Festivalul Teleorman Pop Fest isi asteapta concurentii. Se canta in concurs cu orchestra!

Consiliul Judeţean Teleorman, prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman şi Primăria municipiului Alexandria, organizează în perioada 17-18 mai 2017, Festivalul “Teleorman Pop Fest”.

Concursul este  deschis tinerilor interpreţi, cu vârsta cuprinsă între 15-30 ani. Înscrierea la concurs se poate face pe baza unei fişe tip pusă la dispoziţie de oraganizatori, care va fi trimisă pe email:cjcpctteleorman@yahoo.com. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon: 0347804482 sau 0751178335 (Iuliana Cârnaru).
Pentru înscriere, fiecare candidat va trimite copie după cartea de identitate, fişa de înscriere completată şi piesele, înregistrate (dintre care obligatoriu una în limba română), pe suport audio (mp3), până pe 6 aprilie 2017.

Concursul se va desfăşura live, cu acompaniament orchestral. Preselecţia va avea loc pe data de 7 aprilie 2017. Neparticiparea la preselecţie va atrage după sine neparticiparea la concurs. În urma preselecţiei, juriul va hotărî numărul participanţilor la concurs.  Ordinea intrării în concurs se va decide prin tragere la sorţi.

Concursul se va desfăşura la Casa de Cultură Alexandria, în ziua de 17 mai 2017, începând cu orele 19.00, sub forma unui spectacol cu public. Gala laureaţilor şi festivitatea de decernare a premiilor concursului vor avea loc în data de 18 mai 2017.

Acompaniamentul concurenţilor va fi realizat live de către o orchestră formată din profesionişti ai genului. Se consideră criterii de apreciere calităţile vocal-interpretative, prezenţa scenică, valoarea şi dificultatea pieselor muzicale prezentate.

Laureaţii concursului vor primi premii, în sumă brută, după cum urmează:

Trofeul “Ghiocelul de aur” – 4.000 lei;

premiul I – 2.500  lei;

premiul II – 2.000 lei;

premii III -1.500 lei;

premiul de popularitate -1.000 lei;

premiul CJCPCT Teleorman –  600 lei.

Laureaţii vor mai primi diplome şi plachete. Concurenţii care nu vor fi premiaţi vor primi diplome de participare.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *