Pasha Parfeni revine cu un nou single emoționant, realizat în colaborare cu maestrul Nicolae Botgros și Orchestra ”Lăutarii”

Două tinereți” este cea mai nouă producție muzicală a interpretului Pasha Parfeni realizată în colaborare cu maestrul Nicolae Botgros și Orchestra”Lăutarii”. Piesa este însoțită de un videoclip extrem de emoționant, în care se regăsesc fotografiile de familie ale fanilor artistului.

Spre marea mea bucurie și surprindere, am adunat peste o mie de fotografii din diverse colțuri ale lumii. Imaginile din videoclip sunt parte a unor istorii de viață uimitoare, care reflectă perfect mesajul piesei ”Două tinereți”. În procesul montării videoclipului, am realizat că fotografiile oamenilor pe care nu-i cunosc mi-au devenit la un moment dat foarte prețioase. Am simțit că le trăiesc povestea”, a spus Pasha Parfeni.

Muzica îi aparține interpretului, iar versurile au fost create de Victoria Demici. Aranjamentul este semnat de Sandu Gorgos, iar videoclipul a fost realizat în colaborare cu Pascaru Production.

Colaborarea dintre artistul Pasha Parfeni alături de maestrul Nicolae Botgros și Orchestra „Lăutarii” a început acum doi ani, atunci când împreună au lansat melodia „Acasă”, piesă care s-a bucurat de un succes fulminant.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.