Fanii își amintesc: acum 10 ani pleca o fată dragă…

14 iulie a fost și va fi întotdeauna despre EA… 14 iulie, ziua în care a venit pe pământ și în care a plecat dincolo de stele….

MĂDĂLINA MANOLE, artista emblemă a adolescenților din anii ’90. Mădălina, fata dragă a românilor, cea cu cântece frumoase și sufletul sensibil.

Chipul angelic, candoarea, refrenele șlăgăroase, glasul puternic, unic de altfel, dar ușor de recunoscut, i-au adus acesteia o uriașă popularitate.

Mii de admiratori veneau să- fie alături la concertele și festivalurile din întreaga țară și la turneele din străinătate.

Lansările de disc ale Madalinei în acea perioadă se făceau cu circulația blocată. Oamenii doreau să-i fie aproape…

E singurul nume din muzica autohtonă care are în palmares trei discuri de aur și unul de platină, distincții primite în urma vânzărilor record a albumelor sale.

Oricărei melodii i-a dat glas Mădălina, a devenit șlagăr. De altfel într-o emisiune tv,  poetul Lucian Avramescu, spunea că “Mădălina e un șlagăr în sine!”.

A fost o artistă care a respirat și a dăruit în egală măsură, muzică și iubire, primind la schimb în semn de imensă pre[uire din partea publicului, aplauze nesfârșite, munți de flori și respectul pentru veșnicie.

Îți mulțumim, Mădălina, pentru fiecare bucată de suflet așezată în cântecele tale și pentru faptul că prin modestia și sinceritatea ta. Ne-ai învățat ce înseamnă un ARTIST adevărat, adulat de mii de fani, necosmetizat și valoros. A fost…va fi… Mădălina Manole!

Autor: Georgiana Barabulă

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.