Guess Who anunta documentarul si albumul „Un Anonim Celebru”!

Okapi Sound și Universal Music România prezintă documentarul „Un Anonim Celebru”, film ce descrie parcursul muzical solo de până acum și anunță lansare noului album Guess WhoUn anonim celebrupe 16 mai 2017.

 

Documentarul prezintă toate momentele importante din cariera acestuia, începând cu primul album solo, „Probe Audio”, lansat în 2009, până la primele concerte, difuzări radio, sesiuni de studio și chiar impasuri. În același timp, putem asculta și o nouă piesă, „P.S.”, extrasă de pe noul album, interpretată live împreună cu band-ul.

 

Filmul a fost realizat pe parcursul a două luni de Ionuț Marius (Good Stuff) cu materiale video din prezent, cât și cu momente filmate de-a lungul celor opt ani de carieră solo.

După primele două albume lansate, Guess Who va reveni marți, 16 mai, cu „Un Anonim Celebru”, un material de 14 piese, mixat și masterizat la Okapi Sound Studio de Grasu XXL și Cristi Dobrică, incluzând producții de la likeminded, DJ Khalil, Mitză, Phane și MefX. Începând din 2009, de când a lansat albumul „Probe Audio”, Guess Who a devenit unul dintre cei mai ascultați artiști români cu zeci de milioane de play-uri în mediul online.

 

Rămâi cu ochii pe pagina de Facebook Guess Who, urmează lansarea albumului „Un Anonim Celebru”, pe 16 mai 2016! Albumul “Un anonim celebru” este disponibil la precomanda pe:http://smarturl.it/UnAnonimCelebru

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *