INNA, regina muzicii dance din România, i-a cucerit pe latini! Mexicanii îi cântă serenade.

INNA s-a aflat luna aceasta într-un turneu de promovare în Mexic. Regina muzicii dance din România, aşa cum este numită, a susţinut concerte în Mexico City şi Guadalajara. În plus, a participat la cele mai mari emisiuni TV şi radio, printre care Tv Joven, Noticieros Televisa, MTV, El Break PM – la aceasta din urmă, alături de prezentator a făcut o recenzie a celor mai sexy cântăreţe de la Madonna, JLo la Rihanna şi Britney Spears, printre care bineînţeles se numără şi ea, INNA „Hot”, aşa cum este cunoscută.

În 19 martie, artista a fost invitata specială a celebrului show tv de divertisment de la Televisa, „Adal, El Show”, prezentat de Adal Ramones.

Foto: „Adal, El Show”, Televisa

Adal Ramones a devenit cunoscut datorită emisiunii „Otro Rollo”, difuzată până în 2007 timp de 12 ani de Televisa, emisiune în care avea momente de umor, interviuri cu vedete şi momente muzicale live. Un format asemănător a reînceput să fie difuzat din 2015 sub numele de „Adal, El Show”.

Iar dacă în trecut urmăream în showul lui Adal vedete precum Ricky Martin, Thalia, David Bisbal, Enrique Iglesias, Christina Aguillera, Britney Spears, Cameron Diaz, Shakira, Robbie Williams etc., iată că a venit timpul să vedem şi o româncă invitată. INNA s-a aflat în platoul emisiunii, iar reacţiile de după, venite din partea celor care au urmărit emisiunea, au fost foarte pozitive. Fanii din Mexic s-au bucurat să-şi vadă idolul în cadrul uneia din cele mai urmărite emisiuni mexicane de divertisment.
Într-o ţinută din piele semnată Andra Andreescu, INNA a venit însoţită de dansatorii ei, alături de care a interpretat live două piese şi i-a ridicat pe toţi cei prezenţi la dans.

În stilu-i caracteristic, simpaticul Adal Ramones, a oferit telespectatorilor şi un moment umoristic mai special. Împreună cu actorul Omar Chaparro, Adal şi-a format rapid o trupă de mariachi şi i-a cântat INNEI o serenadă. De altfel, într-un interviu ulterior, Omar Chaparro a declarat că a fost cucerit de româncă şi de accentul ei sexy.
Puteţi vedea momentul mai jos, min. 06:40:

 

Televisa este televiziunea mexicană ce produce pe bandă rulantă emisiuni şi telenovele, multe dintre ele achiziţionate şi de postul românesc Acasă TV. De altfel, INNA a mărturisit că a urmărit multe din telenovelele difuzate în România, acest lucru ajutând-o să înveţe limba spaniolă. În interviul acordat lui Adal Ramones, INNA a vorbit doar în spaniolă, i-a cucerit pe mexicani cu zambetul, frumuseţea şi senzualitatea ei. La începutul emisiunii a creat o atmosferă incendiară cântând două din single-urile ei de succes, „Bop Bop” şi „Cola Song”.

Deşi i-a obişnuit pe mexicani cu sesiuni de autografe în care participau mii de fani, de data aceasta artista nu a inclus un astfel de moment în turneu, însă promite că o va face data viitoare. Chiar şi aşa, solista şi-a manifestat constant dragostea pentru fanii din Mexic în toate apariţiile pe care le-a avut.

Românca a povestit despre noul ei album lansat cu această ocazie şi în Mexic, intitulat „INNA”, şi despre turneul pe care l-a început. Artista s-a arătat recunoscătoare pentru invitaţie şi foarte fericită să se afle din nou în Mexic, unde se bucură de o mare popularitate.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *