Stefan Banica a sarbatorit femeia prin cele mai frumoase cantece de dragoste

Concertul acustic “Te iubesc, femeie!” s-a desfasurat la Sala Radio din Bucuresti. Doua reprezentatii exceptionale, in care muzica, emotia, sensibilitatea au creat un spectacol unic, un adevarat regal de muzica.

In premiera, anul acesta, pe 6 & 7 martie, Stefan Banica a sustinut concertul “Te iubesc, femeie!” si in alte doua orase din tara, in Sali Polivalente, la Focsani si Piatra Neamt, doua concerte sold-out, in care cei 6000 de spectatori au trait emotia reintalnirii cu celebrul artist.

 

“Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de noi pe 4, 6 si 7 martie la concertele „Te iubesc, femeie” de la Bucuresti, Focsani si Piatra Neamt! Am petrecut impreuna seri minunate, in care am sarbatorit doamnele si domnisoarele, de ziua lor, prin cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul meu. Sper ca aceste spectacole au gasit deja un loc special in inimile celor care iubesc muzica mea si astept sa ne reintalnim in salile de concert, dar si la teatru. Astazi e o zi speciala, este 8 martie si, cu acest prilej, le spun inca o data „La multi ani!” tuturor doamnelor, domnisoarelor si mamelor, sa fiti sanatoase, fericite si, mai ales, iubite!”– declara Stefan Banica.

 

De 1 martie, Stefan Banica a lansat pe canalul de YouTube al MediaPro Music, piesa “Mama”, un adevarat imn dedicat celei mai iubite fiinte (https://youtu.be/ZnHQ1sGD4Jk). Piesa “Mama” s-a regasit in fiecare dintre cele patru concerte “Te iubesc, femeie!” sustinute de catre artist, iar emotia piesei a fost dublata prin prezenta in sala a mamei lui Stefan Banica, cea pentru care artistul a compus piesa.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.