Dee-dee lansează un single în limba română: "Nu vreau să aud de altcineva". Vezi la ce festival a participat în trecut și ce alte vedete au participat în același an!

Tânăra solistă, Dee-Dee, a lansat un single în limba română. Piesa se numeste “Nu vreau să aud de altcineva” și ritmată, așa cum ne-a obișnuit artista și totuși un pic diferită față de piesele ei anterioare.

“Noul meu single vine ca o completare la ceea ce fanii mei știu deja despre mine, și anume că iubesc să cânt în limba română, simțeam deja nevoia de o astfel de schimbare, dar și faptul că versurile scrise de Sianna mă definesc în totalitate. Nici eu nu mă puteam descrie mai bine, sunt exact așa, atunci când mă îndrăgostesc mă pierd iremediabil, nu mai contează restul, suntem doar eu și el! Nu e o schimbare de stil ci o altă stare de-a mea expusă și scoasă la suprafață cum nu se putea mai bine de Radu Sîrbu, compozitorul și producătorul noului meu single”, declara Dee-Dee. 

Dee-Dee este craioveancă, născută pe data de 4 iulie 1989. A început să cânte de la vârsta de 5 ani, când părinții au fost sfătuiți de educatoarea tinerei să urmeze ore de muzică la Palatul Copiilor. În 2001, Ionela Andreea Ioncea, pe numele ei adevărat, câștiga la Festivalul Internațional Ti amo de la Onești, premiul pentru cel mai bun cântec din concurs. Tot în acel an, la același festival luau premii Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, Lucia Dumitrescu, Aida Elena Borovină, Emi Cebotar.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.