Super show sustinut de Delia la Sala Palatului

Welcome To Deliria by Miluta Flueras (2)Delia, artisWelcome To Deliria by Miluta Flueras (4)tul momentului in Romania, a sustinut, sambata seara  mega-showul despre care se spune ca au fost investiti peste 200.000 de euro. Evenimentul a avut loc la Sala Palatului si s-a numit „Welcome to Deliria”. Spectacolul a fost unul al delirului, al nebuniei și unul al îndrăznelii.

Echipa de 216 persoane a pus la cale un show care se poate compara cu ușurință cu un concert al unui artist mare de afară. Scenele interzise cardiacilor sau copiilor nu au lipsit din repertoriul extravagantei Delia. Dansatorii ei nu s-au lăsat deloc mai prejos, mai ales în timpul melodiei „Sub pielea Welcome to Deliria by Miluta Flueras (6)mea/#eroina”, pe care artista a interpretat-o alături de Carla’s Dreams, când au mimat sexul în fața tuturor. Interacțiunile dintre Delia și trupa de dans au fost mai pline de subînțeles ca niciodată, iar diva s-a lăsat mângâiată de băieții care s-au bucurat de atingerea formelor Deliei.

Delia se mândrește că este o femeie cu forme, iar de această dată a reușit să le pună în evidență. Unele dintre costumațiile alese i-au lăsat fundul la vedere, iar privirile masculine din sală s-au îndreptat spre partea dorsală a artistei, scrie Mediafax.ro.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *