INNA a deschis festivalul UNTOLD de la Cluj printr-un show de senzație pe Cluj Arena

INNA a deschis festivalul UNTOLD printr-un super show full band pe Cluj Arena, scena principală. Publicul a ascultat și a cântat alături de artistă piesele care au făcut-o cunoscută în întreaga lume, pe scene din Mexic, Statele Unite, Japonia, dar și Europa: “Hot”, “Sun is Up”, “Diggy Down”, “Cola Song”, “Good Time”, „BOP BOP”, dar și cel mai recent single „Heaven”.

Festivalul a început în forță, cu multă energie, asigurată de INNA, band-ul ei și cei 6 dansatori, precum și Raldia, artista care cântă cu INNA în show-urile ei.
INNA a început petrecerea încă de aseară, în avionul cursa specială UNTOLD, unde s-a distrat alături de pasageri.

Credit foto: @marcvdaa for @alicecoverage ‪#‎Untold‬

Vara aceasta a fost plină de show-uri la festivaluri pentru INNA, ea a urcat pe scenele celor mai mari evenimente din Europa (Finlanda, Estonia), dar și din Mexic, alături de Steve Aoki si Deorro, DJ de top din lume.
La ediția de anul acesta a Festivalului Tomorrowland (unul dintre cele mai mari festivaluri din lume), celebrul DJ Blasterjaxx a folosit piesa “HOT” a INNEI în setul lui.

INNA continuă turneul în Europa, cu concerte în Spania, Polonia, unde a obținut recent discul de aur pentru piesa „Rendez Vous”, Turcia, promovând cel mai recent single „Heaven” care are peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube.
INNA este antrenor al primului sezon al emisiunii Vocea României Junior de la PROTV.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *