INNA lansează single-ul “Heaven” împreună cu un videoclip filmat în Mauritius

INNA revine cu un nou single, mult-aşteptat de fanii artistei.

Piesa se numeşte “Heaven” şi a fost lansată cu videoclip oficial filmat în Mauritius, în celebrul resort Shangri-La.
Regizorul şi DoP-ul videoclipului este John Perez, unul dintre cei mai importanţi cinematografi la nivel internaţional, a lucrat cu artişti precum Shakira, Rihanna, Beyonce, Jay-Z, Alicia Keys, Lady Gaga.
Asistent regie, DoP şi editor este Khaled Mokhtar, cu care INNA a colaborat adesea pentru proiectele video şi live sessions pe care le-a publicat pe canalul ei de YouTube.

De imaginea INNEI în acest video, s-au ocupat Andra Manea (make-up) şi RDStyling pentru ţinute.

În “Heaven”, sunt surprinse peisaje paradisiace din Mauritius, unde INNA a filmat acest videoclip, a făcut şedinţa foto pentru o revistă din România şi a susţinut şi un concert.

inna - heaven

“Sunt foarte bucuroasă să lansez ‘Heaven’. Este una dintre piesele de care chiar m-am îndrăgostit la prima ascultare şi pe care fanii mei o asteaptă cu nerăbdare. Este sound-ul ideal pentru vară, sper să vă bucuraţi de ea”, a declarat INNA.

 

INNA a susţinut anul acesta concerte în Europa, dar şi în Mexic, unde a avut turnee, concerte în faţa a zeci de mii de fani, a fost prezentă la radiouri şi emisiuni. În perioada următoare, va avea concerte în Europa la festivaluri din Estonia şi Finlanda, dar şi în Mexic (San Luis Potosi), unde pe 2 iulie va cânta pe aceeaşi scenă cu Steve Aoki şi Deorro, DJ renumiţi la nivel mondial.
INNA pregăteşte piese noi pentru fanii ei pe care le va lansa vara aceasta.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.