Delia Matache face primul video Harlem Shake

Harlem Shake - Delia & Friends (21)Cunoscută deja pentru simțul umorului dezvoltat, Delia a vrut să fie primul artist din România care face un video Harlem Shake. Cum cel mai recent single al sau, „Doi în unu”, a avut un succes fenomenal pe internet, cântăreața a decis să includă în nebunia sa oamenii cu care este deja prietena din mediul online. Așa că i-a strâns în gașca sa pe Cristi Dorombach de la www.piticu.ro, pe cei de la www.blogink.ro, pe Ionut de la www.bunescu.ro, pe Bogdan Dascalescu de la www.ihearlights.net și alți prieteni apropiați, iar ce a ieșit, va invitam sa urmăriți mai jos.

Filmările au avut loc în The Vintage Pub, București, iar de regie și montaj s-a ocupat Remus Achim.

Mai multe fotografii aici.

Harlem Shake este un fenomen pe internet care a apărut în urma obținerii a unui video postat pe YouTube[1], un mare număr de vizualizări. Video-ul original postat în data de 2 februarie 2013, a fost filmat de 5 tineri australieni, și a adunat într-o singură săptămână 2,7 mln. de vizualizări, iar pe data de 18 februarie, avea deja 11,0 milioane.

Imediat după ce a apărut pe Internet au apărut zeci de videouri „imitând” fenomenul. Se crede că acest video este primul pe internet, care a devenit nu mai puțin popular decât bine cunoscutul Gangnam Style[2], care s-a menținut pe poziții de vârf în 2012. După datele din 15 februarie, numărul total de vizionări al videourilor Harlem Shake depășește 120 milioane de vizualizări [3].

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!