AVA lansează “Dragul Meu” – New Single

,,Dragul meu”  este a treia piesă EP-ul ,,Emoții” lansată de Ava, în ajunul Crăciunului.

,,Dragul meu” este scrisoarea de dragoste a tuturor fetelor care au fost dezamăgite într-o relație. Este mesajul către partenerii care au promis veșnicia, dar care au plecat din relație lăsând regrete și vise năruite.
Noua piesă a AVEI este una sensibilă, în care cu siguranță multe fete se vor regăsi și se vor gândi la persoana care a plecat, despre care încă se întreabă dacă se va întoarce sau nu.

  ,,Aproximativ acum doi ani, am cunoscut un om super talentat, Fofo (Florin Acsinte), care mi-a arătat o piesă compusă de el și m-a întrebat dacă aș vrea să o cânt, nu am stat mult pe gânduri și am zis: ,,DA, VREAU!”. Întâmplarea face ca amândoi am trecut prin acea etapă a vieții, în care am pierdut pe cineva drag… Deci da, universul lucrează cum știe el mai bine. Sunt încântată să lansez această piesă, va urma și un clip! La acest single am lucrat împreună cu Mihai Grecan și Fofo cărora le multumesc că îmi sunt alături și mă susțin să îmi scot
muzica.” – a declarat AVA

De muzica celui mai nou single al AVEI s-a ocupat ea însăși alături de Florin Acsinte (Fofo) care a scris și versurile. Orchestrația a fost realizată de Florin Acsinte și Mihai Grecan, care a realizat și Mix&Master-ul. Nu în ultimul rând, producătorul executiv este casa deînregistrări Sonus Records.

AVA este artista care s-a remarcat la Vocea României și care a devenit cunoscută pe plan internațional cu piesa ,,Divided love” ce a fost difuzată pe marile radiouri din China, Coreea de Sud, Vietnam, Japonia
și Thailanda.

,,Emoții” este al doilea EP din carieră după debutul cu ,,27”. În prezent, AVA are propria școală de canto – Music City și este cea care a pus bazele label-ului Sonus Records alături de Mihai Grecan.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.