INNA, într-un show hot la Alba Iulia, alături de Willy William şi James Arthur

INNA, solista ce şi-a câştigat renumele de ambasador muzical al României în lumea întreagă, a concertat sâmbătă seara la Alba Iulia de Zilele Oraşului, denumite “Alba Fest”.

Acompaniată de doi dansatori, INNA şi-a făcut intrarea pe scenă pe acordurile piesei „Be My Lover”. Cu un look avangardist all black cu ham din piele, frumoasa brunetă de 29 de ani a acaparat privirile celor prezenţi în cetatea Alba Carolina. Mii de tineri au cântat şi au dansat alături de ea pe hiturile care i-au adus celebritatea: „Sun is up”, „Hot”, „Deja vu”, „Diggy down”, „INNdiA”, „Endless”, „Love yourself”, „Oare”, „Strigă”, „P.O.H.U.I.”, „More than friends”, „Yalla”, sau „Cola song”.

Concertul susţinut la Alba Iulia vine la câteva zile după ce românca a fost aspru criticată de internauţi pentru prestaţia slabă de la evenimentul Forza Zu din Bucureşti. Pentru fanii veniţi la concertul din Alba Iulia, întâlnirea cu INNA a fost însă o adevărată bucurie, iar reacţiile au fost neaşteptat de bune. Condiţiile tehnice demne de apreciat, au arătat evoluţia constantă a calităţii evenimentelor muzicale din oraşul Unirii.

INNA, pe numele său real Elena Alexandra Apostoleanu, a făcut spectacol pe scena din Piața Cetății în fața a peste 20.000 de albaiulieni și turiști. Artista a comunicat în permanență cu publicul, a coborât de pe scenă și a cântat împreună cu fanii săi, iar la un moment dat a ţinut să le mulţumească băieţilor de la Play & Win, albaiulienii ce i-au compus piesele. La final, fanii s-au înghesuit să primească autografe.

Alături de INNA, pe scena din Cealaltă Capitală au mai concertat şi celebrul DJ francez, Willy William, precum şi câştigătorul X Factor Marea Britanie 2012, James Arthur.

Alba Fest este emblema evenimentelor din Cealalta Capitală, festivalul ce aduce pe scena lui superlativele absolute ale momentului. Evenimentul este surprinzator prin prospeţimea din fiecare an a line-up-ului şi convingător prin efervescenţa şi spiritul publicului, susţin organizatorii evenimentului.

INNA este prima solistă din Europa ce a depăşit pragul de 1 miliard de vizualizări pe YouTube, iar portofoliul ei nu se limitează doar la acest record. În decursul unei cariere fulminante de doar 7 ani, INNA a primit două distincţii MTV Europe Music Awards şi peste 13 premii i-au fost acordate în cadrul ceremoniilor MTV Romania Music Awards.

După o serie de concerte de succes în Europa, Japonia sau Mexic, Inna “Hot” cum mai este cunoscută peste graniţe, a reuşit să creeze o atmosferă incendiară şi în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.