NEW SINGLE: MIHAI POPISTAŞU – Îmi place când eşti REA

Mihai Popistaşu se reinventează şi  revine în atenţia publicului cu o nouă piesă, intitulată Îmi Place Când Eşti Rea, la care a lucrat alături de producătorul muzical Radu Sîrbu şi echipa Rassada Music. După cum o descrie însăşi artistul, piesa este despre o  relaţie pătimaşă şi frumoasă unde dragostea se face pe câmpul de luptă..

“Femeile sunt specii minunate, pe cât de fragile pe atât de puternice. Un mix interesant cutextura apetisantă, cu gust dulce picant. În această aventură numită viaţă, masculii vor fi mereu curioşi şi cuceritori. Avem mereu contact cu femeile, de la mama, şefa, colegă sau prietenă…  dar în piesă  am scos în evidenţă partea întunecată a persoanei iubite care are o plăcere orgasmica în a face dragoste şi psihic cu tine, nu doar fizic. Nu aş dori să generalizez pentru că există şi excepţii, însă în marea majoritate a cazurilor, femeile sunt extrem de dificile şi trebuie să fie înţelese, nu merită în unele situaţii dar trebuie.

Îmi Place Când Eşti Reaeste o piesă produsă de  Radu Sîrbu în studioul Rassada Music, iar textul piesei a fost semnat de Sianna.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.