De Ziua Internaţională a Femeii, Bravissimo Music lanseaza al doilea videoclip al artistei Navya Agarwal!

Navya Agarwal, frumoasa tânără de doar 16 ani, originară din India, şi-a propus să cucerească inimile publicului din România, aşa că îşi lansează în această zi specială, cu sprijinul Bravissimo Music, un nou videoclip emoţionant.
Elevă în clasa a 11-a la şcoala International British School of Bucharest, talentata artistă ne oferă un cadou muzical, interpretând în manieră personală cunoscuta melodie „All in my head“, lansată în 2012 de către Tory Kelly.
Iubind muzica încă din copilărie, Navya a ales să studieze canto la Bravissimo ArtSchool de peste 1 an de zile, sub îndrumarea profesoarei Elena Radu, care i-a conferit multă încredere în propriile forţe, ajuntând-o să îşi descopere vocea.
În ultimii ani, Navya a înregistrat nenumărate succese muzicale participând la diverse concursuri şi festivaluri de profil. Astfel, la începutul lunii februarie, Navya a câştigat Locul II, la grupa 15 ani – Secţiunea Pop Internaţional, în cadrul Galei Star Melody – Festival de muzică pentru copii şi adolescenţi.
„Muzica are un impact imens asupra vieţii mele… mă învaţă cum să am încredere în mine şi să îmi accept greselile” mărturiseşte această talentată domnişoară, care studiază zilnic cu mare plăcere, fiind conştientă că fără multă muncă nu poţi obţine rezultatele dorite.
Filmând cel de-al doilea videoclip din cariera muzicală, după succesul înregistrat cu coverul melodiei „Titanium”, Navya consideră că muzica reprezintă un proces fără sfârşit, fiecare melodie generând noi sentimente şi trăiri minunate.
Cea mai mare satisfacţie i-o dă scena.
„Este uimitor să vezi toate zâmbetele de pe feţele celor din public atunci când interpretez o melodie, iar ceea ce îmi încălzește inima sunt lacrimile de bucurie din ochii celor dragi!”, adaugă artista.
Visul Navyei este de a performa în muzică, prin urmare s-a decis să urmeze pe viitor şi cursurile de pian oferite de Şcoala de Muzică şi Teatru „Bravissimo ArtSchool”, dorind ca în câţiva ani sa îşi creeze propriile melodii, sub îndrumarea profesioniştilor de la Bravissimo Music.
Mai multe informaţii despre Navya puteţi găsi pe www.bravissimoartschool.ro şi pe paginile de facebook: www.facebook.com/BravissimoArtSchool şi www.facebook.com/LoveBravissimoMusic.

Şcoala de Muzică şi Teatru “Bravissimo ArtSchool” se mândreşte cu asemenea elevi talentaţi şi cu succesul pe care îl înregistrează!

Despre Bravissimo Music
Existând atât de mulți tineri talentați cărora nu li se acordă șansa de afirmare, Școala de Muzică Bravissimo ArtSchool a creat pentru ei Bravissimo Music! Este locul în care visele se pot transforma în realitate, vocea prinde viață, încântă auzul și sensibilizează până și inimile împietrite.
Bravissimo Music este întruchiparea unui ideal! O echipă tânără de profesioniști care și-a propus să prezinte muzica într-o manieră sinceră și nealterată, optând pentru promovarea talentului și a potențialului muzical al tinerilor care doresc să obțină cele mai înalte performanțe muzicale!
Bravissimo Music, alături de Bravissimo Art School susțin performanța, descoperă, formează și promovează adevărații artiști!

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.