Delia lanseaza #Deliaverde www.delia.green

Delia by Dimitri Caceaune (5)DELIA lanseaza campania #DeliaVerde prin care sustine mediul si protejeaza padurile. Delia devine cel mai recent ambasador al dezvoltarii durabile privind mediul inconjurator prin sustinerea padurilor in cadrul campaniei  #DeliaVerde!

#DeliaVerde inseamna protejarea naturii si respect pentru un mediu de viata durabil.

Delia lanseaza campania #DeliaVerde prin care isi implica fanii in responsabilitatea sociala si de mediu si incearca sa salveze, cu ajutorul lor, padurile planetei noastre. Din acest motiv, Delia a devenit ambasadorul ALLCOT GROUP, un grup de firme elvetian dedicat dezvoltarii durabile si sustenabilitatii.

    Pământul este pe cale sa piarda o mare parte din pădurile sale până la mijlocul acestui secol. Pădurile sunt plămânii pământului și cel mai mare aliat al nostru în lupta împotriva schimbărilor climatice. Acestea absorb dioxid de carbon din atmosfera  și il transforma alaturi de apa și lumina soarelui în lemn, producand oxigenul pe care îl respirăm, indispensabil vietii noastre. Conservarea pădurilor și impadurirea zonelor defrisate sunt printre cele mai simple opțiuni pe care le avem pentru incetinirea schimbarilor climatice. Nu este nevoie de nici o solutie tehnologică sofisticata, ci pur și simplu e nevoie ca fiecare dintre noi sa ne implicam. Am decis, asadar, sa ma implic in conștientizarea problemelor de mediu și sa încerc să salvam, cu ajutorul fanilor mei, pădurile planetei noastre. Delia

Din acest motiv, am hotarat sa devin aliatul celor care lupta pentru salvarea mediului forestier si pentru reimpaduriere.  M-am aliat cu ALLCOT GROUP Delia by Dimitri Caceaune (8)din Elvetia si CARBON EXPERT din Romania, care contribuie la mentinerea padurilor in lume si la prevenirea defrisarilor masive si regenerarea padurii degradate. Doresc sa ajut sa ne mentinem aceasta planeta vie si sa prevenim defrisarile padurilor. Delia

Proiectele forestiere ALLCOT GROUP, promovate in Romania de CARBON EXPERT, previn defisarile masive si conserva padurile, salvand peste. 20 milioane de tone emisii de CO2 pentru toata durata de viata a acestora, de 40 ani. De asemenea, proiectele sustin 130 de familii care traiesc in zona si se ocupa, in principal, cu cultivarea pamantului pentru a-si asigura traiul zilnic si protejeaza animalele vulnerabile din aceasta regiune.

     ALLCOT este încantat de parteneriatul cu Delia în călătoria sa spre un mediu de viata curat. Intrarea pe piața românească este unul din obiectivele noastre strategice si suntem foarte entuziasmati sa fim implicati in proiectul #DeliaVerde. Alexis Leroy, CEO, ALLCOT.

Astazi, mai mult ca niciodata, vedem impactul si consecintele poluarii: topirea calotei glaciare, secete teribile, mari inundatii, schimbarea climei pe glob etc.  Avem doua optiuni: sa facem ceea ce trebuie sau sa ignoram ceea ce este evident. De aceea, ne-am decis sa promovam proiectele forestiere dezvoltate de ALLCOT GROUP si in aceasta parte a Europei.  Casiana Fometescu, CARBON EXPERT.

Asa ca, fanii Deliei pot sa fie parte in acest proiect. Este foarte simplu: pot cumpara credite de carbon, care echivaleaza cu o tona de CO2 pe care o emit in atmosfera, iar banii vor merge in conservarea padurilor. Mai multe informatii pe Delia Facebook  si www.delia.green

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.