Marius Nedelcu (ex-Akcent) isi lanseaza blogul personal de filme, fantasy, carti si calatorii!

Marius-blogMarius Nedelcu isi lanseaza blogul personal de filme, fantasy, carti si calatorii! Marius Nedelcu revine in atentia publicului roman sub o noua titulatura: cea de blogger. Artistul cunoscut pentru activitatea de succes din trupa Akcent, dar si cea de country manager al WorldClass Romania pentru multi ani, si-a orientat atentia catre pasiunile sale si le-a adunat pe toate in blogul personal: „I Imagine by Marius Nedelcu”.

Adresa blogului introduce cititorul intr-o noua poveste, intr-o calatorie si o noua lume: „http://mariusnedelcu.world.” Toate articolele de pe site sunt scrise de Marius si includ toate pasiunile acestuia:

– Calatoriile si tot ce a invatat despre cele peste 25 de tari pe care le-a vizitat de-a lungul anilor.

– O sectiune cu articole din sport. Cei care il urmaresc pe Marius pe pagina lui de Facebook stiu ca acesta e un microbist inrait si un mare fan al echipei britanice Arsenal. Pe langa asta, ii place sa joace FIFA si alte jocuri similare.

– Cartile. Putini oameni stiu ca artistul are o colectie impresionanta de carti ce a inceput in copilarie cu biblioteca bunicilor pe care a citit-o in intregime cand locuia in Campina. Pasiunea lui se concentreaza pe cartile de fantasy, SF si lumi imaginare ce-ti permit sa evadezi din stresul cotidian.

– Filme si seriale. Aici se va concentra pe partea de seriale, incercand sa faca recenzii pentru serialele pe care le-a vizionat, indiferent daca i-au placut sau nu. In acelasi timp, e o poarta pentru a afla de la cititori de noi showuri TV ce merita urmarite.

– Muzica. Bineinteles ca vor exista si articole despre muzica, in care artistul isi va spune parerea despre diferitele fenomene muzicale, trenduri, piese si ce ii atrage atentia.

Pentru cei care vor sa intre in lumea lui Marius si sa afle lucruri noi de la artistul ce a atins no.1 in cariera solo cu piesa „Rain” si se pregateste de relansare, acesta va asteapta in lumea lui pe MariusNedelcu.World

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *