Lacrimi și dor pentru Mădălina Manole la Sala Palatului

Emoționant spectacolul de aseară! Mădălina Manole a reușit de acolo dintre stele, să adune laolaltă într-o sală ce părea neîncăpătoare colegi de scenă și publicul care o iubește la fel de mult și acum. Atmosfera era asemeni serilor în care Mădălina avea concerte. În sala de spectacol se puteau asculta cântecele artistei, iar dacă te uitai atent în jur remarcai cu ușurință care sunt fanii adevărați ai acesteia. Acum ca si atunci i-au copiat ținuta, coafura, ba unele doamne aveau si celebra aluniță. Luminile s-au stins iar pe cortina asemeni unui cer înstelat, strălucea imaginea fetei dragi în proiecții diferite si inedite.

Pe scenă a intrat orchestra condusă de compozitorul Viorel Gavrilă. Ni s-au reamintit câteva dintre importantele șlagăre lansate de Madalina. Maria Crăciun a deschis apoi seria soliștilor cu celebra Stai lângă mine mama. A urmat Silvia Chifiriuc cu un moment altfel. Un colaj din cântecele ei si ale Madalinei. Când Madalina își canta” melodiile, Silvia împărțea ghiocei dintr-un coșuleț oamenilor din sală.

Momentul a culminat cu O floare pentru mai târziu. Pe scenă au mai urcat Gabriel Dorobanțu, Anastasia Lazariuc, Maria Dragomiroiu, cea mai buna prietena a Madalinei, Nico, Anes cu o interpretare fără cusur a teribilei Vreau să te uit. Mihai Constantinescu, cu o poveste despre artista care, copil fiind, a mers la un spectacol a acestuia rugându-l să-i cante Fetița mea. Aseară Mihai Constantinescu i-a cantat din nou Madalinei cântecul. Toți au fost la înălțime.

Anca Turcasiu a dat glas doar cântecelor Madalinei: Te-am văzut mi-ai plăcut, Da te iubesc, Omul sufletul meu si A fost iubire. Oana Sârbu ne-a reamintit despre Puterea de-a iubi, Carmen Rădulescu a cântat cu patos Vreau inima ta, iar Daniel Iordachioaie, cu o lacrimă în colțul ochiului si vocea inconfundabilă, a adaptat Și vei pleca care a devenit Si ai plecat.

Ce artiști și ce voci avem! Aurelian Temișan a ridicat sala în picioare și a primit cele mai furtunoase aplauze. A ales să cânte „în duet” cu Mădălina piesa ei, Tu n-ai avut curaj. Orchestra pe scenă cânta, Mădălina „răsuna” de pe ecran, iar Temișan, cu un mare nod în gât, cânta pasajele lui.

Octavian Ursulescu a vorbit și despre Șerban Georgescu, cel care a a avut un rol definitoriu în cariera și formarea, ca artist, a Mădălinei Manole. La final, cu toții împreună, artiști și fani ai Mădălinei, am cântat Fată dragă și Cântă cu mine, în timp ce pe ecran era chipul Mădălinei din ochii căreia curgeau lacrimi! Poate de fericire că ne-a adunat împreună. Sala Palatului a fost plină. Cu toții am fost acolo pentru MĂDĂLINA!!!

Autor: Georgiana Barabulă

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.