Liviu Teodorescu lanseaza single-ul “Cine m-a pus”

Liviu Teodorescu s-a făcut remarcat prin sensibilitatea și romantismul pe care le transmite în fiecare piesă a să. Artistul își continuă cu pasiune și implicare muncă și lansează un nou single, “Cine m-a pus”.

Piesă vorbește despre regretele, naivitatea și inocență cu care a crezut în dragoste, care poate fi uneori extrem de înșelătoare. „Cine m-a pus să te iubesc, când tu te prefaceai” își întreabă el iubită, cu  tristețe în glas. Tânărul artist încearcă să accepte realitatea că a pierdut iubirea care i-a fost purtată.

El încă mai iubește în ciudă faptului că, din partea persoanei iubite, focul dragostei s-a stins. Întrebările îl apăsa și își dorește să înțeleagă de ce nu mai poate simți în continuare dragostea, ce a fost în trecut atât de frumoasă.

„Am piesă asta scrisă de foarte mult timp și tot de foarte mult timp mă sfătuiește lumea să o scot. Am produs-o alături de Șerban Cazan și de Smiley, la Hahaha Production. Am schimbat împreună cu Smiley versurile la refren și uite așa a ieșit duma asta cu „Cine m-a pus”. Mi se pare o întrebare pe care ne-o punem în multe situații limită, mai ales în iubire, când ne dăm seamă că am pus prea mult suflet, unde nu trebuia. Mi-am dorit mult să avem groove la piesă asta și Șerban a făcut asta cum nu se putea mai bine”, a declarat Liviu Teodorescu.

Textul piesei a fost compus de Liviu, partea instrumentala a fost realizată de Hahaha Production, iar protagoniștii videoclipului au fost Liviu Teodorescu și Sânziană Negru. Videoclipul în regia lui Michael Mircea surprinde perfect mesajul piesei și transfer în imagini emoția și mesajul piesei.

„Clipul l-am filmat cu Michael Mircea și a fost o experiență super mișto și relaxanta, deși afară plouă și era frig. Am fost până la mare, prima oară când merg la mare în octombrie:)). Sânziană Negru e super profi și îi mulțumesc din suflet că a acceptat invitația de a fi rolul feminin în clipul meu. De mult o urmăream și îmi doream să colaborez cu ea. Filmările au durat foarte mult, aproape 24 de ore. Cu toate astea, Sânzi a fost fresh până când Michael a spus că ziua de filmare s-a terminat” a declarat Liviu.

 

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.