Mircea Eremia lansează single-ul și videoclipul “Dor de noi”

Inspirat dintr-o poveste de dragoste cu final neașteptat, Mircea Eremia lansează single-ul “Dor de noi”.

Regizat de către Trandafilm și filmat în București, videoclipul piesei îl aduce pe Mircea Eremia într-o poveste de dragoste care continuă doar prin amintiri. Filmările au fost pline de peripeții, artistul fiind nevoit să tragă de mai multe ori un cadru în apa rece.

Piesa “Dor de noi” este compusă de Ovidiu Nae Nicolae, Sergiu Ene, Enri Demi, Lucian Darie și a venit într-un moment intens, dupa cum mărturiseste și Mircea.

“Știți cum sunt acele momente când te aștepți cel mai puțin, dar lucrurile se leagă perfect. Simt că piesa a venit la momentul potrivit, iar băieții de la Suna Bine au făcut o treabă bună. Simt și mai tare piesa asta, mai ales că întâmplarea face că a venit într-o perioadă dificilă, când am trecut printr-o despărțire. Este despre una dintre marile iubiri din viața ta și momentul în care rămâi cu întrebări și amintiri”, declară Mircea Eremia.

După ce a debutat cu single-ul “Ilegal”, alături de sora sa, Alina Eremia, piesa cu peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube, Mircea a devenit una dintre revelațiile din muzica românească și a lansat single după single, cum ar fi “Interzis”, “Dragostea doare”, iar anul ăsta a lansat single-ul “Cardio” cu care a cucerit publicul la toate concertele pe care le-a susținut.
Recent, Mircea și-a testat și calitățile de actor și este personaj principal în videoclipul baietilor de la TWO (ex Akcent).

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.