LIDIA BUBLE a lansat piesa si videoclipul “CAMASA”

Lidia Buble este una dintre cele mai talentate artiste de la noi, dar si surprinzatoare atunci cand vine vorba de aparitiile ei. Cantareata revine de aceasta data cu mult asteptata piesa “Camasa”, insotita de un videoclip plin de senzualitate, filmat la malul marii.
Mai mult de atat, din aceasta toamna, prin aceasta melodie, vom cunoaste o alta Lidia Buble, mai matura din punct de vedere muzical, cu versuri pline de pasiune si daruire, pe care sa le fredonezi si porti, in gand, o viata.
Participanta si in cel mai nou sezon “Te cunosc de undeva”, Lidia abia astepta sa le prezinte bublisorilor ei noul single, pe care il considera cea mai buna productie din viata ei, dar si un viitor hit national.
 “Abia asteptam sa lansez ‘Camasa’, piesa mult asteptata de bublisorii mei! Am vrut sa ofer o parte din sufletul meu pe versuri si acorduri muzicale, iar publicul sa auda si vada o alta latura a artistei Lidia Buble. Aceasta lansare reprezinta un nou pas in viata mea spre maturitatea muzicala. Si, pentru a sublinia foarte bine emotia single-ului, am filmat si un videoclip superb, la malul marii, alaturi de echipa TrandaFilm, cu care am rezonat extraordinar. Aceasta melodie, compusa si produsa de echipa Epiq Production, careia ii multumesc enorm, parca este din alta lume, dintr-o alta dimensiune, ca nu este o creatie de pe pamant. Este atat de sensibila, frumoasa si plina de sentiment, de care m-am indragostit de la primele ei acorduri muzicale. Sigur si voi veti pati la fel!“, spune Lidia Buble.
Artista a pregatit si un nou concept de scena, LIVE cu band, dar si multe piese, productii muzicale cat pentru intregul an viitor, alaturi de Epiq Production, cea mai fresh casa de productie de la noi (o reuniune a doi vechi prieteni, Alex Pelin si Adi Colceru). 
Puteti urmari clipul aici.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.