Atac virulent la adresa organizatorilor festivalului „Mamaia” de anul acesta din partea unui cunoscut solist lansat la acest festival

Mulți artiști lansați la festivalului „Mamaia”  încă reacționează și nu la modul pozitiv, chiar dacă au trecut deja câteva zile de când evenimentul – Gala Mamaia’ 60 – s-a încheiat. Este și cazul solistului Daniel Iordăchoaei care a postat pe Facebook, un mesaj revoltător la adresa celor care au organizat:

„Într-adevăr, „Mamaia” este „Mamaia”, însă afacerea de weekendul trecut nu este „Mamaia”! Le-am transmis personal multor colegi că sunt niște eroi, reușind să facw lumea să- aplaude în conditiile unei grotești organizări pe genunchi și a prezenței unei prezentatoare (Temișan, noroc că era înalt, cw altfel nu s-ar fi știut ca e acolo) căreia, cel mai mult în viață îi place sw se asculte vorbind… mult și gol. Bișnițs al cărei rezultat au fost cele trei seri de „festival”, a pornit de sus și s-a prwvalit pe scenă.

Ați adus doar remușcări și regrete…

Nu a fost NIMIC național în încropeala de anul acesta, ci doar o afacere dubioasă care, deși putea să dea și  roade artistice, a dat doar remușcări și regrete.

Trustul media care a „pregătit” acest an de „Mamaia”, n-a binevoit să difuzeze în câteva decenii de existență NICIODATĂ acest gen de muzicq. Nimic, nada, ioc! Păi dacă nu vă place muzica asta, de ce vă năpustiți pe leșul ei ca vulturii?

60 de ani nu este jubileul…

Ați vrut doar să vă umpleți buzunarele și de aici, chiar dacă n-aveti nicio treabă cu acest fenomen și acest gen de artw.
Notă către PR-ul acestui eveniment și, din păcate, către mulți alți vorbitori publici: ACEASTĂ EDIȚIE, a 60-a, NU ERA JUBILIARĂ!!! Jubileu=50 de ani!”

Festivalul Național de Muzică Ușoară „Mamaia” a fost prezentat de Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” și produs anul acesta de Media Group Services International, parte a grupului AG Radio Holding, care deține, printre alte entități media, posturile radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!