatul e mai practic și vrea să se facă avocat”, ne-a spus Daniel.

Când este cu ai săi copii, lui Daniel îi place să meargă la cinema. “De asta eu sunt obligat să văd câte două filme la rând… Întâi cu Salma și apoi cu Darius (râde)”, a mai spus interpretul, scrie Puterea.ro.

Și Cătălin Crișan sau Adrian Enache sunt urmați de proprii copiii lor. Daria și Darius Crișan, cei doi copii ai cântărețului lansat la festivalul Mamaia 1986, au apărut deja la festivalul Mamaia copiilor sau emisiuni de talente precum NextStar sau Kids Sing.  Diana Enache, fata lui Adrian Enache, acum în vârstă de 18 ani, a anunțat nu demult că se pregătește pentru o carieră în muzică. Adolescenta optează însă și pentru o carieră în avocatură.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *