Un festival NOU dedicat unui mare compozitor român. Vezi cine poate participa în concurs și cum te poți înscrie!

Primăria Capitalei, prin Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, va organiza în perioada 23-25 noiembrie 2018, prima ediție a Festivalului Național de Interpretare „FLORIN BOGARDO”.  Concursul va avea 20 de finaliști, care vor interpreta două piese, una dintre acestea fiind din repertoriul marelui compozitor. Aceștia vor fi acompaniați live de orchestra dirijată de Dan Dimitriu, compozitor și orchestrator. Înscrierile au început deja, iar toți cei ce-și doresc să o facă pot consulta regulamentul de pe site-ul www.festivalulflorinbogardo.ro . Tot acolo găsesc toate informațiile despre înscriere, despre artistul Florin Bogardo, lista pieselor și detaliile evenimentului.

Tot la Teatrul Tănase se organiza anual festivalul Aurelian Andreescu, însă, din păcate, nu consecvent, știut fiind faptul că multe ediții au fost întrerupte din felurite motive, cum probabil se va întâmpla și anul acesta. Sperăm ca noul festival dedicat unuia dintre cei mai mari compozitori de muzică ușoară din țara noastră să aibă parte de longevitatea și consecvența pe care o merită Florin Bogardo.

 

În urma solicitărilor venite din partea unui număr mare de participanți, la concursul nostru, am hotărât ca vârsta minimă pentru ȋnscrierea la concurs să fie de 14 ani, nu 15 ani, cum a fost până acum. 

Înscrierile la preselecție se fac în perioada 1 SEPTEMBRIE – 15 OCTOMBRIE 2018
Preselecția se va face în urma verificării materialelor trimise de către concurenți.

Concurenții care trec de preselecție și ajung ȋn finală, trebuie să prezinte ȋn concurs, obligatoriu, o piesă din creația compozitorului Florin Bogardo, prezentă în repertoriul festivalului (vezi listă piese Florin Bogardo) și o piesă de muzică ușoară din repertoriul românesc/internațional.

 

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.