SINGLE NOU: Malina Tanase – More Than Love

După succesul extraordinar de care s-a  bucurat primul sau single Don’t Go lansat în colaborare cu Dj Layla,    tânăra  interpreta Mălina Tănase ne aduce o nouă piesă cu un  sound specific dar foarte  actual, intitulată „More Than Love„.  Piesa este produsă de Radu Sîrbu în studioul Rassada Music iar textul piesei este semnat de Sianna.

„Sunt cu adevărat fericită că am ocazia să lansez împreună cu Rassada Music şi totodată să împărtăşesc cu voi şi primul meu single. „More Than Love” este o piesă scrisă şi înregistrată cu dragoste, atât de multă dragoste cum îi spune şi titlul şi atât de multă cum sper să va transmit şi vouă.

O dedic în special celor ce iubesc cu adevărat, dar și celor ce acum se redescoperă, atât pe ei, cât și pe „cel” sau „cea” de alături și nu în ultimul rând, celor ce încă nu și-au găsit jumătatea. Sper să vă regăsiți în versuri, să vă inducă o stare pozitivă și să vă placă „More Than Love” la fel de mult cum ne place și nouă! Până la urmă, ce poate fi mai frumos decât iubirea?” a declarat artista.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!