PHELIPE a lansat single-ul si videoclipul „Ce mi-ai facut”

Phelipe a lansat videoclipul, pentru cel mai recent single al sau, “Ce mi-ai facut”. Piesa este compusa, in intregime, de artist, iar de regie s-a ocupat tot el, impreuna cu Alex Truta.

Melodia spune povestea unui barbat dezamagit in dragoste, care ii  marturiseste tare si raspicat fostei iubitei ca se simte tradat si folosit.

‘Pasiunea pentru muzica mi-a caluzit mereu pasii in viata. Din dragoste pentru muzica, am facut sacrificii, am indurat lipsuri, am dormit in studio si am fost in stare sa renunt la orice pentru a-mi indeplini visul, asa ca… am invatat si sa filmez, sa regizez si sa montez un clip, tocmai pentru a prezenta fanilor un produs 100% Phelipe. Este un videoclip in care am pus sentimente, efort si speranta. ‘ spune Phelipe.

Filmarile au avut loc in Brasov, unde nu au lipsit o serie de peripetii si aventuri.

La filmari am avut foarte multe aventuri. Am cautat cele mai bune locatii si am mers in locuri frecventate de ursi… asa ca, pot spune ca am fost putin inconstienti. Unele cadre au fost filmate chiar in spatele unei prapastii si cel care ma filma mereu imi spunea sa am grija, ca daca fac un pas gresit, pot sa cad. O alta problema am intampinat-o cu iarba care era uda si am alunecat de cateva ori’, spune Phelipe despre zielele petrecute la filmari.

Phelipe este un artist si producator de renume, din Romania, responsabil pentru succesul multor piese, precum “Domino”, pentru Carmen Simionescu, si “Chiar daca ai plecat”, semnata Dj Rynno & Sylvia.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *