Mareș Pană își încearcă norocul la Eurovision cu piesa ” Daydreamer”

„Daydreamer” nu este doar titlul piesei cu care Mareș Pană s-a calificat în semifinala Eurovision România, ci și starea generală de spirit a artistului, anunță acesta printr-un comunicat de presă trimis redacției.

Craiova va fi orașul în care se va decide soarta acestui single, duminica aceasta, 4 martie. „Visătorul” promite un show vibrant, cu care speră să încânte și audiența din Portugalia și întreaga Europă.   Piesa „Daydreamer” a fost compusă chiar de interpret, alături de compozitorul și bunul său prieten Georgian Mărgărit, pe versurile lui Ștefan Marin (ARTholic) și orchestrația semnată de fostul pianist al trupei Mandinga, Omar Secada (Piano Beats).

Mareș Pană are o experiență muzicală vastă, cu o activitate de 17 ani pe scene din întreaga lume. Cu un timbru vocal versatil, artistul a abordat genuri dintre cele mai diverse, de la jazz standards la evergreen-uri pop-rock, alături de Viva Band din Statele Unite ale Americii, iar de nouă ani, atunci când nu este pe scenă, predă canto celor care visează la o carieră în muzică.

 

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *