„De piatră”, noua piesă în care ADDA vorbește despre frumusețea din suferință, despre succes și sacrificii

ADDA revine cu o nouă piesă, „De piatră”, o premieră nu numai pentru fanii ei, dar chiar și pentru ea. „Pe lângă faptul că e o piesă specială pentru mine, de suflet, este și prima oară când îmbin pianul cu vocea.Această melodie este despre o călătorie, despre drumul spre succes, despre sacrificii și despre lupta pe care o duci cu tine, forțându-te să fii puternic. Mai ales că visul te bântuie și nu te lasă să renunți, te face să trăiești viața la maximum”, spune ADDA.

Melodia mai vorbește, după cum declară artista, și despre frumusețea călătoriei, oricât de dificilă este aceasta. Dar, dincolo de toate, de fapt bucuria înseamnă drumul pe care îl parcurgi, este în călătorie. Întotdeauna este și frumusețe, chiar și în suferință. Pentru că înveți lucruri noi, aduni niște amintiri și înveți ceva ce poți să transmiți mai departe. Si poți spune un mesaj lumii”încheie ADDA.

Muzica piesei este semnată de ADDA și de Șerban Cazan, textul de ADDA, producție Șerban Cazan, Florin Boka, viori Muse Quartet, Master HaHaHa Production. Regia videoclipului este semnată de Sega, scenariul si conceptul – ADDA și Flavius Simion (Baladda Records), producție Rizea Cătălin (Baladda Records), make-up Cristian Burca, hair Ilina Dumitru, styling Eli Adam.

În acest an, ADDA a mai lansat piesele „Mamă soacră”, „Arde” feat. Killa Fonic, care a ajuns la aproape  23 de milioane de vizualizări pe YouTube, „Mă doare inima” și cele trei piese, „Desculță”, „Liniștea”, „Casa bântuită”, care alcătuiesc împreună cel de-al treilea sezon al Stărilor.

Muzica – Adda, Serban Cazan
Text – Adda
Productie – Serban Cazan, Florin Boka
Viori – Muse Quartet
Master – Hahaha Production

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.