Vezi care sunt concurenții noului sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva"!

TCDUȘerban Copoț, Florin Ristei, Adrian Enache, Nadir Tamuz și Cezar Ouatu sunt vedetele masculine care intră în fascinanta lume a muzicii și vocilor live, în cel de-al optulea sezon al transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!” care va începe, din 12 septembrie, la Antena 1. Din partea sexului frumos vor lua parte în noul sezon  Andreea Antonescu, Tania Popa, Carmen Simionescu, Viorica și Marguerita din Clejani

“Am acceptat, din nou, cu mare drag invitația să particip la “Te cunosc de undeva!” pentru că, după toată experienta mea la acest show, consider că este de departe cea mai bună emisiune de divertisment din România. Pe de altă parte, am vrut să îmi demonstrez mie că, după două sezoane, am învățat multe lucruri pe care le-aș putea expune mai bine într-un nou sezon. Așa că abia aștept să dau tot ce pot pentru noile transformări. florin ristei 2Poate și câștig sezonul, ca să nu zică lumea că am vechime degeaba”, spune Ristei.

Cu bucurie s-a reîntors la “Te cunosc de undeva!” și Șerban Copoț. “Mi-am dorit să particip la un nou sezon “Te cunosc de undeva!”, ca să retrăiesc experiența de acum cinci sezoane. Pentru că, da, am rămas cu nostalgii”, declară el, zâmbind. Entuziasmat să încerce noi transformări se arată și Adrian Enache. “Te cunosc de undeva!” este cea mai completă și necesară emisiune pentru un artist, pentru că îi scoate în evidență calitățile. Colegii sunt extraordinari, fac parte din elită, iar faptul că am alături asemenea valori îmi oferă șansa să mă autodepășesc”, spune acesta.

 

Câștigătorul sezonul trecut al show-ului, Cezar Ouatu, a revenit la rându-i cu mare plăcere, la “Te cunosc de undeva!”: “M-am bucurat foarte tare că voi participa la un nou sezon, a fost o surpriză pentru mine această propunere. Cred că voi fi cobaiul ruletei în acest sezon. Am sentimentul că îmi va pregăti cele mai neașteptate personaje”, declară el

Pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!” se va afla Nadir Tamuz, care a acceptat să vină, în primul rând, pentru că îi place emisiunea. Apoi, “din curiozitate, ca să capăt experiență și ca să vadă lumea că pot cânta și altceva”. “E o chimie foarte bună între concurenți și asta ne mai alină puțin “durerea””, mai spune, amuzat, fostul concurent de la XFactor.

Andreea Antonescu, Viorica și Margherita din Clejani, Carmen Simionescu și Tania Popa sunt 618x412_14404085411311b73dvedetele feminine care au spus un “da” hotărât provocărilor pregătite de ruleta personajelor, în cel de-al optulea sezon al show-ului.

“Îmi doream foarte tare să particip la acest show și iată că mi s-a împlinit dorința. Pentru mine, ca actriță, “Te cunosc de undeva!” este o provocare extraordinară, care îmi oferă posibilitatea să pun în valoare tot ce am învățat până acum”, spune Tania Popa.

La fel de dornică să participe la “Te cunosc de undeva!” era și Carmen Simionescu.

“M-am bucurat enorm când am primit această propunere, pentru că îmi doream de mult timp să vin la această emisiune. O dată începute filmările, am realizat că nu e un show atât de ușor pe cât pare”, mărturisește aceasta.

Fiica lui Adrian Minune mai spune că tatăl său a sfătuit-o să încerce să se îndrăgostească de fiecare personaj pe care-618x928_1440408538fe39e2e9l va avea de interpretat și să găsească acele caracteristici care-i plac pentru fiecare dintre ele.

“Îmi plac provocările! Faptul că trebuie să renunț la mine și să-mi transform personalitatea mi s-a părut foarte interesant!”, declară și Andreea Antonescu.

În ceea ce privește prezența Andreei Bălan, fosta sa colegă de la Andre în juriu, aceasta spune: “Bineînțeles că prezența Andreei mă liniștește! Andreea e parte din familia mea. Dintre toți, sigur ea îmi va înțelege cel mai bine trăirile, emoțiile, frustrările!”

Toți cei zece concurenți pregătesc deja primele transformări în cadrul show-ului “Te cunosc de undeva!”, care va reveni, din toamnă, la Antena 1.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *