“Oameni” – 27 de artisti si persoane publice isi unesc vocile in sprijinul luptei impotriva pandemiei.

Andreea Esca, Smiley, Margareta Paslaru, Maia Morgenstern, Florin Calinescu si Cabral printre cei care trimit mesaj de donatie, prin cantec, catre Daruieste Viata.

In contextul vremurilor dificile pe care le traverseaza Romania si intreaga lume, 27 dintre cele mai cunoscute personalitati in spatiul public autohton si-au unit vocile pentru un mesaj emotionant “oameni, voi oameni, semanati cu iubire, campia din voi”.

Noua versiune a cantecului lui Aurelian Andreescu “Oameni”  a fost realizata la initiativa Roton si este un indemn la solidaritate si sprijin pentru sistemul medical extrem de solicitat in aceste zile, fiind o invitatie la donatii catre asociatia Daruieste Viata care construieste spitalul Modular 1 Elias pentru a creste numarul de paturi pentru pacientii cu COVID-19.

In ordinea aparitiei, Cabral, Smiley, Connect-R, Delia Rus, Maia Morgenstern, Amalia Enache, Mihail, Florin Calinescu, Tudor Ionescu (Fly Project), Mihai Morar, Paul Iorga, Cosmin Selesi, Andreea Esca, Margareta Paslaru, Gina Pistol, Dani Ionescu (Dl. Goe), Adrian Sina, Dana Rogoz, Virgil Iantu, Bruja, Sanziana Negru, Otrava, Sore, Florian Rus, Valeria Stoica, Jean Gavril si Pavel Bartos iau parte in clipul postat pe conturile de socializare Roton, unde fiecare interpreteaza un vers din piesa cantata de Aurelian Andreescu si compusa de Marius Teicu. Lansata in 1973, „Oameni” are un mesaj de iubire si sustinere, de intelegere a propriei persoane si ar putea oricand deveni un sprijin emotional si pentru cei care o asculta in izolare.

Artistii si personalitatile publice care reinterpreteaza aceasta piesa va invita sa ramaneti oameni oricat de grele ar fi conditiile pe care le traim in aces! te zile si sa va indreptati cu dragoste catre cei din jur, aflati in nevoie.

Melodia poate fi ascultata aici.
Ce poti face tu:

– Doneaza prin SMS, 8826 cu mesajul IMPREUNA (donatie unica de 2 euro, valabil doar pe teritoriul Romaniei)
– Doneaza online pe www.daruiesteviata.ro
– Daca esti o companie, poti sponsoriza actiunile tot pe site, la www.daruiesteviata.ro/sponsorizeaza

Banii sunt folositi de asociatia Daruieste Viata pentru constructia si dotarea spitalului modular 1 Elias si pentru dotarea spitalelor din tara cu echipamente de protectie, echipamente si aparatura medicala necesare medicilor pentru protejarea lor si salvarea pacientilor.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.