Concert -tribut marilor artiști susținut de Adrian Enache, în a treia zi de Crăciun, la TVR2

TVR2 va difuza, în a treia zi de Crăciun, pe data de 27 decembrie, începând cu ora 17.10, un concert unicat pentru România. Dacă până acum artiștii români dedicau momente din concertele lor unui coleg de breaslă trecut în eternitate sau unui singur artist, Adrian Enache a susținut la începutul lunii decembrie un concert live, cu orchestră, la Teatrul Elisabeta din capitală,  dedicat mai multor artiști ce nu mai sunt printre noi:  Cornel Fugaru, Aurelian Andreescu, Mădălina Manole, Mihai Constantinescu, Laura Stoica, Gheorghe Dinică sunt câțiva dintre cântăreți omagiați alături de orchestra lui Dani Cioacă.

De altfel, solistul a a avut la același post de televiziune, câteva sezoane, emisiunea Duelul pianelor unde, alături de Paula Seling și Ovi Cernăuțeanu, făcea adevărate show-uri live. Cu o parte din orchestra emisiunii amintite a cântat în  spectacolul intitulat „Adrian Enache – Concert Tribut marilor artişti”.

Conceptul showului a pornit de la emisiunea Duelul Pianelor.

„Este un concert pe care l-am susţinut de curând şi care s-a bucurat de un public numeros. Ideea a pornit de la „Duelul pianelor”, unde, în fiecare ediţie aduceam tribut unui mare artist. Proiectul s-a concretizat într-un spectacol după ce, în ultima perioadă showbiz-ul românesc a pierdut artişti de renume. Momentele vor fi cu atât mai emoţionante cu cât în sală s-au aflat membrii ai familiilor celor dispăruţi, iar unii dintre ei chiar au urcat pe scenă pentru a cânta alături de mine”, a spus Adrian Enache.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.