Grupul Coral SONG & Friends te invita la concert!

Grupul Coral SONG va susține un concert la Ateneul Romān duminică, 3 decembrie 2017, sub bagheta tānărului dirijor Daniel Jinga. Alături de membrii grupului coral vor mai urca pe scenă Nico, Aurelian Temișan, soprana Bianca Ionescu, grupul MundiColour, soprana Ana Cebotari și corul de copii Bravissimo, condus de Elena Radu. De asemenea, printre invitați se vor număra și Ana Ungureanu, Ana-Maria Radu și TangoTangent.

Īncă din anii 70, īn fiecare an, pe 15 decembrie, grupul Coral SONG organiza un concert special, ca o īmplinire a unui an de repetiții, turnee și concerte. După dispariția prematură a conducătorului Ioan Luchian Mihalea – Oanță, membrii grupului, din toate generațiile, din țară sau din străinătate, au continuat să se revadă, cel puțin o dată pe an, pe 15 decembrie, să cānte și să-și amintească de Oanță și pasiunea lor comună pentru muzică.

După relansare, Grupul Coral Song evoluează sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, cel care a preluat grupul īn martie 2014. Membrii grupului SONG au găsit īn Daniel Jinga un dirijor care a reușit să păstreze spiritul și sonoritatea grupului &#537! ;i cu care au īn comun aceeași energie, aceeași bucurie de a cānta și dorință de a pregăti proiecte originale cu marca unică SONG.

Anul acesta, la Ateneul Romān, nu vor lipsi din repertoriu piese care au consacrat grupul SONG ca: „Iac-așa” sau „La Bamba”.
Pe lāngă piese din zona pop-rock, introduse īn repertoriul grupului īn ultimii ani, precum Bohemian Rhapsody sau Proud Mary, anul acesta grupul va veni cu alte piese noi care să completeze călătoria muzicală pe care o face grupul īn fiecare an.

Biletele pentru spectacolul ”SONG & Friends” s-au pus īn vānzare online, aici.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *