Alina Sorescu ne încântă cu noul său single, “Numai tu”

La început de toamnă Alina Sorescu vine cu noutăţi muzicale pentru fanii ei. Artista şi-a lansat ieri cel mai recent single intitulat “Numai tu“. Compoziţia în limba română ne alintă cu versuri emoţionante şi promite să devină una din cele mai frumoase şi mai ascultate piese ale sezonului.

Nu doar pe plan profesional Alina Sorescu are parte de realizări, ci şi pe plan personal. Frumoasa interpretă se pregăteşte să devină mămică la începutul anului viitor, iar ieri le-a dezvăluit fanilor că va avea o fetiţă.

Noul single “Numai tu” este o frumoasă continuare a noului stil pe care Alina l-a abordat cu piesele lansate anterior: “Te port în suflet” şi “Miere în ceai“.

Întregul material este inspirat din schimbările prin care am trecut. M-am schimbat ca em, iar asta îmi doresc să se vadă şi în muzica mea” a declarat în urmă cu ceva timp artista.

Cu ocazia lansării noului single,  “Numai tu“, Alina a mărturisit:

Îmi doresc să vă însoţească în această toamnă şi poate unii dintre voi se vor regăsi în versurile de dragoste… 🙂 Am pus în interpretare tot sufletul meu şi simt că este cea mai frumoasă melodie pe care am cântat-o vreodată! Voi ce ziceţi?”

V-ar plăcea s-o auziţi şi la Top Românesc?

Muzica & aranjament: Alexandru Burcea,
Text: Lisa, Anca Oprescu, Alina Sorescu

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.