MARIA GHEORGHIU lanseaza albumul „CÂMP DE LAVANDĂ”

Uneori lavanda înfloreşte în octombrie! Anul acesta, lavanda ne va îmbăta cu parfumul ei pornit din sunete de chitară şi o voce minunată – vocea Mariei Gheorghiu.

Noul album al Mariei se numeşte „Câmp de lavandă” şi cuprinde 11 cântece  şi două „poveşti”. Orchestraţiile pieselor sunt semnate în mare parte de Radu Graţianu, cu care artista colaborează de peste şapte ani, dar şi de Daniel Iancu, Ieronim Pogorilovski şi Adrian Cristescu.

Pe album se regăsesc şi cântece cunoscute compuse de Maria Gheorghiu – unul dintre ele reorchestrat iar altele două care nu au apărut până acum pe vreun alt album – dar şi cântece foarte noi. Toate fac parte din aceeaşi „poveste” – cea a „Câmpului de lavandă”. O poveste frumoasă, de iubire, cântată cu sensibilitate de Maria.

Cum descrie artista acest album? Cu aceeaşi sinceritate şi  acelaşi drag de oameni şi de frumos cu care şi-a cucerit publicul de mulţi ani, „strecurând” în vorbele cu care descrie noul album chiar titlurile cântecelor sale.

<<„CÂMP DE LAVANDĂ” e o poveste de viaţă mai mult sau mai puţin imaginară, o poveste de iubire ţinută până acum departe de ochii lumii. De ce un ”CÂMP DE LAVANDĂ”? Pentru că m-am trezit într-o dimineaţă dintr-un vis în care iubirea, ca o adiere blândă, venise dintr-un colţ de lume îndepărtat. Venise pe un ”CURCUBEU” şi se împlinise neaşteptat într-un câmp violet. Am imaginat ”O POVESTE SIMPLĂ”, povestea a ”DOUĂ SUFLETE” în care se vor regăsi toţi cei care au iubit vreodată, cu speranţă sau deznădejde, udând copacul iubirii cu lacrimi de fericire sau din amarul neîmplinirii.>>

 

Într-unul dintre cântecele sale Maria spune ”Copacii nu cresc la-ntâmplare /Se aşează unde inima bate/Se hrănesc din iubire şi soare/Şi iubirea pământul străbate!”. Chiar şi ea a străbătut pământul, căutând sensul clipei, iubind necondiţionat.

 

<< Am sperat, am chemat, am zâmbit, am râs şi am plâns cu ”ÎNGERII IUBIRII” şi cu ”FLUTURII”. Viaţa poate fi trăită ”ÎN ARMONIE” doar când iubeşti necondiţionat. Astfel am păşit în câmp, cu braţele deschise, şi am îmbrăţişat copacul meu până când am devenit ”FEMEIA LAVANDĂ”. Cu un ”DESCÂNTEC DE SOARE ŞI DE LUNĂ” am încercat să fac lumea mai bună. ”CUM A FOST”? A fost frumos până când tăcerea a început să roadă pe dinăuntru aducând cu ea ”PUNŢI ÎNGHEŢATE”.>>

 

Vă invităm să ascultaţi povestea Mariei, o poveste din care veţi afla că de fapt ”COPACUL ŞI LAVANDA” suntem, în parte, fiecare şi veţi putea răspunde la întrebarea ”CUM SĂ TRĂIEŞTI FRUMOS FĂRĂ IUBIRE” după ce veţi asculta muzica artistei.

Lansarea albumului are loc în clubul Spice din Bucureşti, miercuri, 18 octombrie 2017, de la ora 19.30, iar alături de Maria Gheorghiu va fi şi claviaturistul Radu Graţianu.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.