Festivalul Teleorman Pop Fest Alexandria, la mijlocul lunii mai. Preselectia: 7 aprilie. Vezi pana cand te poti inscrie!

Cea de-a 48 editie a Festivalului Teleorman Pop Fest de la Alexandria va avea loc in perioada 17-18 mai. Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Teleorman prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale  Teleorman si Primăria Municipiului Alexandria si va avea lco la Casa de cultura din Alexandria.

Concursul este  deschis  tinerilor interpreţi, cu vârsta cuprinsă între 15-30 ani.

Preselecţia: Va avea loc în  7 aprilie 2017  iar pentru aceasta concurentii vor trimite  până la data de 6 aprilie 2017, pe email : cjcpctteleorman@yahoo.com, următoarele:

  • –  fişa de înscriere completată cu datele solicitate,
  • – copie după cartea de identitate,
  • –  o fotografie,
  •  – pozitivul celor două piese(mp3) ce vor fi prezentate în concurs(dintre care obligatoriu una în limba română). Înregistrările pieselor pot fi făcute şi pe telefon

În urma preselecţiei,  juriul va hotărî numărul participanţilor în finală.Ordinea intrării în concurs se va decide prin tragere la sorţi. Concursul se va desfăşura la Casa de Cultura Alexandria, în ziua de 17 mai 2017,  începînd cu orele 19.00, sub forma unui spectacol cu public .

Gala laureaţilor şi festivitatea de decernare a premiilor vor avea loc în ziua de 18 mai 2017. Atât în prima seară cât şi în gală vor avea loc recitaluri ale unor solişti şi trupe de renume.

Acompaniamentul concurenţilor va fi realizat  live de către o orchestră formată din profesionişti ai genului. Se consideră criterii de apreciere: calităţile vocal-interpretative, prezenţa scenică, valoarea şi dificultatea pieselor muzicale prezentate.

Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon: 0347804482 sau 0751178335 (Iuliana Cârnaru)

Premii

Laureaţii concursului vor primi premii, în sumă brută, după cum urmează:

– TROFEUL  ’’Teleorman Pop Fest”             – 4.000  lei

– Premiul  I                                                      – 2.500  lei

– Premiul  II                                                     – 2.000  lei

– Premii  III                                                      -1.500   lei

– Premiul de popularitate                                 -1.000   lei

– Premiul CJCPCT Teleorman                        –   600   lei

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *