MIRABELA DAUER – PALMARES
Acest material a fost scris la sugestia domnului Andrei Partoş şi la rugămintea unor admiratori ai muzicii pop/uşoare româneşti, care au dorit să afle nişte date exacte despre cariera Mirabelei Dauer.
Mulţumiri domnului Teodor Isaru pentru ajutorul oferit în realizarea acestui material.
Începând cu 2010, am adunat multe date şi informaţii importante despre muzica pop/uşoară românească din anii’60,’70,’80,’90. Nicăieri nu mai există o arhivă completă a concursurilor şi festivalurilor din acea perioadă, aşa că, munca mea s-a asemănat asamblării unui puzzle imens, care, acum, este aproape complet.
Am făcut muncă de cercetare în biblioteci, am luat legătura cu diverşi artişti, compozitori, textieri şi realizatori radio şi tv din acea perioadă.
Adeseori am fost întrebaţi de către cititorii Top Românesc, mai ales de către cei tineri: “De ce (în ordine alfabetică) Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Margareta Pâslaru, Angela Similea şi Dan Spătaru reprezintă vârful piramidei muzicii pop/uşoare româneşti din anii ’70-’80 (în cazul Margaretei Păslaru şi a lui Dan Spătaru, chiar anii’60)?”.
Răspunsul este acesta (şi există dovezi pentru fiecare argument). Erau capete de afiş, în sensul că puteau ţine singuri spectacole în săli sau stadioane mari, cu public plătitor. Au avut o bogată activitate discografică (atât albume solo, cât şi colective). Piesele interpretate de aceştia au obţinut numeroase distincţii la festivaluri şi concursuri de gen (Festivalul Naţional de Muzică Uşoară de la Mamaia, Concursul Anual al Melodiilor de la Bucureşti, Concursul TV „Şlagăre în Devenire”). Au fost foarte des difuzaţi la TVR (singurul post TV de atunci) şi Radio România (care deţinea singurele 3 posturi de radio din ţară). Au efectuat numeroase turnee prin ţară. Au reprezentat România la multe festivaluri şi evenimente în străinătate. În plus, în 1990, aveau deja peste 20 de ani de activitate.
Despre aceşti cinci artişti nu am cum să scriu un singur material. Performanţele lor rămân de neegalat în muzica pop/uşoară românească.
Pentru cei care nu ştiu, până în 1990, în România existau un singur post de televiziune (TVR), trei posturi de radio (România 1, România 2, România 3) şi o singură casă de discuri (Electrecord).
Iată mai jos o scurtă recapitulare a bogatei activităţi artistice a Mirabelei Dauer. Toate datele pe care le veţi găsi scrise mai jos, au fost adunate de mine, cercetând presa acelor ani (articole, recenzii, cronici, programe de sală, etc.).
Mirabela Dauer s-a născut pe 09 iulie 1947, la maternitatea “Polizu” din Bucureşti. A urmat cursurile Școlii Elementare nr. 76 (pe atunci “Donca Simo”), Școlii Sportive nr. 2, apoi pe cele ale Liceului “Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti.
Încă din timpul liceului, artista a început să cânte la un restaurant din Săftica (o localitate din apropierea Bucureştiului). Apoi, a cântat la multe restaurante din Bucureşti, precum “Atlantic”, “Athenee Palace”, “Ovidiu”, “Zorile roşii”, dar şi la case cultură, precum “Splendid”, “Turturele” tot din Bucureşti. De asemenea, a cântat şi la restaurante şi localuri de lângă Bucureşti.
În cartea “Mirabela – Pe drumul vieţii”, scrisă de Anca Nicoleanu, artista a povestit:
“Am cântat în mai multe baruri şi restaurante (…) şi cred că universitatea artiştilor este barul. Până nu îl faci pe cel aflat în crâşmă să lase jos paharul şi furculiţa ca să te asculte, nu eşti un artist adevărat.”
În perioada 1968-1971, a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă din Bucureşti. – clasa profesoarei Florica Orăscu (pe lângă Mirabela Dauer, clasa doamnei Orăscu a dat muzicii româneşti artişti precum Mihai Constantinescu, Gabriel Dorobanţu, Dida Drăgan, Petre Geambaşu, Natalia Guberna, Maria Nagy, Olimpia Panciu, Angela Similea, Aura Urziceanu, etc). Corepetitor la aceeaşi clasă a fost compozitorul Marius Ţeicu iar compozitorul Emil Lerescu era profesor de Teorie Muzicală. Pe atunci, sediul şcolii era pe Strada Cuza Vodă, nr.100.
Într-un articol dedicat Mirabelei Dauer, apărut în numărul 288 din 11 iunie 1976 al revistei “Săptămâna Culturală a Capăitalei”, Cornel Ionescu scria:
“Turistul care ar fi intrat în iunie 1966 în splendidul restaurant “Splendid” din Eforie Sud, ar fi văzut (…) splendida formaţie “Sideral”, undeva pe o scenă deasupra apei, cu Mircea Drăgan suflând energic într-o clavietă (…), iar printre aceştia, un copil brunet slăbuţ (slăbuţă de fapt, fiindcă era o fată), cântând cu talent şi convingere succesele verii de acum un deceniu (1966, n.n.). “Copilul” a crescut normal, în 1969 era solistă vocală a formaţiei “Roşu şi Negru”. (…)”
Tot în această perioadă, pentru scurt timp, cântă în grupul vocal “Aurora”. În Ediţia de colecţie a Jurnalului Naţional din 12 noiembrie 2007, dedicată Mirabelei Dauer, Aurora Andronache, lidera grupului şi realizaor TVR în perioada 1966-2000, a povestit:
“Mirabela mi-a fost prezentată de Nancy Brandes, de la Roşu şi Negru. Mi-a fost adusă o piticuţă care să cânte cu mine in grup. Eu am avut un grup vocal, “Aurora”. Mi-a fost prezentată ca având o voce excepţională. A început să cânte cu noi în grup, noi mergând prin ţară cu “Roşu şi Negru”. Noi eram conservatoriste, ştiam note, ea nu ştia. Drept care eu o învăţam vocea ei. Normal că, stând lângă mine, în timpul spectacolelor ea cânta ce cântam eu. Eu aveam o voce destul de trompetă, se auzea, şi ea imediat se lua după mine şi nu-şi mai cânta vocea pe care o învăţase. Odată, la Bacău parcă, avusesem un succes extraordinar. Şi noi nu mai ştiam ce să cântăm, eram şi noi la inceput. Şi am intrebat-o pe ea dacă ştie să cânte ceva. A răspuns că ştie. Şi am impins-o în faţă ca solistă. (Mirabela Dauer a cântat “Patida-dam-dam” compusă de Iuliu Merca de la Semnal M, n.n.). Cred că era prin ‘69-’70, chiar când eu mă apucasem de televiziune. Şi a devenit solistă. Ea mai cântase şi Nancy mi-o recomandase, îmi spusese despre ea că “fata asta cântă de sparge candelabrele, n-ai auzit aşa ceva”. Şi într-adevăr, ea are o voce de excepţie, consider că ea este poate cea mai bună voce. Calitate, timbru, zvăc. Mirabela este un artist care va muri pe scenă. Aşa este ea. Când începe să ardă, arde ca iasca. Şi probabil că se şi răceşte cu aceeaşi viteză. Are un temperament de artist.”
Prima menționare a numelui ei în presă, am găsit-o pe 17 august 1970, în “Informația Bucureștiului”. Este vorba despre o cronică a spectacolului artiștilor amantori “Sanitas Recidivus”, prezentat la Teatrul de Vară “Mihai Eminescu” ( pe atunci Teatrul “23 august”) din București. Mai este menționată, ca artistă amatoare, în niște cronici ale unor spectacole din același ziar, în numerele din 04 septembrie 1970, 07 septembrie 1970, 18 septembrie 1970.
Debutul oficial are loc pe data de 14 decembrie 1970, la sala “Savoy” a Teatrului “Constantin Tănase” din Bucureşti, la cea de-a doua ediţie a Festivalului şi Concursului Tinerilor Solişti de Muzică Uşoară din Bucureşti (cunoscut şi sub numele de Bucureşti’70). În perioada 20–30 septembrie 1970, la sediul Casei Creaţiei Populare a Municipiului Bucureşti a avut loc prima fază de preselecţie, când s-au înscris 100 de concurenţi. La începutul lunii noiembrie s-a încheiat cea de-a doua etapă a concursului. Din juriul de preselecţie au făcut parte compozitori, profesori şi oameni de specialitate. În final, au fost aleşi 15 concurenţi, care au fost pregătiţi de către profesoarele Florica Orăscu şi Gaby Pascu, de regizorii Nicolae Dinescu şi Biţu Fălticineanu şi de compozitorul Gelu Solomonescu (care era şi şeful orchestrei “Bucureşti”). Au fost două jurii: juriul de concurs şi juriul publicului. Din juriul de concurs au făcut parte George Bălan (muzicolog), Nicolae Dinescu (regizor), Biţu Fălticineanu (regizor), Radu Gheciu (muzicolog), George Grigoriu (compozitor), Temistocle Popa (compozitor), Laurenţiu Profeta (compozitor), George Sbârcea (muzicolog), Vasile Timiş (compozitor). Acompaniamentul a fost realizat de către orchestra Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, dirijată de Gelu Solomonescu.
În faza finală, din 14 decembrie 1970, Mirabela Dauer este distinsă cu Menţiune. Marele Premiu a fost obţinut de Dida Drăgan. Cu ocazia acestui concurs, îi apar primele cronici, în publicații precum “Informația Bucureștiului” sau “Săptămâna Culturală a Capitalei”
La începutul lunii mai 1971, la București, participă la preselecțiile pentru secțiunea “Interpretare” a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară de la Mamaia. Din cei 68 de concurenți care s-au prezentat, au fost selecționați 17, printre care și Mirabela Dauer. Până în 1983, doar ediţiile din 1969 şi 1971 au avut secţiune de interpretare.
Astfel, pe 22 iulie 1971, participă la secţiunea de Interpretare a celei de-a 6-a ediţii a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară de la Mamaia (Mamaia’71, 22–25 iulie 1971), transmis în direct atât la Radio România, cât şi la TVR. În concurs, acompaniată de Orchestra de Estradă a Radioteleviziunii (dirijor Sile Dinicu), a prezentat piesele, “Nedumerire” (Ion Cristinoiu, piesă lansată de Marieta Bătrânu) şi “Amurgul” (George Grigoriu, piesă lansată de Trio Grigoriu). Juriul secţiunii de “Interpretare” a fost alcătuit din (în ordinea prezentării din presă): Laurenţiu Profeta (preşedinte), Radu Şerban, Temistocle Popa, Ion Horea, George Sbârcea (alias Claude Romano) V. Teodorian şi Sile Dinicu. Din cauza vremii nevaforabile, în ultimul moment, Festivalul a fost mutat pe scena Teatrului de Stat din Constanţa (actualul sediul al Teatrului de Operă şi Balet “Oleg Danovski”).
În cadrul Galei Laureaţilor, care a avut loc pe 25 iulie 1971, Mirabela Dauer este distinsă cu Menţiune. Secţiunea de “Interpretare” a Festivalului Mamaia’71 a fost de bun augur pentru majoritatea tinerilor interpreţi care au participat, mulţi dintre aceştia devenind vedete incontestabile ale muzicii pop/uşoare româneşti. Laureaţii ediţiei au fost (în ordinea importanţei premiilor): Dida Drăgan (Premiul I), Cornel Constantiniu (Premiul I), Stela Enache (Premiul II), Ana Petria (Premiul III), George Enache (Premiul III), Petre Geambaşu (Premiul III), Anca Dimitriu (Menţiune), Mirabela Dauer (Menţiune), George Rapcău (Menţiune), Olimpia Panciu (Menţiune pentru cel mai tânăr concurent).
Tot în 1971, debutează la Televiziunea Română. Aici colaborează cu mai toţi oamenii de televiziune din acea vreme, precum (în ordine alfabetică): Doina Anastasiu, Aurora Andronache, Sanda Balaban, Ioana Bogdan, Alexandru Bocăneţ, Elisabeta Mondanos, Titus Munteanu, Nicoleta Păun, Ileana Pop, Florentina Satmari, Elise Stan, Mariana Şoitu, Ileana Vlad, ş.a. Toţi cei enumeraţi mai sus, se aflau sub îndrumarea lui Tudor Vornicu (1926-1989), director de programe al TVR si unul dintre cei mai mari oameni de televiziune din România.
În octombrie 1971, debutează la Radio România cu piesa “Ai plecat râzând” (Petre Mihăescu/Angel Grigoriu & Romeo Iorgulescu), lansată iniţial de Luminiţa Dobrescu, în 1969.
Printre înregistrările timpurii se mai numără “Sus în munţi” (Valenţiu Grigorescu, 1972, piesă lansată de George Enache), “Fetele cu ochii albaştri” (George Grigoriu, februarie 1972, piesă lansată de Marina Voica), “Cine-mi place mie” (Aurel Giroveanu, mai 1972), “Astea-s fetele” (Aurel Giroveanu, august 1972), “De când te-am întâlnit” (Marius Ţeicu, ianuarie 1973), “Nopţile” (Ileana Necşescu Toader, martie 1973), “Inimii i-am spus” (Ileana Necşescu Toader, septembrie 1973) .
În 1973, piesa “De când te-am întâlnit” (Marius Ţeicu), interpretată de Mirabela Dauer, ocupă locul 1 timp de mai multe săptămâni, în cadrul concursului TV “Teletop”.
În perioada 1972-1974, cântă în fosta Iugoslavie, alături de formaţia chitaristului Tăsel Grebencea. Iniţial turneul a fost de două luni, apoi s-a prelungit încă un an şi jumătate. În cartea “Mirabela – Pe drumul vieţii”, scrisă de Anca Nicoleanu, artista a povestit că acesta a fost cel mai lung turneu pe care l-a întreprins până acum.
În 1974, începe turneele în Polonia şi ţările din Europa de Est.
În toamna anului 1975, lansează “Voi cânta”, preluată din repertoriul muzicii pop italiene, care devine prima sa piesă de succes. Varianta originală, “Bastera”, a fost lansată de interpreta italiană Iva Zanicchi în 1973. În acelaşi an, în studiourile TVR, Alexandru Bocăneţ filmează un clip al piesei, în care Mirabela Dauer cântă în faţa unor scaune goale.
În 1976, îi apare primul disc single la Electrecord, intitulat “Mirabela Dauer” (EDC 10.527), ce conţine piesele “Aşa eşti tu” (Marcel Dragomir) şi “Inimii i-am spus” (Ileana Toader Necşescu).
În perioada 1975-1980, pe lângă “Voi cânta”, lansează o serie de piese din repertoriul internaţional, care se vor bucura de succes, cum ar fi: “Un cântec de clopoţei” (1975), “Vremea soarelui” (1976), “Pădurea mea” (1976), “Reţeta fericirii” (1977), “Te-am chemat dragoste” (1977), “Florile dragostei” (1978), “Stelele, poveste de dragoste” (1980), “Cred” (1980), etc. O parte dintre acestea, vor fi reunite în 1980, pe primul album al artistei, intitulat “Voi cânta” (Electrecord EDE 01671).
Tot în 1976, participă pentru prima oară la un festival internaţional, fiind distinsă cu Premiul I la “Melodiile Prietenilor” de la Moscova.
În iunie 1976, este distinsă cu Orfeul de Bronz (Locul III) la Festivalul Internaţional “Orfeul de Aur” din Bulgaria.
În perioada 26–31 iulie 1976, după o absenţă de 5 ani, revine pe scena Festivalului Naţional de Muzică Uşoară de la Mamaia. Participă la secţiunea “Creaţie” cu piesa “Carnaval pe litoral” (muzica: Ion Cristinoiu), care este distinsă cu Mențiune. De asemenea, susține și un microrecital.
A mai reprezentat România la ale festivaluri internaţionale precum: Festivalul Internaţional “Lira Bratislavei” (iunie 1977, fosta Cehoslovacie), Festivalul Internaţional al Şlagărelor de la Dresda (20–23.09.1978, Republica Democrată Germană) – Premiul I, Festivalul Internaţional de la Sopot (Polonia, 22–25.09.1979) – Premiul Special al Radioteleviziunii Poloneze, Festivalul şi Concursul Internaţional Gala’83 de la Havana (Cuba, iulie 1983), Festivalul Internaţional “Lira Bratislavei” (iunie 1985, fosta Cehoslovacie) – Premiul III la “Creaţie”.
În perioada 1978-1980, face parte din orchestra “Star 2000”, condusă de muzicianul Petre Geambaşu. Participă la toate turneele efectuate de „Star 2000” în România, inclusiv la câteva spectacole de varietăți, care au avut loc la Sala Palatului din București. De asemenea, în perioada octombrie 1978-decembrie 1980, tot alături de „Star 2000”, întreprinde numeroase turnee în R.F. Germană (Bochum, Stuttgart). Pe atunci, solistele formației în turneele din străinătate erau Mirabela Dauer și Olimpia Panciu. În spectacolele și turneele din țară, li alătura și Doina Spătaru.
În anii ce au urmat, şi mai ales după apariţia celebrei “Taina nopţii” (Ion Cristinoiu), distinsă cu Premiul de Popularitate la prima ediţie a concursului TV “Şlagăre în devenire” (16 decembrie 1980), a lansat zeci de piese de succes, fiind una dintre cele mai populare interprete din anii ’70–’80. În plus, a avut o activitate discografică foarte bogată. În 1990, avea deja 10 albume lansate (opt dintre ele apărând atât pe LP, cât şi pe Casetă Audio). Până în prezent, a lansat 36 de albume solo (le veţi găsi enumerate mai jos).
De asemenea, a participat cu succes la cele mai importante festivaluri şi competiţii de gen din acea perioadă. Fiind foarte solicitată de către compozitori, au fost cazuri când, la Concursul Anual al Melodiilor, era prezentă cu 7-8 piese în concurs.
Aceasta a fost începutul lungii şi prodigioasei cariere a Mirabelei Dauer.
Iată palmaresul şi participările artistei, la festivaluri şi concursuri naţionale şi internaţionale. De asemenea, in această listă se regăsesc discografia solo, cea colectivă, precum şi apariţiile din filme.
PARTICIPĂRI LA FESTIVALURI NAŢIONALE
FESTIVALUL ŞI CONCURSUL TINERILOR SOLIŞTI DE MUZICĂ UŞOARĂ DIN BUCUREŞTI (1968–1986) – 10 ediţii
Ediţia 02 (14 decembrie 1970, Sala Savoy a Teatrului “Constantin Tănase” din Bucureşti)
Menţiune – Mirabela Dauer
FESTIVALUL NAŢIONAL DE MUZICĂ UŞOARĂ DE LA MAMAIA (1963–2012)
Mamaia’71 (22 – 25 iulie 1971) – Ediţia 06
Secţiunea “Interpretare”: Mirabela Dauer – Menţiune
“Amurgul” (m: George Grigoriu; t: Angel Grigoriu & Romeo Iorgulescu) – piesă lansată de Trio Grigoriu
“Nedumerire” (m: Ion Cristinoiu; t: Mihai Dumbravă) – piesă lansată de Marieta Bătrânu
Mamaia’76 (Teatrul de Vară din Mamaia, 26 – 31 iulie 1976) – Ediţia 11 (la această ediţie, piesele din concurs au fost prezentate in două variante de interpretare. Acest lucru a avut ca scop o mai mare obiectivitate în stabilirea aprecierilor)
“Carnaval pe litoral” (m: Ion Cristinoiu; t: Mihai Dumbravă) – Menţiune – cealaltă variantă de interpretare a fost realizată de Mihai Dumbravă
Microrecital, în seara zilei de 26 iulie 1976.
Mamaia’83 (26 – 30 august 1983, reluat după o pauză de 7 ani) – Ediţia 12 / 13
“Bine-ai venit iubire” (m: Temistocle Popa; t: Mircea Block) – Premiul Centralei ONT Litoral – melodie premiată în afara concursului
“Eu cred în dragoste” (m: Cornel Fugaru; t: Eugen Rotaru) – Premiul Juriului
“Nu ştiai” (m: Marius Ţeicu; t: Ovidiu Dumitru)
“Sărutul” (m: Dan Dimitriu; t: Angel Grigoriu) – piesă interpretată în concurs de Mirabela Dauer, dar înregistrată și popularizată ulterior de Gina Pătrașcu
Mamaia’84 (29 august – 02 septembrie 1984) – Ediţia 14
“Magistrala albastră” (m: Vasile V. Vasilache; t: Aurel Storin) – în duet cu Dan Spătaru – Premiul Organizatorilor
“Viaţa mea” (m: Marcel Dragomir; t: Corina Brăneanu)
Recital, în seara zilei de 31 august 1984, acompaniată de formaţia “Post-Scriptum”, în cadrul căruia a interpretat în primă audiţie:
“Un cuvânt” (m & t: Mihai Constantinescu)
“Stai, nu pleca” (m: Marius Ţeicu; t: Eugen Rotaru)
Mamaia’85 (28 august – 01 septembrie 1985) – Ediţia 15
“De ce nu-mi spui că mă iubeşti?” (m: Vasile V. Vasilache; t: Eugen Rotaru) – Premiul de Popularitate
“Eşti visul meu” (m: Marius Ţeicu; t: Eugen Rotaru)
“Nu mai vreau” (m: Horia Moculescu; t: Roxana Popescu)
Recital, în seara zilei de 31 august 1985, acompaniată de formaţia “Savoy”.
Mamaia’86 (27 – 31 august 1986) – Ediţia 16
“Eu am încredere în tine” (m: Laurenţiu Profeta; t: Roxana Popescu) – în afara concursului
“O planetă a iubirii” (m: Marius Ţeicu; t: Eugen Rotaru) – în afara concursului
“Să te găsesc” (m: Vasile V. Vasilache; t: Eugen Rotaru)
“Vreau iubirea când se arată” (m: Temistocle Popa; t: Ovidiu Dumitru) – Premiul Special al Juriului
Recital, în seara zilei de 31 august 1986, acompaniată de formaţia “Cupidon”, în cadrul căruia a interpretat în primă audiţie:
“Până la lacrimi” (m: Ion Aldea Teodorovici; t: Grigore Vieru)
“Romantică” (m: Anatol Chiriac; t: Grigore Vieru)
“Bădiţă Ioane” (m: Petre Teodorovici; t: Dumitru Matcovschi)
“Păcat că vremea nu mai vine înapoi” (m: Mircea Drăgan; t: Eugen Rotaru)
Mamaia’87 (26 – 30 august 1987) – Ediţia 17
“Dragoste” (m: Ionel Tudor; t: Andreea Andrei)
“Stai lângă fruntea mea” (m: Mircea Drăgan; t: Eugen Rotaru) – Laureată
“Vom trăi cât vom iubi” (m: George Grigoriu; t: Andreea Andrei) – Laureată
Recital, în seara zilei de 30 august 1987, acompaniată de formaţia “Academic”, în cadrul căruia a interpretat pentru prima oară în concert:
“De-aş putea să–nving iubirea” (m: Vasile V. Vasilache; t: Eugen Rotaru)
“Încearcă să ierţi” (m: Marius Ţeicu; t: Teodora Popa Maziliu)
În cadrul recitalului, a anunţat viitoarea apariţie a albumului de autor Vasile V. Vasilache, ce cuprinde 9 piese. În afară de “De ce nu-mi spui că mă iubeşti?” şi “De-aş fi avut cândva”, celelalte piese de pe album sunt noi. Discul va fi lansat în ianuarie 1989.
Mamaia’89 (30 august – 03 septembrie 1989) – Ediţia 19
“Cine iubeşte” (m: Jolt Kerestely; t: Aurel Storin) – Laureată
“Orice zi din viaţa mea” (m: Marcel Dragomir; t: Dan I. Panţoiu)
Mamaia’91 (28 august – 02 septembrie 1991) – Ediţia 21
Membră a juriului.
Recital, avându-i ca invitaţi speciali pe Doina şi Ion Aldea Teodorovici.
Mamaia’92 (16 – 19 august 1992) – Ediţia 22
Secţiunea Şlagăre
“Iubirea noastră” (m: Viorel Gavrilă; t: Eugen Rotaru) – Piesa trebuia să fie interpretată de Mirabela Dauer, dar aceasta a refuzat să participe în concurs. În cele din urmă piesa a fost interpretată de Monica Anghel.
Recital, în seara zilei de 17 august 1992, care nu a fost filmat sau înregistrat.
Mamaia’94 (28 – 31 iulie 1994) – Ediţia 24
Secţiunea Şlagăre
“Copiii străzilor” (m: Cornel Fugaru; t: Mirela Fugaru)
Mamaia ‘99 (Teatrul de Vară din Mamaia, 25 – 28 august 1999) – Ediţia 29
Microrecital. În seara zilei de 26 august 1999, susține un microrecital alături de Monica Anghel, Adrian Enache, Daniel Iordăchioaie. Artiștii au fost acompaniați de Orchestrei Radiodifuziunii Române (dirijor: Ionel Tudor).
Mamaia 2001 (Teatrul de Vară din Mamaia, 09 – 12 august 2001) – Ediţia 31
Microrecital. În seara zilei de 12 august 2001, participă alături de alte mari nume ale muzicii uşoare/pop româneşti, în recitalul Orchestrei Radio. Acompaniată la pian de Horia Moculescu şi de Orchestra Radio (dirijor: Ionel Tudor), interpretează:
01. Un potpuriu alcătuit din:
“Cine iubeşte” (m: Jolt Kerestely; t: Aurel Storin)
“Te-aştept să vii” (m: Ionel Tudor; t: Andreea Andrei)
“Eşti visul meu” (m: Marius Ţeicu; t: Eugen Rotaru)
02. “De ce nu-mi spui că mă iubeşti?” (m: Vasile V. Vasilache; t: Eugen Rotaru)
Mamaia 2006 (25 – 27 august 2006) – Ediţia 36
Microrecital. În seara zilei de 26 august 2006, participă, alături de alţi populari interpreţi de muzică uşoară, la cea de-a doua seară a show-ului TVR 50. Cu acest prilej, TVR îi oferă Mirabelei Dauer “Diploma de Onoare” şi Trofeul “TVR50”. Apoi, acompaniată de Orchestra Big Band Radio (dirijor: Ionel Tudor), interpretează:
“Te-aştept să vii” (m: Ionel Tudor; t: Andreea Andrei)
Mamaia 2007 (23 – 26 august 2007) – Ediţia 37
Membră a juriului
Microrecital cu Raoul, pe 25 august 2007, în seara de recital a membrilor juriului, alcătuit din piesele:
“Poveste de dragoste” (m & t: Raoul)
“Fiesta” (m & t: Raoul) – în duet cu Raoul
Mamaia 2010 (26 – 29 august 2010) – Ediţia 40
Microrecital cu Raoul. Fiind o ediție jubiliară, în seara zilei de 27 august 2010, Mirabela Dauer, alături de alte personalităţi, primeşte o Diplomă şi o Plachetă din partea organizatorilor, pentru contribuţia sa adusă muzicii româneşti pe scena Festivalului de la Mamaia. Apoi, susține un microrecital alcătuit din piesele:
“De ce nu-mi spui că mă iubeşti?” (m: Vasile V. Vasilache; t: Eugen Rotaru)
“Inima mea” (m & t: Raoul) – în duet cu Raoul
CONCERTUL CU PRIME AUDIȚII AL ORCHESTREI DE MUZICĂ UȘOARĂ ROMÂNEASCĂ A RADIOTELEVIZIUNII (1979)
În anul 1979, au avut loc două concerte ale Orchestrei de Muzică Ușoară a Radioteleviziunii, organizate de secția de Muzică Ușoară a Radiodifuziunii Române (Radio România), în cadrul cărora s-au prezentat piese în primă audiție. O parte dintre acestea au fost distinse cu premii. Ambele concerte au fost difuzate în direct pe postul Radio România 1.
Ediţia 01 (Sala Radio din Bucureşti, 11 martie 1979)
Realizatori: Maria Ioina, Adriana Marian, Constantin Balacciu
“Căutam” (m: Cornel Fugaru; t: Flavia Buref) – în duet cu Mircea Romcescu
“În galop” (m: George Grigoriu; t: Angel Grigoriu & Romeo Iorgulescu)
Ediţia 02 (Sala Radio din Bucureşti, 13 mai 1979)
Realizatori: Silvia Velicu, Bogdan Dorneanu, Ion Barta
“Băiatul meu” (m: Cornel Fugaru; t: Tania Lovinescu)
“Mai spune-mi că nu m-ai uitat” (m: Gherase Dendrino; t: Puiu Maximilian) – în afara concursului
CONCURSUL DE CREAŢIE DE MUZICĂ UŞOARĂ ROMÂNEASCĂ MELODIILE ANULUI (1979–1987)
Melodii’79 (Sala Palatului, 26 – 28 decembrie 1979) – Ediţia 01
Melodii’80 (Sala Palatului, 01 – 09 decembrie 1980) – Ediţia 02
“Dragostea nu are asemănare” (m: Marius Ţeicu; t: Saşa Georgescu) – Laureată
“Un desen de copil” (m: Liviu Mitrică; t: Flavia Buref) – Laureată
Melodii’81 (Sala Polivalentă, 29 ianuarie – 02 februarie 1982) – Ediţia 03
“Darul copiilor” (m: Marcel Dragomir; t: Corina Brăneanu) – Premiul Publicului
“Taina nopţii” (m: Ion Cristinoiu; t: Mihai Dumbravă) – Premiul Publicului
“Vis de pace” (m: Mircea Romcescu; t: Diana Turconi) – Premiul Juriului
Recital, acompaniată de formaţia “Post-Scriptum”.
Melodii’82 (Sala Palatului, 25 februarie – 02 martie 1983) – Ediţia 04
Secţiunea “Din melodiile anului 1982”
“Am început să te iubesc” (m & t: Temistocle Popa)
“Azi am aflat” (m: Mircea Romcescu; t: Diana Turconi)
“Bună dimineaţa, soare!” (m: Vasile V. Vasilache; t: Teodora Popa Mazilu) – i: Grupul Vocal “Expres” – piesă lansată de Mirabela Dauer, dar interpretată în concurs de Grupul Expres
“Dorul vine, dorul pleacă” (m: Marcel Dragomir; t: Eugen Rotaru)
“Hai încearcă să zâmbeşti” (m & t: Mihai Constantinescu)
“În zori” (m: Vasile V. Vasilache; t: Eugen Rotaru) – Premiul Juriului
“Nu e drept să fii uitat” (m: Ion Cristinoiu; t: Daniela Crăsnaru) – Premiul Juriului
Secţiunea “Lucrări în primă audiţie”
“Cine ştie” (m: Sile Dinicu; t: Angel Grigoriu & Romeo Iorgulescu) – Premiul Juriului
“La noapte” (m: Vasile V. Vasilache; t: Eugen Rotaru) – Premiul Juriului
Recital, în seara zilei de 28 februarie 1983, acompaniată de formația “Savoy”.
Melodii’83 (Sala Polivalentă, 06 – 11 martie 1984) – Ediţia 05
Secţiunea “Piese lansate în 1983”
“Bine ai venit, iubire” (m: Temistocle Popa; t: Mircea Block) – Premiul II
“Cântăm pacea lumii” (m: Vasile V. Vasilache; t: Eugen Rotaru) – Marele Premiu
“Eu cred în dragoste” (m: Cornel Fugaru; t: Eugen Rotaru) – Premiul Publicului
“Noapte de mai” (m: Marian Nistor; t: Alexandru Macedonski)
Secţiunea “Lucrări în primă audiţie”
“Nu ştiam că mă iubeşti şi tu” (m: Vasile V. Vasilache; t: Angel Grigoriu & Romeo Iorgulescu) – în duet cu Dan Spătaru
Recital, în seara zilei de 09 martie 1984.
Melodii’84 (Sala Polivalentă, 14 – 17 februarie 1985) – Ediţia 06
Secţiunea “Piese lansate în 1984”
“Magistrala albastră” (m: Vasile V. Vasilache; t: Aurel Storin) – în duet cu Dan Spătaru – Premiul Organizatorilor
“Nu ştiam că mă iubeşti şi tu” (m: Vasile V. Vasilache; t: Angel Grigoriu & Romeo Iorgulescu) – în duet Dan Spătaru
“Pentru oameni, pentru flori şi pentru copii” (m: & t: Mihai Constantinescu)
“Să păstrăm pamântul teafăr” (m: Marcel Dragomir; t: Lucian Avramescu) – Premiul II
Secţiunea “Melodii de dans în primă audiţie”
“Numai când dansez cu tine” (m: Marius Ţeicu; t: Angel Grigoriu & Romeo Iorgulescu)
Recital, în seara zilei de 15 februarie 1985, acompaniată de formaţia “Post-Scriptum”.
Melodii’85 (Sala Polivalentă, 13 – 16 februarie 1986) – Ediţia 07
Secţiunea “Din melodiile anului 1985”
“De ce nu-mi spui că mă iubeşti?” (m: Vasile V. Vasilache; t: Eugen Rotaru) – Premiul Organizatorilor
“Eşti visul meu” (m: Marius Ţeicu; t: Eugen Rotaru)
“Nu mai vreau” (m: Horia Moculescu; t: Roxana Popescu)
“Şi voi uita” (m: Vasile V. Vasilache; t: Eugen Rotaru)
Melodii’86 (Sala Polivalentă, 30 ianuarie – 01 februarie 1987) – Ediţia 08
“De-aş fi avut” (m: Vasile V. Vasilache; t: Eugen Rotaru) – i: Mirabela Dauer
“Deschideţi poarta soarelui” (m: Anton Şuteu; t: Dan V. Dumitriu) – în afara concursului – interpretează (în ordinea apariţiei): Mirabela Dauer, Mihaela Runceanu, Adrian Daminescu, Carmen Rădulescu, Ioan Luchian Mihalea, Mihaela Oancea, Marina Florea, Mircea Baniciu, Trio Expres, Grupul Song.
“O planetă a iubirii” (m: Marius Ţeicu; t: Eugen Rotaru) – Marele Premiu
“Păcat că vremea nu mai vine înapoi” (m: Mircea Drăgan; t: Eugen Rotaru) – Laureată
“Vreau iubirea când se arată” (m: Temistocle Popa; t: Ovidiu Dumitru) – Laureată
Melodii’87 (Sala Polivalentă, 11 – 13 martie 1988) – Ediţia 09 (ultima ediţie)
“De-aş putea să-nving iubirea” (m: Vasile V. Vasilache; t: Eugen Rotaru) – Laureată
“Stai lângă fruntea mea” (m: Mircea Drăgan; t: Eugen Rotaru) – Laureată
“Te-aştept să vii” (m: Ionel Tudor; t: Andreea Andrei) – Laureată
CONCURSUL TV “ŞLAGĂRE ÎN DEVENIRE” (Sala Radio, 1980–1987) – în paranteză este trecută data difuzării la TVR (participările de la acest concurs au fost luate din cartea “Titus Munteanu – un lord al micului ecran” de Octavian Ursulescu, Editura Pro Universitaria, Bucureşti 2017)
Ediţia 01 (Sala Radio, 16 decembrie 1980/27 decembrie 1980, data difuzării la TVR)
“Taina nopţii” (m: Ion Cristinoiu; t: Mihai Dumbravă) – Premiul de Popularitate
Ediţia 03 (14 martie 1981)
“Darul copiilor” (m: Marcel Dragomir; t: Corina Brăneanu) – Premiul Tinereţii
Recital, acompaniată de formaţia „Post-Scriptum”.
Ediţia 04 (18 aprilie 1981)
“Vis de pace” (m: Mircea Romcescu; t: Diana Turconi) – Premiul Juriului şi Premiul de Popularitate
Ediţia 09 (15 mai 1982)
“În zori” (m: Vasile V. Vasilache; t: Eugen Rotaru) – Premiul Juriului
Ediţia 10 – Cântece de pace (18 iunie 1983)
“Cântăm pacea lumii” (m: Vasile V. Vasilache; t: Eugen Rotaru) – Premiul Juriului
Ediţia 12 – Melodiile Bucureştiului (26 noiembrie 1983)
“Cetate de lumini” (m: Ionel Tudor; t: Andreea Andrei) – Premiul Special al Municipiului Bucureşti
Ediţia 17 (04 mai 1985)
“Şi voi uita” (m: Vasile V. Vasilache; t: Cornel Popescu) – Premiul Juriului
Ediţia 19 (05 iulie 1986)
“Cântec de iubire” (m: Dan Dimitriu; t: Eugen Rotaru) – Premiul Juriului
CONCURSUL CÂNTECULUI POLITIC PENTRU TINERET (Sala Radio, 1976–1988)
Ediţia 04 (27 – 29 noiembrie 1981)
“Vis spre-nalturi” (m: Ion Cristinoiu; t: Eugen Rotaru) – Premiul III
Ediţia 05 (12 – 14 aprilie 1984)
“Să păstrăm pământul teafăr” (m: Marcel Dragomir; t: Lucian Avramescu) – Premiul I
Ediţia 06 (18 – 20 aprilie.1986)
“Să fie pace” (m: Vasile V. Vasilache; t: Eugen Rotaru) – în duet cu Dan Spătaru – în afara concursului
CONCURSUL TV “O MELODIE DINTR-O SUTĂ” (Sala Radio, 1991)
Ediţia 02 (10 februarie 1991, data difuzării la TVR)
“Te iubesc, iubirea mea” (m: Marcel Dragomir; t: Dan I. Panţoiu)
FESTIVALUL ŞI CONCURSUL INTERNAŢIONAL BUCUREŞTI (Sala Palatului, 1991–1993)
Bucureşti’91 (03 – 07 iulie 1991) – Ediţia 1
Concursul de Creaţie
“Dă-mi adevărul” (m: Marcel Dragomir; t: Dan Ioan Panţoiu) – i: Mirabela Dauer / Hany (Bulgaria) – Premiul II
Bucureşti’92 (06 – 10 Mai 1992) – Ediţia 2
Concursul de Creaţie
“E bine, e bine, e foarte bine” (m: Marcel Dragomir; t: George Ţărnea) – i: Mirabela Dauer / Andre Tangila Katompa (Zair) – Premiul III
CONCURSUL TV „3 DIN 10” PENTRU UN SHOW (1992–1994)
Ediţia 06 – Etapa 01 (Sala Radio, 07 august 1993)
ORDINUL MERITUL CULTURAL ÎN GRAD DE CAVALER, CATEGORIA B – „MUZICĂ”
Prin Decretul nr. 1094 din 10 decembrie 2004, Ion Iliescu, președintele României, a acordat această prestigioasă distincție unui număr de 12 soliști, printre care s-a numărat și Mirabela Dauer. Ceremonia de decernare a acestor distincții a avut loc pe 07 martie 2006, la sediul Ministerului Culturii și Cultelor și a fost făcută de către Adrian Iorgulescu, ministrul Culturii și Cultelor, din acea perioadă.
PREMIILE REVISTEI “ACTUALITATEA MUZICALĂ” (Revistă a Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România)
Ediția 20 – pentru anul 2009 (30 martie 2010, Aula Palatului Cantacuzino)
Premiul Excelenței Interpretative
GALA STELELOR MUZICII UŞOARE ROMÂNEŞTI (2017 – 2018, organizată de Primăria Capitalei şi Circul Metropolitan Bucureşti) – 04 ediţii
Ediţia 02 (11 mai 2018)
Recital, alături de orchestra Andrei Tudor Band
Trofeul Primăriei Capitalei pentru Excelenţă în domeniul Artelor
MELODII INTERPRETATE DE MIRABELA DAUER, PREMIATE DE UNIUNEA COMPOZITORILOR ŞI MUZICOLOGILOR DIN ROMÂNIA
1985 – Premiul Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România pentru piesa “De ce nu-mi spui că mă iubeşti?” (m: Vasile V. Vasilache; t: Eugen Rotaru)
1986 – Premiul Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România pentru piesele de grup “Cântaţi cu noi” (m: Anton Şuteu; t: Dan V. Dumitriu) şi “Deschideţi poarta soarelui” (m: Anton Şuteu; t: Dan V. Dumitriu)
PARTICIPĂRI LA FESTIVALURI INTERNAŢIONALE
Festivalul Internaţional “Melodiile Prietenilor” de la Moscova (1976, Rusia) – Ediţia 01
Premiul I
“Patita-dam-dam” (Iuliu Merca/Iuliu Merca)
“Spune-mi” (Gabriel Mărgărint)
“Ziua fericită” (V. Dmitriev/M. Ryabinin)
Festivalul Internaţional “Orfeul de Aur” de la Slancev Briag (iunie 1976, Bulgaria) – Ediţia
Premiul III – Orfeul de Bronz pentru interpretarea unui cântec din repertoriul muzicii bulgare de către un interpret străin
“Secrete” (R. Popov/M. Spasov/Corneliu Meraru)
Festivalul Internaţional “Lira Bratislavei” (iunie 1977, fosta Cehoslovacie)
Participare
Festivalul Internaţional al Şlagărelor de la Dresda” (20–23 septembrie 1978, Republica Democrată Germană)
Premiul I
“Ich Hatte Einen Traum/Neîmplinitele iubiri” (Vasile Şirli/Tania Lovinescu, Barbel Milchmeyer)
Festivalul Internaţional de la Sopot (22–25 august 1979, Polonia) – ediţie dedicată Anului Internaţional al Copilului
Premiul Special al Radioteleviziunii Poloneze
“Darul copiilor” (Marcel Dragomir/Corina Brăneanu)
“Teatrul de păpuşi” (Marcel Dragomir/Corina Brăneanu)
Festivalul şi Concursul Internaţional Gala’83 de la Havana (iulie 1983, Cuba)
Participare
Festivalul Internaţional “Lira Bratislavei” (iunie 1985, fosta Cehoslovacie)
Secţiunea “Creaţie” – Premiul III
“Bine-ai venit, iubire” (Temistocle Popa/Mircea Block)
FILMOGRAFIE
Buletin de Bucureşti (28.02.1983) regia: Virgil Calotescu
Bolnavă de iubire (MediaPRO Pictures, 28.03.2006) regia: Adrian Sitaru – film TV
A CÂNTAT PE COLOANA SONORĂ A FILMELOR
Buletin de Bucureşti (28.02.1983) regia: Virgil Calotescu; muzica: Anton Şuteu – “Nu uita, vântule” (Anton Şuteu/Eugen Rotaru) – piesă scrisă special pentru film
Un petic de cer (23.01.1984) regia: Francisc Munteanu; muzica: Temistocle Popa – “Un petec de cer” (Temistocle Popa/Eugen Rotaru) – piesă scrisă special pentru film
Rămăşagul (04.03.1985) regia: Ion Popescu Gopo; muzica: Marius Ţeicu – “Dac-ai şti cât te iubesc” (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru) – în duet cu Aurelian Andreescu – piesă scrisă special pentru film
LITERATURĂ
Anca Nicoleanu – “Mirabela – Pe drumul vieţii” (Editura Nemira, Bucureşti 2002) – ISBN 973-569-550-2
RECITALURI FILMATE DE CĂTRE TVR
Mamaia’84 (29 august – 02 septembrie 1984). Realizator: Mariana Şoitu
Recital, acompaniată de formaţia “Post-Scriptum”.
Melodii’84 (14 – 17 februarie 1985). Realizator: Mariana Şoitu
Recital, acompaniată de formaţia “Post-Scriptum”.
Mamaia’85 (28 august – 01 septembrie 1985). Realizator: Mariana Şoitu
Recital, acompaniată de formaţia “Savoy” înaintea începerii festivalului.
Recital, acompaniată de formaţia “Savoy” în timpul festivalului.
Mamaia’86 (27 – 31 august 1986). Realizator: Mariana Şoitu
Recital, acompaniată de formaţia “Cupidon” înaintea începerii festivalului.
Recital, acompaniată de formaţia “Cupidon” în timpul festivalului
Microrecital Revelion’87 (01 ianuarie 1987). Realizator: Aurora Andronache
Păcat că vremea nu mai vine înapoi (Mircea Drăgan/Eugen Rotaru)
Vine iar vacanţa (Marius Ţeicu/Angel Grigoriu & Romeo Iorgulescu)
Vreau iubirea când se arată (Temistocle Popa/Ovidiu Dumitru)
Morăriţa (Vasile Vasilache/Nicolae Stroe, Puiu Maximilian)
Un vis frumos (Dinu Giurgiu/I.P. Stoicescu) – în duet cu Cornel Constantiniu
De ce nu-mi spui că mă iubeşti? (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
Dimineţi cu ferestre deschise (Ştefan Hruşcă, Vasile Şeicaru/George Ţărnea) – în duet cu Ştefan Hruşcă şi Vasile Şeicaru
Mamaia’87 (26 – 30 august 1987). Realizator: Mariana Şoitu
Recital, acompaniată de formația “Academic”.
Varietăţi ca-n filme (05 martie 1988, Sala Polivalentă – 09 aprilie 1988, data difuzării la TVR). Realizator: Mariana Şoitu, Doru Dumitrescu, Doina Anastasiu
Microrecital cu formaţia “Romanticii” în cadrul căruia a interpretat în primă audiţie
Totdeauna (Marcel Dragomir/Dan I. Panţoiu)
Doar tu vei fi (Mircea Drăgan/Aurel Storin)
Concursul TV “Steaua fără nume” (23 octombrie 1989, Sala Radio – 04 noiembrie 1989, difuzare TVR). Realizatori: Titus Munteanu (realizator) şi Anca Sandu (regia artistică) – ultima ediţie
Recital, acompaniată de formaţia “Romanticii”, în cadrul căruia a interpretat în primă audiţie:
Hai, vino! (Folclor internaţional/Dan I. Panţoiu)
Măi bădiţă, Petre (Folclor)
Mamaia’91 (28 august – 02 septembrie 1991). Realizator: Aurora Andronache
Recital (avându-i ca invitaţi speciali pe Doina şi Ion Aldea Teodorovici).
E bine, bine, e foarte bine (TVR1, 24.10.1992). Realizator: Titus Munteanu
Recital TV cu Mirabela Dauer şi invitaţii săi.
DISCOGRAFIE SOLO
Mirabela Dauer (1976, Electrecord 45-EDC 10.527) – Single
01. Aşa eşti tu (Marcel Dragomir/Eugen Rotaru)
02. Inimii i-am spus (Ileana Toader Necşescu/Dezideriu Horvath)
Voi cânta (1980, Electrecord EDE 01671) – LP
01. Te-am chemat dragoste (J. Denver/Eugen Rotaru)
02. La izvor de cântec (Papadopulos/Flavia Buref)
03. Pădurea mea (Kukulsky/Ovidiu Dumitru)
04. Cred (Greenway/Valentina Brăneanu)
05. Trifoiul (Folclor grec/George Oprea)
06. Cu Rock-ul n-am noroc (O.Blackwell/Valentina Brăneanu)
07. Te voi iubi (J.Iglesias/Mircea Block)
08. Florile dragostei (Folclor grec/George Oprea)
09. Vremea soarelui (Morrison/Flavia Buref)
10. Stelele, poveste de dragoste (G.Hall/Flavia Buref)
11. Voi cânta (Allan/Eugen Rotaru)
Taina nopţii (1982, Electrecord ST-EDE 02071) – LP
01. Taina nopţii (Ion Cristinoiu/Mihai Dumbravă)
02. Darul copiilor (Marcel Dragomir/Corina Brăneanu)
03. Teatrul de păpuşi (Marcel Dragomir/Corina Brăneanu)
04. Când te voi revedea (Adrian Romcescu/Ligia Oancea)
05. Vis (Mircea Marcovici/Mirabela Dauer)
06. Te priveşte (Marius Ţeicu/Saşa Georgescu)
07. Vis de pace (Mircea Romcescu/Diana Turconi)
08. Seri de argint (Mircea Marcovici/Mirabela Dauer)
09. Vis spre înalt (Ion Cristinoiu/Eugen Rotaru)
10. Nu e drept sa fii uitat (Ion Cristinoiu/Daniela Crăsnaru)
În zori (1984, Electrecord ST-EDE 02371, STC 00232) – LP & Casetă Audio
01. În zori (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
02. Hai încearcă să zâmbeşti (Mihai Constantinescu/Mihai Constantinescu)
03. Tu, numai tu (Ionel Tudor/Andreea Andrei)
04. Bună dimineaţa, soare (Vasile V. Vasilache/Teodora Popa Maziliu)
05. Am început să te iubesc (Temistocle Popa/Temistocle Popa)
06. Noapte de mai (Marian Nistor/Alexandru Macedonski)
07. Ioane, Ioane (Folclor/Orchestraţie: Marian Nistor)
08. Frunza mea albastră (Marian Nistor/Radu Stanca) – în duet cu Marian Nistor
09. Roboţelul (Marian Nistor/Gheorghe. E. Marian)
10. Mulţumesc, iubită mamă (Marian Nistor/Corneliu Vadim Tudor)
11. De ce? (Marcel Dragomir/Ecaterina Dumitru)
12. Nu uita, vântule (Anton Şuteu/Eugen Rotaru)
Morăriţa (1985, Electrecord ST-EDE 02776, STC 00316) – LP & Casetă Audio
01. Bine-ai venit, iubire (Temistocle Popa/Mircea Block)
02. Este minunat (Ionel Tudor/Andreea Andrei)
03. Stai, nu pleca (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru)
04. Tu, copile (Mihai Constantinescu/Mihai Constantinescu)
05. Să păstrăm pământul teafăr (Marcel Dragomir/Lucian Avramescu)
06. Morăriţa (Vasile Vasilache/Nicolae Stroe, Puiu Maximilian)
07. Nani, nani Făt-Frumos (Dan Dimitriu/George Ţărnea)
08. Ce-ar fi? (Marius Ţeicu/Angel Grigoriu, Romeo Iorgulescu)
09. Pentru oameni, pentru flori, pentru copii (Mihai Constantinescu/Mihai Constantinescu)
10. Eu cred în dragoste (Cornel Fugaru/Eugen Rotaru)
11. Nu ştiai (Marius Ţeicu/Ovidiu Dumitru) – Bonus casetă audio
Eşti visul meu (1986, Electrecord ST-EDE 02996, STC 00391) – LP & Casetă Audio
01. Amintiri (Marian Nistor/Mihail Săulescu) – în duet cu Marian Nistor
02. Cântec despre soare şi pământ (Anton Şuteu/Dan V. Dumitriu)
03. Iartă-mă (Marian Nistor/Jose Maria Steara) – în duet cu Marian Nistor
04. Fructul vieţii (Anton Şuteu/Dan V. Dumitriu)
05. Nu mai vreau (Horia Moculescu/Roxana Popescu)
06. Viaţa mea (Marcel Dragomir/Corina Brăneanu)
07. De ce nu-mi spui că mă iubeşti? (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
08. Nu ştiam că mă iubeşti şi tu (Vasile V. Vasilache/Angel Grigoriu & Romeo Iorgulescu) – în duet cu Dan Spătaru
09. Să fim noi doi (Cornel Fugaru/Dan Dumitriu)
10. Numai când dansez cu tine (Marius Ţeicu/Angel Grigoriu & Romeo Iorgulescu)
11. Şi voi uita (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
12. Eşti visul meu (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru)
Dimineţi cu ferestre deschise (1987, Electrecord ST-EDE 03077, STC 00415) – LP & Casetă Audio
01. Dimineţi cu ferestre deschise (Ştefan Hruşcă, Vasile Şeicaru/George Ţărnea) – în duet cu Ştefan Hruşcă şi Vasile Şeicaru
02. Vine iar vacanţa (Marius Ţeicu/Angel Grigoriu & Romeo Iorgulescu)
03. Vino iar, iubire (Jolt Kerestely/Dan V. Dumitriu)
04. Nu ştiai (Marius Ţeicu/Ovidiu Dumitru)
05. Cântec de iubire (Dan Dimitriu/Eugen Rotaru)
06. Dac-ai şti cât te iubesc (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru) – în duet cu Aurelian Andreescu
07. Păcat că vremea nu mai vine înapoi (Mircea Drăgan/Eugen Rotaru)
08. Eternul te iubesc (Jolt Kerestely/Ioan Ruş)
09. Încearcă să ierţi (Marius Ţeicu/Teodora Popa Maziliu)
10. Îţi voi cânta (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru)
11. Eu am încredere în tine (Laurenţiu Profeta/Roxana Popescu) – Bonus casetă audio
12. Nu uita de mine (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru) – Bonus casetă audio
Te-aştept să vii (1987, Electrecord ST-EDE 03295, STC 00497) – LP & Casetă Audio
01. Te aştept să vii (Ionel Tudor/Andreea Andrei)
02. Doar iubirea (Anton Şuteu/Dan V. Dumitriu)
03. Tu eşti steaua mea (George Nicolescu/Dan Ioan Panţoiu)
04. Gândul visător (Dani Constantin/Nicolae Dumitru)
05. O zi fără iubire (Mihai Constantinescu/Mihai Constantinescu)
06. Cântec pentru copilul meu (George Nicolescu/Dan Ioan Panţoiu)
07. Dacă nu erai tu (Jolt Kerestely/Aurel Storin)
08. Iubire, speranţă, fericire (Mihai Constantinescu/Mihai Constantinescu) – în duet cu Mihai Constantinescu
09. În ochii tăi visam (Dinu Giurgiu/Dumitru Popescu Chiselet)
10. Un vis frumos (Dinu Giurgiu/Ion Puiu Stoicescu) – în duet cu Cornel Constantiniu – Bonus casetă audio
11. Ce doreşti, dragoste? (Dinu Giurgiu/Ioan Ruş) – Bonus casetă audio
De dragul tău (1989, Electrecord ST-EDE 03495, STC 00564) – LP & Casetă Audio
01. Melancolie (Petre Teodorovici/Grigore Vieru)
02. De dragul tău (Temistocle Popa/Ovidiu Dumitru)
03. Visătoare (Marcel Dragomir/Eugen Rotaru)
04. Dacă-mi spui bun rămas (Paul Urmuzescu/Roxana Popescu)
05. Eu am încredere în tine (Laurenţiu Profeta/Roxana Popescu)
06. Însingurare (Jolt Kerestely/Ioan Ruş)
07. Fără tine (Marcel Dragomir/Dan I. Panţoiu)
08. Totdeauna (Marcel Dragomir/Dan I. Panţoiu)
09. Doar tu vei fi (Mircea Drăgan/Aurel Storin)
10. Vino, seară, vino (Ionel Tudor/Andreea Andrei)
11. Stai lângă fruntea mea (Mircea Drăgan/Eugen Rotaru) – Bonus casetă audio
12. Unde ţi-e gândul? (Vasile V. Vasilache/Aurel Storin) – Bonus casetă audio
De ce nu-mi spui că mă iubeşti (1989, Electrecord ST-EDE 03496, STC 00565) – LP & Casetă Audio
Muzica: Vasile V. Vasilache; Versuri: Eugen Rotaru
01. De ce nu-mi spui că mă iubeşti? (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
02. De-aş putea să–nving iubirea (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
03. Te iubesc, orice ar spune lumea (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
04. Nu, eu nu pot să te mint (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
05. De-aş fi avut cândva (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
06. Pentru tine, dragoste (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
07. Ce mai vrei azi de la mine? (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
08. Pe drumul vieţii (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
09. Dragostea când va veni (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
10. Of, of, of (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru) – Bonus casetă audio
11. Şi voi uita (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru) – Bonus casetă audio
12. Să te găsesc (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru) – Bonus casetă audio
Bine te-am găsit (1990, Electrecord ST-EDE 03705, STC 00618) – LP & Casetă Audio
01. Bine te-am găsit (Marcel Dragomir/Dan I. Panţoiu)
02. Dă-mi speranţa ta (Valentin Armeanu/Dan I. Panţoiu)
03. Mi-e dor de dorul tău (Marcel Dragomir/Eugen Rotaru)
04. Măi bădiţă, Petre (Folclor)
05. Hai, vino! (Folclor internaţional/Dan I. Panţoiu)
06. Revino (Folclor internaţional/Dan I. Panţoiu)
07. Dormeau pe-o frunză două stele (Marius Ţeicu/Angel Grigoriu)
08. De m-ai iubi cu-adevărat (Jolt Kerestely/Dumitru Popescu-Chiselet)
09. Să fiu cu tine (Mircea Drăgan/Dan I. Panţoiu)
10. Te chem în viaţa mea (Marcel Dragomir/Dan I. Panţoiu) – Bonus casetă audio
11. Orice zi din viaţa mea (Marcel Dragomir/Dan I. Panţoiu) – Bonus casetă audio
12. Cine iubeşte (Jolt Kerestely/Aurel Storin) – Bonus casetă audio
13. De tine când mi-e dor (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru) – Bonus casetă audio
Nopţi albe de dor (1991, Electrecord ST-EDE 03891, STC 00706) – LP & Casetă Audio
Muzica: Marcel Dragomir; Versuri: Dan I. Panţoiu
01. Te chem în viaţa mea (Marcel Dragomir/Dan I. Panţoiu)
02. Orice zi din viaţa mea (Marcel Dragomir/Dan I. Panţoiu)
03. Te iubesc, iubirea mea (Marcel Dragomir/Dan I. Panţoiu)
04. Mai treci mamă pe la noi (Marcel Dragomir/Dan I. Panţoiu)
05. Nopţi albe de dor (Marcel Dragomir/Dan I. Panţoiu)
06. Dragoste de-o viaţă (Marcel Dragomir/Dan I. Panţoiu)
07. Numai cu tine (Marcel Dragomir/Dan I. Panţoiu)
08. Tu, iubire adevărată (Marcel Dragomir/Dan I. Panţoiu)
09. Iubire de om/Cântăm iubirii (Marcel Dragomir/Dan I. Panţoiu) – în duet cu Marcel Dragomir
10. Fără tine (Marcel Dragomir/Dan I. Panţoiu) – Bonus casetă audio
11. Întrebări (Marcel Dragomir/Ecaterina Dumitru) – Bonus casetă audio
12. Totdeauna (Marcel Dragomir/Dan I. Panţoiu) – Bonus casetă audio
13. Dorul vine, dorul pleacă (Marcel Dragomir/Eugen Rotaru) – Bonus casetă audio
E bine, bine, e foarte bine (08.10.1992, Electrecord ST-EDE 04164, STC 00837) – LP & Casetă Audio
01. E bine, e foarte bine….!? (Marcel Dragomir/George Ţărnea)
02. De iubire (Vasile V. Vasilache/Aurel Storin)
03. Zile bune, zile rele (Dinu Giurgiu/George Ţărnea)
04. Să-ţi aminteşti cu dragoste de mama (Cornel Fugaru/Mirela Fugaru)
05. Cine-a zis? (Vasile V. Vasilache/Aurel Storin)
06. Ce dor mi-a fost de ochii tăi (Folclor sârbesc/Dan Ioan Panţoiu)
07. Nu mă certa (George Natsis/Dan V. Dumitriu)
08. Nu-s caii de vină (Dan V. Dumitriu/ Dan V. Dumitriu)
09. Să crezi în iubire (Repertoriul internaţional/Dan I. Panţoiu)
10. Mereu singură (Cristina & Monel Puia/ Dan I. Panţoiu)
Best of (24.05.1995, Electrecord EDE 04369, STC 001019) – LP & Casetă Audio
Pe 24 mai 1995, la magazinul “Yamaha” din București, cu ocazia lansării acestui album, Mirabela Dauer este distinsă cu “Discul de Aur” din partea Casei de Discuri “Electrecord”, pentru 600.000 de albume vândute, în perioada 1985–1990.
01. Noapte de mai (Marian Nistor/Alexandru Macedonski)
02. De ce nu-mi spui că mă iubeşti? (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
03. Însingurare (Jolt Kerestely/Ioan Ruş)
04. Frunza mea albastră (Marian Nistor/Radu Stanca)
05. Te aştept să vii (Ionel Tudor/Andreea Andrei)
06. Morăriţa (Vasile Vasilache/Nicolae Stroe, Puiu Maximilian)
07. E bine, e foarte bine….!? (Marcel Dragomir/George Ţărnea)
08. Bine te-am găsit (Marcel Dragomir/Dan I. Panţoiu)
09. Nopţi albe de dor (Marcel Dragomir/Mihai Eminescu)
10. Revino (Folclor internaţional/Dan I. Panţoiu)
11. Mulţumesc, iubită mamă (Marian Nistor/Corneliu Vadim Tudor)
12. Ioane, Ioane (Folclor/Orchestraţie: Marian Nistor)
Dacă nu te-aş iubi (1996, Electrecord EDE 04407, STC 001106) – LP & Casetă Audio
01. Suflet singur (Dan Dimitriu/Dan I. Panţoiu)
02. Să ne-amintim (Dumitru Lupu/Viorela Filip)
03. Un singur ceas (Dinu Giurgiu/George Ţărnea)
04. Cântec pentru copilul meu (Cornel Fugaru/Mirela Fugaru)
05. Nu pleca (Cornel Fugaru/Mirela Fugaru)
06. Dacă nu te-aş iubi (Repertoriu internaţional/Viorela Filip) – în duet cu Gabriel Dorobanţu
07. Iubirea noastră (Viorel Gavrilă/Eugen Rotaru)
08. Singuri, dar împreună (Dinu Giurgiu/Claudia Tiţa)
09. Zile bune, zile rele (Dinu Giurgiu/ George Ţărnea)
10. Cântec pentru copii străzilor (Cornel Fugaru/Mirela Fugaru)
11. Vreau (Cătălin Crişan/Cătălin Crişan)
12. Sunt şi eu un om ca oricare (Dan Dimitriu/Marina Scupra) – Bonus casetă audio
13. (Oh) America! (Cornel Fugaru/Mirela Fugaru) – Bonus casetă audio
Nu te părăsesc, iubire (12.11.1996, Roton RoMC 3061) – Casetă Audio
Melodii din folclorul sârb şi grec; Versuri: Dan Ioan Panţoiu; Aranjamente orchestrale: Dan Dimitriu
01. Nu te părăsesc iubire (Folclor străin/Dan Ioan Panţoiu)
02. Nu te mai pot iubi (Folclor străin/Dan Ioan Panţoiu)
03. Nu mi-ai spus că pleci (Folclor străin/Dan Ioan Panţoiu)
04. Ca un nufăr alb (Folclor străin/Dan Ioan Panţoiu)
05. Cine? (Folclor străin/Dan Ioan Panţoiu)
06. Să uiţi (Folclor străin/Dan Ioan Panţoiu)
07. O floare (Folclor străin/Dan Ioan Panţoiu)
08. Mare albastră (Folclor străin/Dan Ioan Panţoiu)
09. Noapte bună, amintire (Folclor străin/Dan Ioan Panţoiu)
10. Pentru totdeauna, pentru niciodată (Folclor străin/Dan Ioan Panţoiu)
11. Poveste de dragoste (Folclor străin/Dan Ioan Panţoiu)
12. O iubire (Folclor străin/Dan Ioan Panţoiu)
13. Te alung iubire (Folclor străin/Dan Ioan Panţoiu)
Te iubesc, iubirea mea (20.05.1997, Electrecord EDC 203) – CD
01. Însingurare (Jolt Kerestely/Ioan Ruş)
02. De ce nu-mi spui că mă iubeşti? (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
03. Noapte de mai (Marian Nistor/Alexandru Macedonski)
04. Zile bune, zile rele (Dinu Giurgiu/George Ţărnea)
05. Măi bădiţă, Petre (Folclor)
06. Ce dor mi-a fost de ochii tăi (Repertoriul internaţional/Dan I. Panţoiu)
07. Şi voi uita (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
08. Melancolie (Petre Teodorovici/Grigore Vieru)
09. Frunza mea albastră (Marian Nistor/Radu Stanca) – în duet cu Marian Nistor
10. De-aş fi avut cândva (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
11. Pentru tine, dragoste (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
12. Te iubesc, orice ar spune lumea (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
13. Suflet singur (Dan Dimitriu/ Dan I. Panţoiu)
14. Stai, nu pleca (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru)
15. Te aştept să vii (Ionel Tudor/Andreea Andrei)
16. Dormeau pe-o frunză două stele (Marius Ţeicu/Angel Grigoriu)
17. Te iubesc, iubirea mea (Marcel Dragomir/Dan I. Panţoiu)
18. Mai treci mamă pe la noi (Marcel Dragomir/Dan I. Panţoiu)
19. Mereu singură (Cristina & Monel Puia/Dan I. Panţoiu)
20. Vreau (Cătălin Crişan/Cătălin Crişan)
Mirabela & Cătălin Crişan – Plânge un artist (06.07.1997, Roton RoCD121, RoMC 3107) – CD şi Casetă Audio
Muzică, text şi aranjament orchestral: Cătălin Crişan
01. Plânge un artist (Cătălin Crişan/Cătălin Crişan)
03. Nu fiţi singuri (Cătălin Crişan/Cătălin Crişan) – în duet cu Cătălin Crişan
04. Nu-nţelegeţi nimic (Cătălin Crişan/Cătălin Crişan)
06. Amintiri (Cătălin Crişan/Cătălin Crişan) – în duet cu Cătălin Crişan
07. Vrem să ne rugăm (Cătălin Crişan/Cătălin Crişan)
09. Lumi paralele (Cătălin Crişan/Cătălin Crişan)
10. Salba galbenă de bani (Cătălin Crişan/Cătălin Crişan) – în duet cu Cătălin Crişan
12. Eşti prea gelos (Cătălin Crişan/Cătălin Crişan)
14. Prieteni mereu (Cătălin Crişan/Cătălin Crişan) – în duet cu Cătălin Crişan
Tu (15.12.1998, Electrecord EDC 294, STC 001295) – CD & Casetă Audio
01. O iubire ca-n poveşti (Folclor mediteraneean/Dan I. Panţoiu)
02. Iartă-mă (Cătălin Crişan/Cătălin Crişan)
03. Sunt doar eu (Folclor sârb/Dan I. Panţoiu)
04. Nu mi-ai spus la revedere (Folclor mediteraneean/Dan I. Panţoiu)
05. Să ştii că nu e adevărat (Horia Moculescu/Aurel Storin)
06. A mai trecut o seară (Petre Găluşanu/Andreea Andrei)
07. Suflet de toamnă (Cătălin Crişan/ Cătălin Crişan)
08. Când te-am pierdut (Repertoriu internaţional/Dan I. Panţoiu)
09. Dar te-am iubit (Folclor sârb/Dan I. Panţoiu)
10. Eu te-am crezut (Mihai Elekeş/ Dan I. Panţoiu)
11. Iubirea ta (Folclor sârb/Dan I. Panţoiu)
12. Vino (Dinu Giurgiu/Elena Giurgiu)
13. Peste ani (Cătălin Crişan/ Cătălin Crişan)
14. Sunt călătoare (Folclor sârb/Dan I. Panţoiu)
15. Tu (Repertoriu internaţional/Dan I. Panţoiu)
Eşti bărbatul altei femei (20.12.2000, Electrecord EDC 388, STC 001376) – CD & Casetă Audio
01. Eşti bărbatul altei femei (Marcel Dragomir/Aurel Storin)
02. Lăsaţi-mă-n pace (Marcel Dragomir/Marcel Dragomir)
03. De ce-ai plecat? (Ovidiu Komornyik/ Ovidiu Komornyk)
04. O iubire (Nicolae Caragia/Grigore Vieru)
05. Iubesc (Nicolae Caragia/Grigore Vieru)
06. Prima stea (Marcel Dragomir/Marcel Dragomir)
07. O chitară (Vasile Veselovski/Constantin Cârjan) – în duet cu Gabriel Dorobanţu
08. Suflet de toamnă (Cătălin Crişan/Cătălin Crişan)
09. Reporter de război (Ion Cristinoiu/Lelia Munteanu)
10. Să ştii că nu e adevărat (Horia Moculescu/Aurel Storin)
11. Eu ştiu c-am greşit (Nicolae Caragia/Dan I. Panţoiu)
12. Te-am iubit, te voi iubi (Marcel Dragomir/Marcel Dragomir)
13. Taina nopţii – Remix (Ion Cristinoiu/Mihai Dumbravă)
De ce oare? (2003, Electrecord EDC 578, STC 001529) – CD & Casetă Audio
01. Iubiri ce mor în zori (Dan Dimitriu/Dan I. Panţoiu)
02. Te rog să-mi scrii (Folclor sârbesc/Dan I. Panţoiu)
03. Unde e Târgoviştea? (Folclor)
04. Zi şi noapte (Folclor sârbesc/Dan I. Panţoiu)
05. La mulţi ani, îţi spun, iubire (Folclor mexican/Dan I. Panţoiu)
06. Foaie verde, lămâiţă (Folclor)
07. Nu te-am crezut (Dan Dimitriu/Dan I. Panţoiu)
08. Nu-ţi feri privirea (Folclor sârbesc/Dan I. Panţoiu)
09. Ţi-o părea, puiule, bine (Folclor)
10. De ce nu m-ai vrut? (Folclor sârbesc/Dan I. Panţoiu)
11. Îmi pare rău (Dan Dimitriu/Dan I. Panţoiu)
12. Dar-ar naiba-n tine, dragoste (Folclor)
13. Anotimpurile vieţii (Dan Dimitriu/Dan I. Panţoiu)
Grădina dragostei (2004, Electrecord EDC 593, STC 001539) – CD & Casetă Audio
Muzica: Marian Stârcea
01. Spune-mi (Marian Stârcea/Dumitru Martcovschi)
02. Frumoase sunt florile tale (Marian Stârcea/Maria Tofan-Bîlici)
03. De ce-ai plecat? (Marian Stârcea/Ion Minulescu)
04. Numele tău (Marian Stârcea/Traianns)
05. A nins atunci (Marian Stârcea/Maria Tofan-Bîlici)
06. Colind – Cântec de leagăn (Marian Stârcea/Valeriu Anania)
07. Colind – Cântec de Crăciun (Marian Stârcea/Victor Eftimiu)
08. Gelozie (Marian Stârcea/Galina Furdui)
09. La izvor (Marian Stârcea/Liviu Deleanu)
10. Grădina dragostei (Marian Stârcea/Dumitru Martcovschi)
Aş vrea să-mi dai inima ta (2005, Zoom Studio ZSCD 0331, ZS 0384) – CD & Casetă Audio
Muzică & text: Raoul
01. Am să mă-ntorc (Raoul)
02. Aş vrea să-mi dai inima ta! (Raoul) – în duet cu Raoul
03. Mi-e dor să mai cred (Raoul)
04. În braţele tale (Raoul)
05. Of, of, inimă! (Raoul)
06. Nu-mi pasă/Sentimente-n travesti (Raoul)
07. Unde mi-e iubirea? (Jose Angel Espinosa/Raoul)
08. Mama (Raoul)
09. Ţigănguşa (Raoul)
10. Aproape de tine (Raoul) – în duet cu Raoul
11. Aş vrea să-mi dai inima ta! (Raoul) – Karaoke
12. Aproape de tine (Raoul) – Karaoke
Dar din Rai (2005, Zoom Studio ZS 0398) – CD & Casetă Audio
Album de colinde (cu Raoul)
01. Copilule cu ochi senini
02. Aseară pe-nserate
03. Veniţi, veniţi de sărbători – Raoul
04. Vis de Crăciun – în duet cu Raoul
05. Trei păstori
06. Asta-i seara de Crăciun – Raoul
07. Afara ninge liniştit
08. Ninge cu stele – în duet cu Raoul
09. La mulţi ani, cu bine – Raoul
10. Urare
Te-aştept să vii – Best of 1 (2006, Electrecord EDC 707) – CD
- Te-aştept să vii (Ionel Tudor/Andreea Andrei)
- Mulţumesc, iubită mamă (Marian Nistor/Corneliu Vadim Tudor)
- Nu ştiam că mă iubeşti şi tu (Vasile V. Vasilache/Angel Grigoriu)
- Taina nopţii – Remix (Ion Cristinoiu/Mihai Dumbravă)
- Ioane, Ioane (Popular/orchestraţie: Marian Nistor)
- Eşti visul meu (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru)
- Dormeau pe-o frunză două stele (Marius Ţeicu/Angel Grigoriu)
- Dac-ai şti cât te iubesc (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru)
- Morăriţa (Vasile Vasilache/Nicolae Stroe, Puiu Maximilian)
- În ochii tăi visam (Dinu Giurgiu/Dumitru Popescu-Chiselet)
- Dimineţi cu ferestre deschise (Ştefan Hruşcă, Vasile Şeicaru/George Ţărnea)
- Eternul te iubesc (Jolt Kerestely/Ioan Ruş)
- Te-am visat ca niciodată (Popular Sârbesc/Viorela Filip) – în duet cu Gabriel Dorobanţu
- Te iubesc, orice-ar spune lumea (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
- Lăsaţi-mă-n pace (Marcel Dragomir)
- Stai lângă fruntea mea (Mircea Drăgan/Eugen Rotaru)
- Pentru tine, dragoste (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
- Fără tine (Marcel Dragomir/Dan Ioan Panţoiu)
- Cine iubeşte? (Jolt Kerestely/Aurel Storin)
- Nu, eu nu pot să te mint (Vasile V. Vasilache/ Eugen Rotaru)
Floare albă, floare albastră (2007, Euromusic 9621-2, 9621-4) – CD & Casetă Audio
Muzică & text: Raoul
- Floare albă, floare albastră (Raoul)
- Fiesta (Raoul) – în duet cu Raoul
- Aşa-i viaţa (Raoul)
- Amore (Raoul)
- Te mai iubesc (Raoul)
- Mai dă-mi o zi, fericire (Repertoriul internaţional)
- Prieten bun (Raoul)
- O minune de o zi (Raoul) – în duet cu Raoul
- Cum aş putea trăi fără tine? (Raoul)
- Poveste de dragoste (Raoul)
- Vreau să cred (Repertoriu internaţional/Florin Mariş)
- Nu-mi dau inima (Folclor) – în duet cu Raoul
- Te-aştept să vii – Remix (Ionel Tudor/Andreea Andrei)
- Poveste de dragoste (Raoul) – Karaoke
- Te-aştept sa vii (Ionel Tudor/Andreea Andrei) – Karaoke
Fotoliul din odaie (2007, Taifasuri Media) – CD apărut împreună cu revista “Taifasuri” din 28 iunie 2007
- Amore
- Aşa-i viaţa
- Cum aş putea trăi fără tine
- Mai dă-mi o zi de fericire
- Poveste de dragoste
- Prieten bun
- Prieten bun
- Te mai iubesc
- Te-aştept să vii
- Te-aştept să vii (Karaoke)
- Vreau să cred
Mirabela Dauer – Muzică de Colecţie, Vol. 27 – CD apărut împreună cu Jurnalul Naţional (Ediţie de Colecţie din 12.11.2007)
- De ce nu-mi spui că mă iubeşti? (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
- Însingurare (Jolt Kerestely/Ioan Ruş)
- Noapte de mai (Marian Nistor/Alexandru Macedonski)
- Melancolie (Petre Teodorovici/Grigore Vieru)
- Frunza mea albastră (Marian Nistor/Radu Stanca)
- Te aştept să vii (Ionel Tudor/Andreea Andrei)
- Te iubesc, orice ar spune lumea (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
- Pentru tine, dragoste (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
- Cine iubeşte? (Jolt Kerestely/Aurel Storin)
- Stai lângă fruntea mea (Mircea Drăgan/Eugen Rotaru)
- Nu te părăsesc iubire (Folclor internaţional/ Dan Ioan Panţoiu)
- Am să mă întorc (Raoul)
- Aşa-i viaţa (Raoul)
- Poveste de dragoste (Raoul)
- Tu (Repertoriu internaţional/Dan I. Panţoiu)
- Morăriţa (Vasile Vasilache/Nicolae Stroe, Puiu Maximilian)
- Dormeau pe-o frunză două stele (Marius Ţeicu/Angel Grigoriu)
- Eşti bărbatul altei femei (Marcel Dragomir/Aurel Storin)
- Ioane, Ioane (Marian Nistor/Folclor)
- Ce dor mi-a fost de ochii tăi (Folclor sârbesc/Dan Ioan Panţoiu)
Best of (2008, Ovo Music) – CD
- Aşa e viaţa (Raoul)
- Poveste de dragoste (Raoul)
- Floare albă, floare albastră (Raoul)
- Mie-dor să mai cred (Raoul)
- Eşti bărbatul altei femei (Marcel Dragomir/Aurel Storin)
- Ţigăncuşa (Raoul)
- Te-aştept să vii (Ionel Tudor/Andreea Andrei)
- De ce nu spui că mă iubeşti? (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
- Stai lângă fruntea mea (Mircea Drăgan/Eugen Rotaru)
- Mulţumesc, iubită mamă (Marian Nistor/Corneliu Vadim Tudor)
- Noapte de mai (Marian Nistor/Alexandru Macedonski)
- Frunza mea albastră (Marian Nistor/Radu Stanca)
- Însingurare (Jolt Kerestely/Ioan Ruş)
- Plânge un artist (Cătălin Crişan)
- Să ştii că nu e adevarat (Horia Moculescu/Aurel Storin)
- Morăriţa (Vasile Vasilache/Nicolae Stroe, Puiu Maximilian)
Ce dor mi-a fost – Best of II (2008, Electrecord EDC 899) – CD
- Frumoase sunt florile tale (Marian Stârcea/Maria Tofan-Bîlici)
- Numele tau (Marian Stârcea/Traianns)
- Ce dor mi-a fost de ochii tăi (Folclor sârbesc/Dan Ioan Panţoiu)
- Melancolie (P. Teodorovici/Grigore Vieru)
- Dar te-am iubit (Folclor sârbesc/Dan Ioan Panţoiu)
- Iubirea ta (Folclor sârbesc/Dan Ioan Panţoiu)
- Tu (Rep. Iva Zanicchi/Dan Ioan Panţoiu)
- Eşti bărbatul altei femei (Marcel Dragomir/Aurel Storin)
- Eu ştiu c-am gresit (Nicolae Caragea/Dan Ioan Panţoiu)
- Taina nopţii – Remix (I. Cristinoiu / M. Dumbrava)
- Însingurare (Jolt Kerestely/Ioan Ruş)
- Noapte de mai (Marian Nistor/Alexandru Macedonski)
- Şi voi uita (Vasile V. Vasilache/Cornel Popescu)
- Frunza mea albastră (Marian Nistor/Radu Stanca)
- Te-aştept să vii (Ionel Tudor/Andreea Andrei)
Pentru inima mea (2009, Big Man BM CD 145) – CD
Muzică & text: Raoul
- Fericirea mea (Raoul)
- Când noaptea vine (Raoul)
- Femeie în braţele tale (Raoul)
- În urma ta (Raoul)
- Inima mea (Raoul) – în duet cu Raoul
- În viaţa mea (Raoul)
- Oare cum să cred (Raoul) – în duet cu Raoul
- Spune-mi (Raoul)
- Iartă-mă (Raoul)
- Pentru inima mea (Raoul)
- Hai, hai (Raoul) – în duet cu Raoul
- Diamante şi smaralde (Raoul)
- Mulţumesc, iubită mamă – Remix (Marian Nistor/Corneliu Vadim Tudor)
- Ninge (Muzică din repertoriul sârbesc/Raoul)
- Testament (Raoul)
În braţele tale (2011, Big Man BM CD 255) – CD
Muzică & text: Raoul
- În braţele tale (Raoul)
- Bun rămas (Raoul)
- Daca nu te văd o zi (Adaptare folclorică) – în duet cu Raoul
- Suflet vinovat (Raoul)
- Nu mă-ntreaba inima (Neda Ukraden/Raoul)
- Îţi mulţumesc (Raoul)
- Pentru tine (Raoul)
- E nevoie de iubire (Raoul)
- Dragostea şi inima (Raoul)
- Zece vieţi (Raoul) – în duet cu Raoul
- Aş da orice (Raoul)
- Noapte de mai – Remix (Marian Nistor/Alexandru Macedonski)
- Nostalgie (Raoul)
- Daca tu eşti cu mine (Raoul)
- Ia-mi cu tine inima (Raoul)
Mirabela Dauer & Raoul – Nu-mi dau inima (2012, Taifasuri Media/Euromusic 12008) – CD apărut împreună cu revista “Taifasuri” din 17 mai 2012
- Inima mea – în duet cu Raoul
- Floare albă, floare albastră
- Nu-mi dau inima – în duet cu Raoul
- În braţele tale
- Zece vieţi – în duet cu Raoul
- În urma ta
- Dacă nu te văd o zi – în duet cu Raoul
- Bun rămas
- Hai, hai – în duet cu Raoul
- Aşa-i viaţa
Mirabela Dauer & Raoul – Îţi mulţumesc (2012, Big Man) – CD
- Inima mea (Raoul) – în duet cu Raoul
- Nopţi albastre (Raoul) – în duet cu Raoul
- Daca nu te văd o zi (Adaptare folclorică) – în duet cu Raoul
- În urma ta (Raoul) – în duet cu Raoul
- Te am pe tine (Raoul) – în duet cu Raoul
- Chiar dacă (Raoul) – în duet cu Raoul
- Îţi mulţumesc (Raoul) – în duet cu Raoul
- Nu-mi dau inima (Raoul) – în duet cu Raoul
- Zece vieţi (Raoul) – în duet cu Raoul
- E nevoie de iubire (Raoul) – în duet cu Raoul
- Oare cum să cred (Raoul) – în duet cu Raoul
- Hai, hai (Raoul) – în duet cu Raoul
- N-ai să ştii (Raoul) – în duet cu Raoul
- Fiesta (Raoul) – în duet cu Raoul
Poveste de dragoste (2013, Euromusic 9733-4) – CD distribuit împreună cu ziarul “Libertatea”
- Poveste de dragoste
- Priveşte-mă – în duet cu Fuego
- Amore
- Te mai iubesc
- Mai dă-mi o zi de fericire
- Prieten bun
- Cum aş putea trăi fără tine
- Floarea albă, floare albastră
- Aşa-i viaţa
- Te-aştept să vii
Când iubeşti cu adevărat (2014, Taifasuri Media/Euromusic 14006) – CD apărut împreună cu revista “Taifasuri” din 27 martie 2014
- Când iubeşti cu adevărat
- Ascultă-mă
- Fără tine
- Mereu frumoasă să-ţi fie inima
- Ciao, Carra!
- Cum se face
- Floare albă-i dragostea
- Pentru că te iubesc
- Rău amar
- Mulţumesc, iubită mamă!
- Ca o floare
- Nu voi mai plânge
- Praf de stele
- Mai dă-mi o zi, fericire!
- Poate tu eşti omul visat
- Noapte de mai
Îmi amintesc (2015, Eurostar E 862) – CD
Muzica: Marius Ţeicu
- Îmi amintesc (Marius Ţeicu/Corina Despot)
- Poate tu eşti omul mult visat (Marius Ţeicu/Corina Despot)
- Eşti visul meu (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru)
- Stai, nu pleca (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru)
- Îţi voi cânta (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru)
- Pentru voi (Marius Ţeicu/Corina Despot) – în duet cu Fuego
- Ce-ar fi? (Marius Ţeicu/Angel Grigoriu & Romeo Iorgulescu)
- Nu uita de mine (Marius Ţeicu/Saşa Georgescu)
- Încearcă să ierţi (Marius Ţeicu/Teodora Popa Mazilu)
- Pentru noi (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru)
- Dormeau pe-o frunză două stele (Marius Ţeicu/Angel Grigoriu & Romeo Iorgulescu)
- Vine iar vacanţa (Marius Ţeicu/Angel Grigoriu & Romeo Iorgulescu)
- Dac-ai şti cât te iubesc (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru) – în duet cu Aurelian Andreescu
DISCOGRAFIE STRĂINĂ
Melodiile Prietenilor’76 – I (1976, Melodiya G 62—05367-8) – URSS
B2. Spune-mi (Gabriel Mărgărint)
Melodiile Prietenilor’76 – II (1976, Melodiya G 62—05365-6) – URSS
A1. Ziua fericită (V. Dmitriev/M. Ryabinin)
Melodiile Prietenilor’76 – III (1976, Melodiya G 62—05363-4) – URSS
B1. Patida-dam-dam (Iuliu Merca/Iuliu Merca)
Persoana nr. 11/1976 (1976, Horizon – 152) – URSS
K1. Sunny City (Kukulsky/Ovidiu Dumitru)
The Golden Orpheus’76 – Laureats and Guests (1976, Balkanton BTA 2061) – Bulgaria
B3. Secrets (R. Popov/M. Spasov/Corneliu Meraru) – First Prize for performance of a Bulgarian song
Internationales Schlagerfestival Dresden’78 (1978, Amiga 8 55 625) – RDG
06. Mirabela Dauer – Ich Hatte Einen Traum/Neîmplinitele iubiri (Vasile Şirli/Tania Lovinescu, Barbel Milchmeyer)
Sofia – Bucureşti (1986, Balkanton BTA 11954) – Bulgaria
07. Morăriţa (Vasile V. Vasilache/Aurel Felea)
DISCOGRAFIE COLECTIVĂ ROMÂNEASCĂ (până în 2005)
De la o melodie la alta (7) (1979, Electrecord EDE 01584) – LP
02. Neîmplinitele iubiri (Vasile Şirli/Tania Lovinescu)
Telegrame…Melodii de Marius Ţeicu (1980, Electrecord EDE 01669) – LP
05. Dragostea nu are asemănare (Marius Ţeicu/Saşa Georgescu)
Concursul Cântecului Politic pentru Tineret – Ediţia a IV-a (1981, Electrecord STM-EDE 01974) – LP
10. Vis spre-nalturi (Ion Cristinoiu/Eugen Rotaru)
Melodii de Alexandru Mandy (1982, Electrecord ST-EDE 02011) – LP
02. Greu se mai fac oamenii oameni (Alexandru Mandy/Alexandru Mandy)
08. Nu stingeţi stele (Alexandru Mandy/Alexandru Mandy)
10. Tudore (Alexandru Mandy/Alexandru Mandy)
Plouă cu soare – Melodii de Marius Ţeicu (1982, Electrecord ST-EDE 02012) – LP
08. Pentru noi (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru)
Melodii’81 (1) (1982, Electrecord ST-EDE 02030) – LP
09. Vis de pace (Mircea Romcescu/Diana Turconi)
Melodii’81 (2) (1982, Electrecord ST-EDE 02031) – LP
07. Darul copiilor (Marcel Dragomir/Corina Brăneanu)
Melodii’81 (3) (1982, Electrecord ST-EDE 02032) – LP
07. Taina nopţii (Ion Cristinoiu/Mihai Dumbravă)
Melodii’81 – Concertul Laureaţilor (4) (1982, Electrecord ST-EDE 02033) – LP
A6. Taina nopţii (Ion Cristinoiu/Mihai Dumbravă) – live
B4. Vis de pace (Mircea Romcescu/Diana Turconi) – live
Melodii’82 (1) (1983, Electrecord ST-EDE 02137) – LP
06. Hai încearcă să zâmbeşti (Mihai Constantinescu/Mihai Constantinescu)
11. Dorul vine, dorul pleacă (Marcel Dragomir/Eugen Rotaru)
Melodii’82 (2) (1983, Electrecord ST-EDE 02138) – LP
04. Am început să te iubesc (Temistocle Popa/Temistocle Popa)
10. Azi am aflat (Mircea Romcescu/Diana Turconi)
Melodii’82 (3) (1983, Electrecord ST-EDE 02139) – LP
01. În zori (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
07. Nu e drept sa fi uitat (Ion Cristinoiu/Daniela Crăsnaru)
Mihai Constantinescu (1983, Electrecord ST-EDE 02143, STC 00203) – LP & Casetă audio
10. Povestea noastră (Mihai Constantinescu/Mihai Constantinescu) – în duet cu Mihai Constantinescu
Melodii’83 (2) (1984, Electrecord ST- EDE 02368) – LP
04. Eu cred în dragoste (Cornel Fugaru/Eugen Rotaru)
Melodii’83 (3) (1984, Electrecord ST- EDE 02369) – LP
01. Noapte de mai (Marian Nistor/Alexandru Macedonski)
05. Bine-ai venit iubire (Temistocle Popa/Mircea Block)
13. Cântăm pacea lumii (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
Concursul Cîntecului Politic Pentru Tineret – Ediţia a -V-a 1984 (1984, Electrecord ST-EDE 02578 a/b) – 2 LP
D9. Să păstrăm pământul teafăr (Marcel Dragomir/Lucian Avramescu)
Mamaia’84 (3) (1984, Electrecord ST EDE 02633) – LP
05. Magistrala albastră (Vasile V. Vasilache/Aurel Storin) – în duet cu Dan Spătaru
06. Viaţa mea (Marcel Dragomir/Corina Brăneanu)
Melodii’84 (1) (1984, Electrecord ST EDE 02636) – LP
06. Pentru oameni, pentru flori, pentru copii (Mihai Constantinescu/Mihai Constantinescu)
13. Nu ştiam că mă iubeşti şi tu (Vasile V. Vasilache/ Angel Grigoriu & Romeo Iorgulescu) – în duet cu Dan Spătaru
Cornel Fugaru (1984, Electrecord ST-EDE 02645) – LP
08. Te-ntorci acum (Cornel Fugaru/Corina Brăneanu) – în duet cu Cornel Fugaru
Estival Top (1985, Electrecord ST-EDE 02654, STC 00290) – LP & Casetă audio
04. Drumul (Marcel Dragomir/Eugen Rotaru)
O seară la discotecă (2) (1985, Electrecord ST EDE 02713) – LP
09. Numai când dansez cu tine (Marius Ţeicu/Angel Grigoriu & Romeo Iorgulescu)
Mamaia’85 (1) (1985, Electrecord ST EDE 02769) – LP
09. Nu mai vreau (Horia Moculescu/Roxana Popescu)
Mamaia’85 (2) (1985, Electrecord ST EDE 02770) – LP
08. De ce nu-mi spui că mă iubeşti? (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
Mamaia’85 (3) (1985, Electrecord ST EDE 02771) – LP
07. Eşti visul meu (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru)
Melodii’85 (2) (1986, Electrecord ST-EDE 02852) – LP
06. De ce nu-mi spui că mă iubeşti? (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
10. Şi voi uita (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
Mamaia’86 (1) (1986, Electrecord ST EDE 02991) – LP
07. Să te găsesc (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
Mamaia’86 (3) (1986, Electrecord ST EDE 02993) – LP
03. Vreau iubirea când se-arată (Temistocle Popa/Ovidiu Dumitru)
Mamaia’86 (4) (1986, Electrecord ST EDE 02994) – LP
07. România, izvor de lumini (Cornel Fugaru/Lucian Avramescu) – Grup Solistic
08. O planetă a iubirii (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru)
Şlagăre, şlagăre (1986, Electrecord ST EDE 02999) – LP
03. Cântaţi cu noi (Anton Suteu/Dan Verona) – Grup solistic
06. De-aş fi avut cândva (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
Sofia – Bucureşti (1986, Electrecord/Balkanton ST-EDE 03041, STC 00444) – LP & Casetă Audio
06. Eu am încredere în tine (Laurenţiu Profeta/Roxana Popescu)
Melodii’86 (1) (1987, Electrecord ST EDE 03072) – LP
01. Păcat că vremea nu mai vine înapoi (Mircea Drăgan/Eugen Rotaru)
11. De-aş fi avut cândva (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
Melodii’86 (2) (1987, Electrecord ST EDE 03073) – LP
12. O planetă a iubirii (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru)
Melodii’86 (4) (1987, Electrecord ST EDE 03075) – LP
08. Vreau iubrea când se arată (Temistocle Popa/Ovidiu Dumitru)
12. Deschideţi poarta soarelui (Anton Şuteu/Dan V. Dumitriu) – Grup solistic
Mamaia’87 (1) (1987, Electrecord ST EDE 03195) – LP
01. Vom trăi, cât vom iubi (George Grigoriu/Andreea Andrei)
05. Dragoste (Ionel Tudor/Andreea Andrei)
Mamaia’87 (3) (1987, Electrecord ST EDE 03197) – LP
06. Stai lângă fruntea mea (Mircea Drăgan/Eugen Rotaru)
Melodii’87 (2) (1987, Electrecord ST EDE 03292) – LP
01. Te aştept să vii (Ionel Tudor/Andreea Andrei)
Melodii’87 (3) (1987, Electrecord ST EDE 03293) – LP
05. De-aş putea să-nving iubirea (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
Şlagăre, şlagăre (1987, Electrecord ST-EDE 03299) – LP
01. Deschideţi poarta soarelui (Anton Şuteu/Dan V. Dumitriu) – Grup solistic
Muzică din filme româneşti (1988, Electrecord ST-EDE 03450) – LP
06. Un petec de cer (Temistocle Popa/Eugen Rotaru)
08. Nu uita, vântule (Anton Şuteu/Eugen Rotaru)
Gioni Dimitriu – Momente vesele (1988, Electrecord ST-EXE 03492) – LP
01. Poveste de adormit copii microbiştilor (text: Gioni Dimitriu, Nae Lazărescu) – cu participarea Mirabelei Dauer
Puterea dragostei – Şlagăre (1989, Electrecord ST-EDE 03553, STC 00600) – LP & Casetă audio
08. Dormeau pe-o frunză două stele (Marius Ţeicu/Angel Grigoriu)
Mamaia’89 (1) (1989, Electrecord ST-EDE 03621) – LP
02. Orice zi din viaţa mea (Marcel Dragomir/Dan I. Panţoiu)
Mamaia’89 (2) (1989, Electrecord ST-EDE 03622) – LP
01. Cine iubeşte? (Jolt Kerestely/Aurel Storin)
Cornel Constantiniu – Eu sunt un trubadur (1989, Electrecord ST-EDE 03628, STC 00598) – LP & Casetă audio
07. Dans, dans (Repertoriu Internaţional/Dan I. Panţoiu) – în duet cu Cornel Constantiniu
Jolt Kerestely – Lumea de dragoste (1990, Electrecord ST-EDE 03763, STC 00650) – LP & Casetă audio
06. Însingurare (Jolt Kerestely/Ioan Ruş)
08. Cine iubeşte (Jolt Kerestely/Aurel Storin)
Eternul te iubesc (Jolt Kerestely/Ioan Ruş) – Bonus casetă audio
Succese Estivale (1990, Electrecord ST-EDE 03828) – LP
02. Te chem în viaţa mea (Marcel Dragomir/Dan I. Panţoiu)
Bum Bum, noi suntem la modă acum – Selecțiuni din spectacol (1992, Soemma International SRL/Vivo) – Casetă Audio
05. Te-aştept să vii (Ionel Tudor/Andreea Andrei)
13. E bine, e foarte bine… !? (Marcel Dragomir/George Ţărnea)
Marian Nistor – Domnişoară, Domnişoară (1993, Eurostar CDS-CS 00103) – Casetă Audio
B1. Noapte de mai (Marian Nistor/Alexandru Macedonski)
Formaţia Savoy, Marian Nistor, Cristina – Scrisoare pe o frunză de tutun (1994, Eurostar CDS-CS 0145) – LP
11. Iartă-mă (Marian Nistor/Jose Maria Steara) – în duet cu Marian Nistor
Mircea Drăgan – Succese Pop Româneşti (1) (1995, Roton P 3005) – Casetă audio
A5. Păcat că vremea nu mai vine înapoi (Mircea Drăgan/Eugen Rotaru)
B4. Să fiu cu tine (Mircea Drăgan/Dan I. Panţoiu)
Mircea Drăgan – Succese Pop Româneşti (2) (1995, Roton P 3017) – Casetă audio
A6. Doar tu vei fi (Mircea Drăgan/Aurel Storin)
B6. Stai lângă fruntea mea (Mircea Drăgan/Eugen Rotaru)
Aurel Giroveanu – Toţi trubadurii lumii (1996, Electrecord STC 001146) – Casetă Audio
B5. Toţi trubadurii lumii (Aurel Giroveanu/Aurel Felea)
Jolt Kerestely – Tăcutele iubiri (1997, Genius CD – GCD 017, G 075) – CD & Casetă Audio
02. Însingurare (Jolt Kerestely/Ioan Ruş)
05. Eternul te iubesc (Jolt Kerestely/Dan Dumitriu)
12. Cine iubeşte (Jolt Kerestely/Aurel Storin)
Marius Ţeicu – Parada vedetelor (1997, Zone Records 9712110-2, 9712118-4) – CD & Casetă Audio
16. Îţi voi cânta (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru)
17. Dormeau pe-o frunză două stele (Marius Ţeicu/Angel Grigoriu)
Alexandru Mandy – Restituiri (1998, Fundația Culturală Phoenix, PH MC 021) – Casetă Audio
B4. Greu se mai fac oamenii oameni (Alexandru Mandy/Alexandru Mandy)
Gabriel Dorobanţu – C’est la vie (1999, Electrecord, EDC 316, STC 001318) – CD şi Casetă Audio
11. Te-am visat ca niciodată (Repertoriu Internaţional/Viorela Filip) – în duet cu Gabriel Dorobanţu
Formaţia Savoy – Best vol. 2 (1999, Metropol MCD 138) – CD
02. Iartă-mă (Marian Nistor/Jose Maria Steara) – în duet cu Marian Nistor
Formaţia Savoy – Biblia şi puşca (1999, Metropol ML 152) – Casetă Audio
B1. Mulţumesc, iubită mamă (Marian Nistor/Corneliu Vadim Tudor)
Marius Ţeicu – Love Songs/Cântece de dragoste (2000, Eurostar E 146) – CD şi Casetă Audio
09. Dormeau pe-o frunză două stele (Marius Ţeicu/Angel Grigoriu)
Te aşteaptă un om – Şlagăre semnate Ion Cristinoiu (2000, Electrecord EDC 385) – CD şi Casetă Audio
05. Taina nopţii – Remix (Ion Cristinoiu/Mihai Dumbravă)
…Frumoasele mele lalele – Melodii de Temistocle Popa (2001, Electrecord EDC 454) – CD şi Casetă audio
02. Bine-ai venit iubire (Temistocle Popa/Mircea Block)
Pentru mama mea (2001, Electrecord STC 001305) – Casetă Audio
03. Mulţumesc, iubită mamă (Marian Nistor/Corneliu Vadim Tudor)
Ovidiu Komornyik – Te-am trădat (2001 Intercont Music IMCD 1177, IMMC 1177) – CD & Casetă Audio
11, De ce-ai plecat? (Ovidiu Komornyik/Ovidiu Komornyk)
Marius Ţeicu – Chemarea Dragostei (2003, Casa Radio ADD 083) – CD
11. Dormeau pe-o frunză două stele (Marius Ţeicu/Angel Grigoriu)
Cătălin Crişan – Vorbeşte marea (2004, Roton 3013-2, P 3013) – CD şi Casetă audio
12. Vreau (Cătălin Crişan/Cătălin Crişan)
70’s Show – Cele mai mari succese româneşti (2004, Electrecord EDC 615/Cat Music 101 2456 1, 101 2456 4/Prima TV) – CD & Casetă Audio
08. Noapte de mai (Marian Nistor/Alexandru Macedonski)
14. Frunza mea albastră (Marian Nistor/Radu Stanca) – în duet cu Marian Nistor
20. Te-aştept să vii (Ionel Tudor/Andreea Andrei)
Cântecele noastre toate – Muzică de colecţie (2004, Jurnalul Naţional/Intercont Music/Electrecord, IMCD 1249, IMMC 1249) – CD & Casetă Audio
15. Te-aştept să vii (Ionel Tudor/Anreea Andrei)
18. Ioane, Ioane (Popular/orchestratie: Marian Nistor)
Cornel Fugaru – Fugar(u) prin lumea muzicii (2004, Casa Radio ADD 150) – 4 CD
CD3-14. Te-ntorci acum (Cornel Fugaru/Corina Brăneanu) – în duet Cornel Fugaru
CD4-08. Eu cred în dragoste (Cornel Fugaru/Eugen Rotaru)
124 Şlagăre, pe versuri de Eugen Rotaru – vol. 1 (2004, Muzica 2001 017 / 2006, Star Media Music SMM 106) – CD
01. De ce nu-mi spui că mă iubeşti? (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
11. O planetă a iubirii (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru)
17. De-aş fi avut cândva (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru)
20. De-aş putea să–nving iubirea (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru)
124 Şlagăre, pe versuri de Eugen Rotaru – vol. 2 (2004, Muzica 2001 018 / 2006, Star Media Music SMM 106) – CD
03. Bine-ai venit, iubire (Temistocle Popa/Mircea Block)
11. Păcat că vremea nu mai vine înapoi (Mircea Drăgan/Eugen Rotaru)
18. Şi voi uita (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
124 Şlagăre, pe versuri de Eugen Rotaru – vol. 3 (2004, Muzica 2001 019 / 2006, Star Media Music SMM 106) – CD
03. Te iubesc, orice ar spune lumea (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
11. Eşti visul meu (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru)
13. N-ai nici un motiv (Ion Cristinoiu/Eugen Rotaru)
18. Voi cânta (Allan/Eugen Rotaru)
124 Şlagăre, pe versuri de Eugen Rotaru – vol. 4 (2004, Muzica 2001 020 / 2006, Star Media Music SMM 106) – CD
03. Stai, nu pleca (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru)
12. Ce mai vrei azi de la mine? (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
20. Dorul vine, dorul pleacă (Marcel Dragomir/Eugen Rotaru)
124 Şlagăre, pe versuri de Eugen Rotaru – vol. 5 (2004, Muzica 2001 021 / 2006, Star Media Music SMM 106) – CD
01. În zori (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
06. Eu cred în dragoste (Cornel Fugaru/Eugen Rotaru)
21. Pentru tine, dragoste (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
124 Şlagăre, pe versuri de Eugen Rotaru – vol. 6 (2004, Muzica 2001 022 / 2006, Star Media Music SMM 106) – CD
04. Îţi voi cânta (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru)
11. Nu, eu nu pot să te mint (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru)
19. Iubirea noastră (Viorel Gavrilă/Eugen Rotaru)
Parada Şlagărelor 1 (2005, Electrecord EDC 622, STC 001559) – CD & Casetă Audio
04. Mulţumesc, iubită mamă (Marian Nistor/Corneliu Vadim Tudor)
20. Drumul (Marcel Dragomir/Eugen Rotaru)
Dan Spătaru – Raza mea de soare (2005, Electrecord EDC 641, STC 001555) – CD şi Casetă audio
15. Nu ştiam că mă iubeşti şi tu (Vasile V. Vasilache/Angel Grigoriu & Romeo Iorgulescu) – în duet cu Dan Spătaru
Cutia cu amintiri (2005, Electrecord EDC 667/Cat Music 101 2501 2, 101 2501 4) – CD & Casetă Audio
10. Magistrala albastră (Vasile V. Vasilache/Aurel Storin) – în duet Dan Spătaru
16. Dormeau pe-o frunză două stele (Marius Ţeicu/Angel Grigoriu)
Suflet de român (2005, Zoom Studio ZSCD 0370) – CD cu Mirabela Dauer, Florin Mariş şi Carmen Rădulescu
02. Viaţă, viaţă/Life, Oh, Life! (Florin Mariş/Florin Mariş) – în duet Florin Mariş
03. Dulce casă/Sweet Home (Cristian Faur/Cristian Faur) – cu Carmen Rădulescu şi Florin Mariş
The Best Romanian Collection (2005, C.D.S. Music NC 005) – 10 CD
CD Marcel Dragomir
12. E bine, e foarte bine….!? (Marcel Dragomir/George Ţărnea)
16. Eşti bărbatul altei femei (Marcel Dragomir/Aurel Storin)
CD Ionel Tudor
01. Te-aştept să vii (Ionel Tudor/Andreea Andrei)
CD Marius Ţeicu
03. Dormeau pe-o frunză două stele (Marius Ţeicu/Angel Grigoriu)
CD Temistocle Popa
02. Bine-ai venit, iubire (Temistocle Popa/Mircea Block)
CD Jolt Kerestely
05. Însingurare (Jolt Kerestely/Ioan Ruş)
Paul Surugiu Fuego – O lacrimă de cântec (20.03.2013, EuroMusic 9728) – 2 CD
04. Priveşte-mă (Paul Surugiu/Carmen Aldea Vlad) – în duet cu Paul Surugiu Fuego
Best of Mihai Vanica – Dragă mamă… (2016, Eurostar E 925) – CD
07. Un vis de doi dolari (Mihai Vanica/Romeo Vanica)
Mircea Drăgan – Timpul Şlagărelor/Best of, vol.1 (2019, Eurostar E1036) – CD
02. Păcat că vremea nu mai vine înapoi (Mircea Drăgan/Eugen Rotaru)
08. Doar tu vei fi (Mircea Drăgan/Aurel Storin)
12. Să fiu cu tine (Mircea Drăgan/Dan I. Panţoiu)
15. Stai lângă fruntea mea (Mircea Drăgan/Eugen Rotaru)
PIESE PE COMPILAŢII LANSATE DE ELECTRECORD NEINCLUSE PE ALBUMELE LANSATE DE MIRABELA DAUER
Azi am aflat (Mircea Romcescu/Diana Turconi) – 1982
Dans, dans (Repertoriu Internaţional/Dan I. Panţoiu) – în duet cu Cornel Constantiniu – 1989
Dragostea nu are asemănare (Marius Ţeicu/Saşa Georgescu) – 1980
Dragoste (Ionel Tudor/Andreea Andrei) – 1987
Drumul (Marcel Dragomir/Eugen Rotaru) – 1984
Greu se mai fac oamenii oameni (Alexandru Mandy/Alexandru Mandy) – 1982
O planetă a iubirii (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru) – 1986
Magistrala albastră (Vasile V. Vasilache/Aurel Storin) – în duet cu Dan Spătaru – 1984
Neîmplinitele iubiri (Vasile Şirli/Tania Lovinescu) – 1977
Nu stingeţi stele (Alexandru Mandy/Alexandru Mandy) – 1982
Pentru noi (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru) – 1981
Povestea noastră (Mihai Constantinescu/Mihai Constantinescu) – în duet cu Mihai Constantinescu – 1982
Te-ntorci acum (Cornel Fugaru/Corina Brăneanu) – în duet cu Cornel Fugaru – 1982
Toţi trubadurii lumii (Aurel Giroveanu/Aurel Felea) – 1986
Tudore (Alexandru Mandy/Alexandru Mandy) – 1982
Un petec de cer (Temistocle Popa/Eugen Rotaru) – 1984
Vom trăi, cât vom iubi (George Grigoriu/Andreea Andrei) – 1987
Vreau iubirea când se arată (Temistocle Popa/Ovidiu Dumitru) – 1986
PIESE ÎNREGISTRATE LA RADIO ROMÂNIA SAU TVR CARE NU AU APĂRUT PE ALBUME
A fost o dragoste imensă (Ion Cristinoiu/Angel Grigoriu) – 1993
Ai plecat râzând (Petre Mihăescu/Angel Grigoriu & Romeo Iorgulescu) – 1971
Anotimpul tinereţii (Vasile Veselovski/Mihai Maximilian) – 1978
Astăzi (Dan Ardelean/Gina Teodorescu) – 1979
Astea-s fetele (Aurel Giroveanu/) – 1972
Aşteptare (Dan Dimitriu/E. Patriche) – 1983
Bossanova (Marcel Dragomir) – 1992
Căutam (Cornel Fugaru/Flavia Buref) – în duet cu Mircea Romcescu – 1980
Cântec de clopoţei/Un cântec de clopoţei (Repertoriu Internaţional/Eugen Rotaru) – 1975
Cine-i? (Dan Ardelean/Flavia Buref) – 1977
Cine-mi place mie (Aurel Giroveanu/Aurel Felea) – 1972
Da şi nu (Repertoriu internaţional/Gheorghe E. Marian) – 1977
Dă-mi adevărul (Marcel Dragomir/Dan Ioan Panţoiu) – 1991
De când te-am întâlnit (Marius Ţeicu/Angel Grigoriu & Romeo Iorgulescu) – 1973
Dragostea rămâne oarbă (Dinu Giurgiu/George Ţărnea) – 1996
Drumeţ neaşteptat (Gabriel Mărgărint) – 1981
Du-mă acasă, măi tramvai (Vasile Vasilache/N. Stroe) – înregistrare TV – 1985
E atât de frumos afară (Mihai Lazăr/Mihai Lazăr) – 1992
Fetele cu ochii albaştri (George Grigoriu/Angel Grigoriu & Romeo Iorgulescu) – 1972
Frumoasa planetă Pământ (Dinu Giurgiu) – în duet cu Dana Mladin – 1981
Iubire, efemer mister (Petre Găluşanu/Andreea Andrei) – 1997
În galop (George Grigoriu/Angel Grigoriu & Romeo Iorgulescu) – 1979
Îndrăgostiţi mereu vom fi (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru) – 1992
Îmi zâmbeşti ca el (Mihai Vanica)
La noapte (Vasile V. Vasilache/Eugen Rotaru) – 1983
Legământul iubirii (Ion Cristinoiu/Ovidiu Dumitru) – 1977
Lume de oglizi (Vasile Şirli/Corina Brăneanu) – 1977
Nopţile (Ileana Toader/Harry Negrin) – 1973
Nu-i târziu (Gabriel Mărgărint) – 1982
Nu te-ntrista (Gabriel Mărgărint/Cristina Dumitrescu) – 1981
Numai cerul şi pământul (Vasile V. Vasilache/Gheorghe Vâlcu) – 1982
Numai tu ştii drumul meu (Marius Ţeicu/Eugen Rotaru) – 1990
O clipă de adevăr (Camelia Dăscălescu/Adina Chivulescu) – 1983
Până la lacrimi (Ion Aldea-Teodorovici/Grigore Vieru) – 1990
Pentru tine (Repertoriu Internaţional/Eugen Rotaru) – 1975
Povestea noastră (Repertoriu Internaţional/) – 1978
Primăvară, fată ştrengăriţă (Jolt Kerestely/Ioan Ruş) – 1984
Prin râsul tău (Repertoriu internaţional/Flavia Buref) – 19061976
Reţeta fericirii (Repertoriu Internaţional) – 1977
Să fie pace (Vasile V. Vasilache/Aurel Storin) – în duet cu Dan Spătaru – 1986
Să fie tinerii tineri (Ion Cristinoiu/Angel Grigoriu & Romeo Iorgulescu) – 1978
Sădind o floare (Cornel Fugaru/Vlaicu Bârna) – 1981
Sus în munţi (Valenţiu Grigorescu/George Mihalache) – 1972
Toate stelele dansează (Gheorghe E. Marian/Aurel Felea) – 1982
Un cuvânt (Mihai Constantinescu/Mihai Constantinescu) – 1984
Un desen de copil (Liviu Mitrică/Flavia Buref) – 1980
Urare de dragoste pentru prieteni (Ion Cristinoiu/Eugen Rotaru) – 1983
Vin din depărtări (Petre Magdin/Eugen Dumitru) – 1981
Vreau (Dan Ardelean/Flavia Buref) – 1979
AUTOR
MIRCEA NICOLAU
Mirabela are un repertoriu fabulos, Mircea, multumim pentru munca de cercetare si punere in pagina!
MUltumesc si eu, Cristi! Ma bucur ca ti-a placut!