Ștefan Bănică își premiază fanii, în campania “13 cu noroc”

S.Banica - afis concert Craciun 2014Stefan Banica isi asteapta publicul la Sala Palatului cu traditionalele sale concerte de Craciun pe 12 si 13 decembrie, ora 19:30, pentru al 13-lea an consecutiv. O performanta unica a unui artist roman, cea mai longeviva si complexa productie muzicala din Romania.

Si pentru ca show-urile sale de Craciun implinesc 13 ani de existenta neintrerupta, Stefan Banica s-a gandit sa-si premieze fanii care vor veni la concert. In acest sens, se desfasoara pe pagina de Facebook a artistului (www.facebook.com/StefanBanicaOfficial) Campania “13 cu noroc”.

13 ani de concerte de Craciun – 13 castigatori norocosi! Toti cei care vor fi prezenti la concertele de Craciun din acest an si ii vor trimite lui Stefan Banica pe Facebook un mesaj in cadrul provocarilor lansate in campania “13 cu noroc” intra in cursa pentru unul dintre cele 13 premii.

Cele mai interesante mesaje vor fi alese de Stefan Banica si supuse votului pe Facebook, iar castigatoare vor fi mesajele care aduna cele mai multe like-uri. Cei 13 castigatori il vor intalni pe Stefan Banica la Sala Palatului in backstage, vor primi premii personalizate (tricouri, sepci, albume Stefan Banica), iar fotografiile si mesajele castigatorilor vor fi promovate pe ecranele de la Sala Palatului inaintea inceperii concertelor de Craciun si vor fi astfel vizionate de mii de oameni in fiecare seara. In plus, cei 13 castigatori vor primi 13 invitatii duble la concertele pe care Stefan Banica le va sustine in luna martie 2015, dedicate Zilei Femeii, cu cele mai frumoase cantece de dragoste.

Astept sa ne revedem la Sala Palatului, sa cream, prin muzica, magia specifica Craciunului si sa traim impreuna momente de neuitat. Este anul 13 pentru concertele mele de Craciun si consider ca e un numar norocos. De aceea m-am gandit sa-i premiez pe unii dintre cei care vor veni in decembrie la concerte si am creat Campania “13 cu noroc”, care este deja in desfasurare pe pagina mea de Facebook, Stefan Banica Official (www.facebook.com/StefanBanicaOfficial)”, a spus artistul.

Biletele pentru concertele de Craciun Stefan Banica se găsesc la Sala Palatului, Teatrul National, Librăriile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, Statia de Metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Diverta, în oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si online pe site-urile: vandbilete.robilete.romyticket.roblt.ro, eventim.roiabilet.robilet.ro. Informatii la: 0723.531.330, 0742.534.027, 021.315.36.66.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.