Seara a III-a a concursului Eurovision: engleza la putere și nicio revelație

Seara a III-a a concursului Eurovision.  Doar o piesă în limba română. Trist. Mi se pare trist să optezi pentru limba engleză ca să-ți reprezinți țara. O construcție muzicală aparte face diferența și în chineză chiar, însă limba română e chiar cantabilă și adaptabilă.

În plus, să nu compui pentru Eurovision gândindu-te la țara ta, în primul rând, mi se pare un pic deplasat. Seara muzicală la are am asistat mi s-a părut săracă și lipsită de inspirație, motiv pentru care și postarea mea va fi una dintre cele mai scurte. Piesele ascultate astăzi pe scena de la Craiova sunt obișnuite, la fel cu multe altele, dintr-un tipar cunoscut, nimic deosebit. Eu când mă uit la Eurovision ascult piesele și sunt fericită când o melodie mă ridică de pe canapea pentru a fi și mai atentă la voce, la ritm, la show. N-am trăit sentimentul ăsta în seara aceasta.

Totuși, după mine, aș trimite în finală, așa împinse cu genunchiul, următoarele piese:  Elena Hasna („Revival”), Zavera („Come Back To Me”) și Xandra („Try”) sau  Aurel Dincă („Fire In The Sky”). Aștept seara a IV-a. Deocamdată văd reprezentantul nostru de anul acesta tot din seara a doua: Rafael sau JukeBox.

Până atunci revin însă cu un update cu finaliștii din seara asta.

UPDATE:

Finaliștii semifinalei a III-a  sunt:

Erminio Sinni & Titziana Camelin („All The Love Away”)

VYROS („La La La”)

Xandra („Try”)

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.