(Video) Show sexi și colorat marca Andreea Bălan la Botoșani. Vezi ce spune artista despre isteria Zizi!

DSCN5899Nu sunt vreun fan al Andreei Bălan și nici al trupei Andre cu care cucerea publicul acum vreo 15 ani, nu am fost. Dar recunosc un lucru, concertul pe care Andreea l-a susținut, vineri seară, la Botoșani, într-un complex comercial, grație unui târg de nunți organizat, nu mi-a încruntat privirea. E drept că aș fi vrut să aud mai bine ce cântă și nu-mi dau seama acum care a fost cauza pentru care nu se auzea. Sonorizarea destul de specifică unui complex comercial sau nu mai sunt eu așa de familiarizată cu hiturile ei?

Pe alocuri, mi-a părut că Andreea a cântat live, dar a avut, clar, momente de playback, destul de multe, însă asta nu i-a dăunat la publicul, în majoritate tânăr, mai ales copii, care au stat minute bune la final, pentru a primi un autograf și o fotografie cu colorata artistă la păr.

Concertul a fost, din ceea ce am înțeles, compus din fragmente ale showurilor ei mai mari pe care le susține cu durate mai mari de timp și pe scene mai mari. La Botoșani a cântat circa o oră și cam tot atât a stat pentru ședința de autografe. A stat și a scris autografe chiar cu andreea balan Petrisormultă răbdare până la ultimul copil.  Showul a fost deschis de dansatorii artistei printre care și celebrul Petrișor căruia Andreea i-a zis  și i-a cântat împreună cu publicul mulți ani trăiască pe scena botoșăneană.

Intrarea în scenă a artistei s-a făcut pe mișcările coregrafice ale celor două tinere foarte sexy pe ritmuri ușor braziliene, dansul fiind inspirat din DSCN5873carnavalul de la Rio. Nu reții piese neapărat din showul Andreei, dar se vede, urmărindu-l pentru câteva minute, că e unul muncit și gândit, că artista însăși își imprimă propriile idei în producerea spectacolului. E un show vesel, colorat, energic, lipicios, la care copiii din public răspund andreea balan selfie cu publiculușor.  Cântă, dansează, răspund la provocările Andreei. Deși doar niște copii, știu și cântă cu artista chiar și piesele pe care aceasta le-a lansat când făcea parte din trupa Andre. S-a întâmplat și la piesa „Lasă-mă papa, la mare”, cântată de Andreea spre finalul concertului. De vreo trei ori a cântat celebrul de acum cântec și dans inventat de ea, Zizi. A fost surprinsă că puștii din primele rânduri i-a cerut, când nici bine nu începuse showul, să cânte această piesă. I-a asugurat din start că o va cânta! Ne-a povestit ce e cu Zizi și de unde a pornit.

„Nu mă așteptam să știe chiar atât de bine Zizi pentru că e o piesă abia lansată. Dansul acum două săptămâni și piesa, acum o săptămână. Și mă bucur foarte tare că știau și piesa și dansul în sine. Știau de altfel fiecare vers la fiecare piesa pe care am cântat-o. E  un public foarte frumos aici în Botoșani. Am avut foarte multe concerte aici și m-am simțit de fiecare dată foarte bine. Dar de data aceasta m-au surprins într-un mod plăcut. Au fost foarte mulți copii împreună cu părinții și credem noi că le-am fost pe plac. Am făcut un show frumos cu muzică, dansuri și andreea balan -si petrisorcostumații și la final, mă bucur tare că au dansat cu noi.

Ideea pentru acest Zizi a fost a mea și a lui Petrișor pentru că ne-am gândit să facem un dans foarte simplu, pentru că noi doi dansăm foarte multe lucruri complicate, lucruri acrobatice și la un moment dat oamenii nu pot reproduce ceea ce facem noi și atunci am zis hai să facem un dans foarte simplu pe care să-l poată executa și cei de trei ani, și mămicile noastre. Am luat niște mișcări din viața reală, fiecare mișcare are o poveste: măcănim, batem mingem, dăm cu capul și mi-e foame. Am lansat mai întâi dansul și după aia piesa Zizi. Și are și un videoclip foarte frumos filmati in Romania și in America”, a spus Andreea Balan.

 

Andreea Bălan dansează în propriul show, dar mai mult au acoperit la capitolul acesta, aici, la Botoșani, cei trei dansatori pe care îi are și a fost  suficient. Au fost multe mișcări lascive, dar și coregrafii studiate și realizate cu mult antrenament. Showul este proporționat bine: se cântă și se dansează, se dansează pentru că e nevoie de timp pentru ca Andreea să îmbrace ținuta adecvată piesei, dialog cu publicul e însă mai puțin, dar existent atât cât consideră artista pe moment.

Mi s-a părut la interviul de după concert că este afectată de o ușoară viroză și dacă ea reușește să cânte la înălțimea aceasta chiar și așa dominată de febră și pastile, înseamnă că îmi retrag o parte dintre prejudecățile pe care le aveam față de ea până acum. Cred, după showul pe care l-am văzut și am senzația că e puțin din ceea ce cu adevărat oferă pe scenele mari, că între artiștii dance ai momentului este prima sau măcar printre primii. Și dacă nu e așa, cert e faptul că muncește mult ea însăși pentru ceea ce se vede acolo sus pe scenă. Se vede asta din modul în care vorbește, din modul în care calcă pe scenă, din modul în care trăiește cu publicul. Deocamdată, până la următorul show promit să-mi îmblânzesc judecățile față de colorata artistă.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *