Ăsta a fost Mihai Constantinescu. Idol al câtorva generații. Asta se vede acum!


Mihai Constantinescu. Este acum pe buzele tuturor pentru că a ales calea de Dincolo și așa se întâmplă că vrem, că nu. Moartea vinde. Moartea ne face să privim cu regret, să fim fătarnici și să arătăm dragoste și compasiune. Nu, nu despre asta vreau să scriu, ci despre un fapt.

De ieri, de când s-a întâmplat evenimentul, Facebook, Instagram au răbufnit. Oameni simpli, vedete, toți și-au amintit de Țae, așa cum i se spunea lui Mihai în breaslă.

Și-au amintit cu regret, cu duioșie, cu nostalgie. Mulți. Și mai ales, vedete. Multe au plecat capul spre Omul  care a fost. Cu smerenie, cu emoție, cu Respect. Cu mulțumire pentru că Mihai le-a fost lumină la început de drum. Și au fost atât de mulți.

Efectiv, am rămas impresionată de numărul mare de artiști, colegii lui de breaslă, care au scris acum despre Mihai. Asta spune cel puțin două lucruri despre omul și artistul Mihai Constantinescu.

Nu doar ca era un om modest și sincer (asta se poate observa din fiecare apariție televiată), dar mulții artiști care au simțit să scrie despre Mihai acum la despărțirea de el arată nu doar popularitatea lui, talentul muzical, ci mai mult. Arată Omenia lui, generozitatea și iubirea de care s-a bucurat în rândul colegilor lui.

Mihai a fost un om iubit sincer, unul care a iubit cu toată ființa, fără invidii, fără orgolii, iar asta se vede acum la finalul unei vieți – model pe care a dus-o.

Altfel, nu-mi explic valul mare de artisti, de oameni simpli care s-au lăsat conduși de tastele smartphoneului, inspirați de personalitatea lui, de ceea ce le- a lăsat Mihai. Și a fost. Unul mare, urias. Rar întâlnit. Asta înseamnă să fii iubit peste timp. Să fii idol al câtorva generații. Ăsta a fost Mihai Constantinescu!

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!