IULIANA BEREGOI lanseaza filmul serial „LARA”

La doar 13 ani, Iuliana Beregoi şi-a câştigat fanii cu sinceritatea, carisma şi talentul ei, adunând, in prezent, aproape 300.000 de abonaţi, la canalul propriu de Youtube, dar  şi zeci de milioane de vizualizari, pentru cele doua single-uri „Vina mea” si „Fac ce simt”.
Acum, cantareata -vloggerita, originara din Republica Moldova, lanseaza primul episod din serialul de actiune „LARA”, o productie MIXTON MOVIE – o divizie a MIXTON MUSIC. Dupa un concept creat de Catalin Dascalu, responsabilul de succesul tinerei artiste, filmul este impartit pe sezoane, cu episoade ce vor aparea lunar, si relateaza o adevarata poveste din viata unei adolescente care si-a pierdut memoria, pierduta intr-o metropola, fara parinti sau apropiati. Intreaga actiune se petrece in jurul acesteia si a noilor prieteni pe care si-i face, alaturi de care infrunta situatii limita si neasteptate, care ii vor tine, atat pe copii cat si pe cei mari, cu sufletul la gura. 
„Cred ca sunt cea mai fericita si norocoasa persoana din lume! Prima data, cand am auzit ideea acestui film serial, de la managerul meu Catalin Dascalu, mi s-a parut a fi un vis aproape imposibil de realizat. Iar, acum, nu-mi vine sa cred ca, deja, lansam primul episod. Sper sa va placa mult ceea ce a iesit, mai ales ca este creat si gandit din dragoste, pentru toti fanii mei. Va pup si iubesc!”
De regie, s-a ocupat Ciprian Iacob, iar in rolurile secundare ii putem regasi pe Mihai Ungureanu, Vlad Baba si Erika Moldovan, iar serialul poate fi gasit online, pe canalul de Youtube – MIXTON MUSIC. 
Totodata, piesa ce da genericul serialului „Lara” va si lansata pe 7 septembrie, odata cu videoclipul acesteia, ce va purta numele „Generatia Z”. 

Share This:

Leave a Reply

2 comentarii la “IULIANA BEREGOI lanseaza filmul serial „LARA”

 • 8 septembrie 2017 la 18:52
  Permalink

  Bun, primele critice ar fi, se vede clar în scenariu că este făcut de un adult, parcă scenele sunt desprinse dintr-un film de adulți, vreau să zic că episodul (sau următoarele episoade) nu exprimă copilăria ce am avut-o noi atunci.
  În al doilea rând zici că personajele sunt roboții, da știu scenaristul a scris scena, deși el nu a lăsat personajele să consulte ce aveau de zis, și astfel a ieșit o mare prostie.
  Scenele sunt desprinse din filme în care un băiat se dă la o fată, și da scena a ieșit foarte urât.
  Asta e opinia mea vă rog să nu vă ambalați pentru hate.

  Răspunde
 • 23 decembrie 2017 la 10:37
  Permalink

  Uau eşti camai tare aş vrea să joc şi eu întrun film uau iuliana eşti ceamai frumoasă artistă

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *