Delia Rus lansează “Alandala”

Delia Rus continuă povestea de iubire începută în „Fericire / Chip de chin” cu un nou single – “Alandala”.

Produsă de Ackym, piesa a luat naștere dintr-o inspirație de moment a artistei, scriind toate versurile în timpul unui freestyle.

„Alandala” este despre prezent, despre realitate, o etichetă pe care ne-am pus-o. Este o piesă care a fost, în principiu, un freestyle început într-o noapte. Atunci eram la studio și tot ce aveam în cap era «ce haos frumos suntem». Așa am început să fredonez «ne pierdeam alandala» .

Astea sunt piesele dragi mie, negândite de fel. Azi îmi dau seama cât sunt de norocoasă să trăiesc aceste sentimente superbe care mă inspiră fără doar și poate, dar și cât de ta! re m-a conturat asta ca persoana. «Alandala» e o iubire plină de haos, la fel ca toate marile iubiri. E un cadou, iar daca simți acea iubire, ești al naibii de norocos! Piesa a fost produsă de Ackym, care mi-a lăsat mâna liberă și îi mulțumesc pentru asta

Toamna asta hai să ne iubim!” – Delia Rus

Una dintre cele mai autentice artiste din noua generație, Delia îmbină o față inocentă cu un storytelling modern ce au dat naștere unor piese precum “Daca pleci”, “Inimi Straine”, “Ochii la mine” (feat. Tranda) și “Fericire / Chip de chin”. Debutând în 2016 cu „Daca pleci”, lansările artistei au adunat peste 40 de milioane de vizualizări pe Youtube.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.