Ștefan Bănică “Te iubesc, femeie!” 7 martie 2017, ora 19:30 – Sala Polivalenta – Piatra Neamt

Ștefan Bănică sărbătorește și în acest an femeia prin două concerte extraordinare, care vor avea loc în Focșani, pe 6 martie și în Piatra Neamț pe 7 martie. Spectacolele “Te iubesc, femeie!” vor avea loc în Sălile Polivalente din respectivele localități, de la ora 19.30.

În urma cu șapte ani, Ștefan Bănică a început tradiția concertelor dedicate doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Anul acesta, pentru prima dată, spectatorii din țară vor avea ocazia să se bucure de concertele „Te iubesc, femeie!”, care până acum au avut loc doar în București. Astfel, concertele Ștefan Bănică „Te iubesc, femeie!” vor avea loc în premieră în Focșani și Piatra Neamț, pe 6, respective 7 martie.

Playlist-ul concertelor „Te iubesc, femeie!” cuprinde cele mai frumoase cântece de dragoste lansate de-a lungul carierei de Ștefan Bănică. Producția pune accent pe emoție și sentiment, însă nu vor lipsi invitații speciali și momentele inedite, pline de emoție și bucurie.

Ştefan Bănică a lansat de-a lungul timpului foarte multe cântece de dragoste, iar spectacolul “Te iubesc, femeie!” este ocazia perfectă de a le dărui eternului feminin. Toţi cei prezenţi vor fi învăluiţi de o atmosferă unică, misterioasă și pasională asemenea dragostei şi femeii. În concert se vor regăsi cele mai frumoase melodii pe care le-a compus Ștefan Bănică de-a lungul carierei, cântece mai noi sau mai vechi, apărute pe discurile sale de-a lungul anilor. Unele piese au fost promovate pe radiouri, au fost hit-uri sau transformate în videoclipuri, dar altele au rămas doar pe albumele artistului sau au fost cântate rareori în concerte.

Dacă vrei să petreci o seară specială, vino împreună cu cei dragi la concertul Ștefan Bănică – “Te iubesc, femeie!”

6 martie, ora 19:30 – Focșani, Sala Polivalentă

7 martie, ora 19:30 – Piatra Neamț, Sala Polivalentă

Biletele se găsesc la casele de bilete ale Sălilor Polivalente și online, pe bilete.ro, eventim.ro.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.