Lucia Dumitrescu a relansat o piesă compusă de Margareta Pâslaru

Lucia Dumitrescu a relansat una dintre piesele compuse de Margareta Pâslaru, pe versurile Elenei Farago. Melodia se numește “Era o fântână” și face parte de pe albumul “50 de ani de la primul disc” al Margaretei Pâslaru.

În interpretarea Luciei Dumitrescu, piesa beneficiază  de orchestrația lui Alexandru Gorgos din Republica Moldova. Lucia Dumitrescu este una dintre tinerele voci pe care Margareta Pâslaru le susține. Ea a fost prezentă chiar și în cadrul rubricii “Margareta prezintîă pe ” a emisiunii “Radioul de sâmbătă seară”.


Share This:

Leave a Reply

2 comentarii la „Lucia Dumitrescu a relansat o piesă compusă de Margareta Pâslaru

 • 22 iulie 2012 la 11:31
  Permalink

  Interesanta interpretare, felicitari!
  Au mai fost si alti tineri care au preluat creatii ale Margaretei Paslaru: Alin Vaduva a cantat“Daca ai ghici” (muzica si text M. Paslaru), in emisiunea “Cafeneaua astrelor”, Claudiu Mirica a inclus cel mai longeviv slagar al artistei “Lasa-mi toamna, pomii verzi” pe CD-ul “Retro” iar Trupa “Niste baieti” a remixat aceeasi compozitie pe CD-ul “Adunate din popor si cantate din topor”.

  Răspunde
 • 22 iulie 2012 la 13:02
  Permalink

  Felicitari, Luciei Dumitrescu pentru alegere si interpretare!

  O alta melodie, “Diamant fermecat”… care la cei 31 de ani ai sai traieste inca in sufletul publicului si este fredonata de acesta, a fost preluata de mai tinerele Ana Maria Ionita si Ioana Moldovan.
  Piesa (muzica Margareta Paslaru, text Eugen Rotaru), lansata in iunie 1981, la concursul de creatie “Slagare in devenire”, realizat la TVR de Titus Munteanu, a obtinut premiul de popularitate.

  http://www.youtube.com/watch?v=TMZnCvlkoTU

  http://www.youtube.com/watch?v=89mdAa7kvo8

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.