Trupa Vunk spune „Hai, mersi” pentru inspiratie!

Dupa premiera din luna februarie, primul videoclip filmat live pe Facebook pentru „Camera ei”, trupa Vunk a ales sa multumeasca femeilor pentru inspiratie, prin muzica.

“Hai, mersi” este a treia piesa a trupei Vunk ce beneficiază de un videoclip animat, dupa „Balada pentru o minune” si „1000”, aceasta din urma fiind lansata cu ocazia zilei femeii, in anul 2003.

Fanii vor gasi si in acest videoclip noi indicii despre cel mai grandios concert al unui artist roman, Secretul tau, ce se va desfasura pe 25 mai la Sala Polivalenta.

„Pentru ca cele mai multe dintre cantecele noastre sunt inspirate de femei, pentru ca tot ele m-au facut sa ma cunosc mai bine si prin bucurie si prin suferinta, pentru ca m-au invatat cum se iubeste si cum nu, pentru ca o femeie are si rolul de a vindeca ce a ranit o alta, pentru ca ma inspira si din bine si din rau, pentru cel putin toate acestea am scris „Hai, mersi. Este o declaratie de nevoie fata de inspiratia pe care doar o femeie ti-o poate da.”, a declarat Cornel ILIE, liderul trupei Vunk.

Piesa face parte din albumul, Extrovertit, ce va fi lansat pe 25 mai.

Biletele au fost deja puse īn vanzare pe iabilet.ro, bilete.ro si in magazinele inmedio si Germanos.

 

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *