SIANNA – Păcatul Meu

Sianna alias Sîrbu Ana s-a făcut cunoscută de-a lungul timpului ca compozitor şi textier, semnând multe piese pentru artişti autohtoni dar şi din afară ţării.

Indestructibili (Nico),  Single lady, City Of Sleeping Hearts (Dj Layla), Iubire Cu Aromă De Cafea, Confession (Natalia Barbu), Beautiful Eyes (Leonid Rudenko), Gimme Your Love (Dee-Dee/ RayHorton), Atunci Când Mă Iubeai, In Locul Meu (Lorina), Mă Dezbrac De Secrete (Roxana Nemeş), Eşti Prea Perfectă sau Eşti Doar O… (Radu Sîrbu), Dishi (Viktoria Daineko) sau Cerşesc Iubire (Dima Trofim) sunt doar câteva din compoziţiile pe care artista le-a semnat alături de producătorul muzical Radu Sîrbu pentru casă de producţie Rassada Music.

  ” Greu de definit dar  și  mai greu de înțeles, noi femeile suntem păcatul dulce-amarui ce se trage din strămoşi, dar tot noi suntem cele care dau viață, aduc frumosul în această lume  și iubesc cu  mult patos, uneori pe cine nu trebuie, alteori pe cine nu merită și totuși iubim pentru că aceasta este menirea noastră pe acest pământ. Respirăm, ne hrănim și existăm în și din iubire. „Păcatul meu” este o piesă care trebuie nu doar ascultată dar și înțeleasă, e o pies ăspecială pentru mine” a declarat Sianna.

 

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *